FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Adnan Guso Bozidar Radosevic Amel Pjanic Ibrahim Sehic
golmani: s obzirom da smo doveli Radosevica vjerovatno ce se zahvaliti jal Gusi koji bi bio samo trener golmana ili Pjanicu.
odbrana: Semir Kerla, Mirko Radovanovic,Edis Mulalic,Delimir Bajic, Benjamin Colic, Elvis Mesic, Marko Faric, Predrag Simic
Mesic se pokazao kao pojacanje isto tako i Colic na desnom beku koji bi trebao biti buducnost kluba samim tim mu se mora dati prostora, Radovanovic odigrao promjenjivo al za raziliku od dosadasnjih lijevih bekova vise nego dobar, vjerujem da ce se zahvaliti Mulalicu i isto tako da je ostala rupa odlaskom Cocalica te da nam je potreban jedan stoper te vjerujem da ce to biti cilj strucnog staba, ne treba zaboraviti ni Farica ni Simica koji mogu u nastavku dosta doprinjeti ekipi.Kerla je relativno mlad i za moj pojam trebao bi povremeno dobijati sansu za Bajica i nemam neko misljenje po meni prosjecan stoper nase lige.
Vezni red:
Nedzad Serdarevic, Samir Bekric, Milan Culum, Slaven Kovacevic, Mirsad Beslija, Sead Bucan, Muamer Svraka, Dino Muharemovic, Denis Selimovic, Srdjan Stanic
Sto se tice Serdarevica losa polusezona je iza njega, cinjenica je da moze puno bolje al eto nije igrao dugo vremena onda povrede i sve to za ocekivati je da bude bolji u drugom bijelu isto vrijedi i za Bekrica, Culum dosta borben i zna sa loptom, Kovacevic ce vjerovatno dobiti papire, Beslija ljubimac publike pitanje je koliko jos moze zbog kostatantnih povreda vjerujem da ce odigrati do kraja sezone i to je to, Bucan hajd i bolji nego prosle godine puno trke al malo konkretni stvari, Svraka nista posebno vjerujem da ce ga dati na posudbu, Muharemovic odigrao jako malo vjerujem da je izgubio mjesto u ekipi posudba ili papiri u ruke, Selimovic dosta dobar, Stanic za ocekivati je da bude i jos bolji u nastavku.
Ono sto se da primjetiti je da ovoj ekipi u sredini fali klasican ofanzivni vezni, razigravac kojeg je osim trazio Mihajlovic i slicno vjerujem da ce upravo ovakav tip igraca prvo sletjeti na Grbavicu, ne trreba zaboraviti ni Viscu koji ce sigurno dobiti svoju sansu
napad:
Semir Mujkanovic, Damir Rovcanin, Amar Mehic, Lazar Popovic, Alen Mesanovic
Mujkanovic samo uzima mjesto nekom talentiranom junioru vjerujem da ce dobiti papire, Rovcanin je bio povrjedjen u svakom slucaju ekipa ce sa njegovim povratkom biti jaca, Mehic ce vjerovatno na posudbu, Lazar nespreman i los u nastavku bi u najgorem slucaju trebao biti za nijansu bolji, Mesanovic jos uvijek majstor ali moze odigrati najvise jos sezonu.Dakle potreban nam je i napadac.
Rezime polusezone iz mog ugla, ono sto nam treba to su tri igraca za prve postave treba nama i vise ali ovo je neophodno ako se mislimo boriti za evropu, Stoper, kretivac i napadac sve preko ovoga bi bilo vise nego dobro.
Ono pri cemu treba voditi racuna su igraci koji trebaju doci da imaju pravo nastupa u kupu, eto u narednim danima ce biti vise rijeci o dolascima i odlacima prelazni rok traje do kraja mjeseca.
golmani: s obzirom da smo doveli Radosevica vjerovatno ce se zahvaliti jal Gusi koji bi bio samo trener golmana ili Pjanicu.
odbrana: Semir Kerla, Mirko Radovanovic,Edis Mulalic,Delimir Bajic, Benjamin Colic, Elvis Mesic, Marko Faric, Predrag Simic
Mesic se pokazao kao pojacanje isto tako i Colic na desnom beku koji bi trebao biti buducnost kluba samim tim mu se mora dati prostora, Radovanovic odigrao promjenjivo al za raziliku od dosadasnjih lijevih bekova vise nego dobar, vjerujem da ce se zahvaliti Mulalicu i isto tako da je ostala rupa odlaskom Cocalica te da nam je potreban jedan stoper te vjerujem da ce to biti cilj strucnog staba, ne treba zaboraviti ni Farica ni Simica koji mogu u nastavku dosta doprinjeti ekipi.Kerla je relativno mlad i za moj pojam trebao bi povremeno dobijati sansu za Bajica i nemam neko misljenje po meni prosjecan stoper nase lige.
Vezni red:
Nedzad Serdarevic, Samir Bekric, Milan Culum, Slaven Kovacevic, Mirsad Beslija, Sead Bucan, Muamer Svraka, Dino Muharemovic, Denis Selimovic, Srdjan Stanic
Sto se tice Serdarevica losa polusezona je iza njega, cinjenica je da moze puno bolje al eto nije igrao dugo vremena onda povrede i sve to za ocekivati je da bude bolji u drugom bijelu isto vrijedi i za Bekrica, Culum dosta borben i zna sa loptom, Kovacevic ce vjerovatno dobiti papire, Beslija ljubimac publike pitanje je koliko jos moze zbog kostatantnih povreda vjerujem da ce odigrati do kraja sezone i to je to, Bucan hajd i bolji nego prosle godine puno trke al malo konkretni stvari, Svraka nista posebno vjerujem da ce ga dati na posudbu, Muharemovic odigrao jako malo vjerujem da je izgubio mjesto u ekipi posudba ili papiri u ruke, Selimovic dosta dobar, Stanic za ocekivati je da bude i jos bolji u nastavku.
Ono sto se da primjetiti je da ovoj ekipi u sredini fali klasican ofanzivni vezni, razigravac kojeg je osim trazio Mihajlovic i slicno vjerujem da ce upravo ovakav tip igraca prvo sletjeti na Grbavicu, ne trreba zaboraviti ni Viscu koji ce sigurno dobiti svoju sansu
napad:
Semir Mujkanovic, Damir Rovcanin, Amar Mehic, Lazar Popovic, Alen Mesanovic
Mujkanovic samo uzima mjesto nekom talentiranom junioru vjerujem da ce dobiti papire, Rovcanin je bio povrjedjen u svakom slucaju ekipa ce sa njegovim povratkom biti jaca, Mehic ce vjerovatno na posudbu, Lazar nespreman i los u nastavku bi u najgorem slucaju trebao biti za nijansu bolji, Mesanovic jos uvijek majstor ali moze odigrati najvise jos sezonu.Dakle potreban nam je i napadac.
Rezime polusezone iz mog ugla, ono sto nam treba to su tri igraca za prve postave treba nama i vise ali ovo je neophodno ako se mislimo boriti za evropu, Stoper, kretivac i napadac sve preko ovoga bi bilo vise nego dobro.
Ono pri cemu treba voditi racuna su igraci koji trebaju doci da imaju pravo nastupa u kupu, eto u narednim danima ce biti vise rijeci o dolascima i odlacima prelazni rok traje do kraja mjeseca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- BlueSharks
- Kontakt:
Pa kad će više ta pojačanja jbt
Prvo su govorili da će dovesti 3-4 kvalitetna igrača, pa onda 1-2, pa onda da im je održati ovaj kadar, pa koji im je racku više
Svaki dan sve više i više vjerujem da je ova garnitura došla zbog Džeke, Štile da pokupe lovu
Pa svaki dan čitam da naši konkurenti dovode počinju pripreme i dovode igrače, a šta mi radimo
Eno Široki doveo još jednog Argentinca igrao u RIveru, Borac Jovanovića, Sarajevo ozbilno krenulo u pregovore za razliku od nas , opet će biti priča nema kvalitetnih igrača, a ono što valja skupa, pa kako ovi nabrojani klubovi imaju
Jovanović koji je bio na našoj meti ode u Borac, pa ponudi Žujo mamu ti yebem(po prvi put ove sezone) dovedi Čolića, Bilbiju, Vranješa.....ako misliš stvarati evropskog Želju ko što ti kažeš sad trebaš dovoditi ovakve igrač, a do Evrope ni oni ti neće pomoći primjer su ti Dinamo i Hajduk, a mi svi znamo da je po tvojoj priči Željo trebao biti na ovoj razini, a ovdje se radi o takvim ciframa od kojih ti može pozliti i počnite te više pripreme, idioti glupi

Prvo su govorili da će dovesti 3-4 kvalitetna igrača, pa onda 1-2, pa onda da im je održati ovaj kadar, pa koji im je racku više

Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Ko je to ikog doveo,2 kluba dovela po 1 igraca(jer ce im otici nosioci igre) i ti frku dizes,ne budite djeca ne sjede ni nasi besposleni u kancelarijama,ne znam kako vas tako lahko nafuraju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja nesmijem ni zamisliti sta bi bilo kada nebi doveli nikoga...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma nije me niko nafuro, nisam nikako dijete, samo pričam realno. Kako je ova uprava došla prvi put sam nešta rekao protiv njih. Napredak u odnosu na prolu sezonu vidi i svaka budala samo kad vidi naše gostujuće bodove. Al ja pričam o tome da oni ne ispunjavaju svoja obećanja, a obećali su Evropu, ja se nadam da ćemo uspjeti mada sve nakon svakog dana sve veći pesimista.bistrikboy je napisao/la:Ko je to ikog doveo,2 kluba dovela po 1 igraca(jer ce im otici nosioci igre) i ti frku dizes,ne budite djeca ne sjede ni nasi besposleni u kancelarijama,ne znam kako vas tako lahko nafuraju...
Kažeš zato što će im otići nosioci. Kome

I ja i svi mi znamo da sa ovakvim sastavom nećemo izboriri 1000% Evropu, osim ako ne potplatimo žestoko suce ili dovedemo minimum 3 kvalitetna igrača, a oni su obećali Evropu. Vidjećemo

Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Skoro ima 27 godina kome treba igrac iz nase lige sa 27 godina?Borac ce izgubiti a i izgubio je vec neke od igraca koji su bili bitni a bilbija,vranjes,maksimovic imaju ponude!Siroki je za nas trenutno Man Utd po svemu!Bez Coce smo igrali kao i sa njim - stabilno,Amar ce raditi na uigravanju dvojca Bajic-Mesic(ovaj drugi ce biti lider)i nista strasno...BlueSharks je napisao/la:Ma nije me niko nafuro, nisam nikako dijete, samo pričam realno. Kako je ova uprava došla prvi put sam nešta rekao protiv njih. Napredak u odnosu na prolu sezonu vidi i svaka budala samo kad vidi naše gostujuće bodove. Al ja pričam o tome da oni ne ispunjavaju svoja obećanja, a obećali su Evropu, ja se nadam da ćemo uspjeti mada sve nakon svakog dana sve veći pesimista.bistrikboy je napisao/la:Ko je to ikog doveo,2 kluba dovela po 1 igraca(jer ce im otici nosioci igre) i ti frku dizes,ne budite djeca ne sjede ni nasi besposleni u kancelarijama,ne znam kako vas tako lahko nafuraju...
Kažeš zato što će im otići nosioci. KomeBorcu
Sarajevu
Širokom
Nama je već otišao po meni ubjedljivo najbolji igrač Cocalić, a koga smo doveli
Nikog
a bojim se da će i tako ostati. Za Vranješa, Bilbiju, Vareu, Škoru je sigurno duplo veće interesovanje nego za Cocu, a oni će ih zadržati 100% do kraja sezone za razliku od nas.
I ja i svi mi znamo da sa ovakvim sastavom nećemo izboriri 1000% Evropu, osim ako ne potplatimo žestoko suce ili dovedemo minimum 3 kvalitetna igrača, a oni su obećali Evropu. Vidjećemo
Bezveze dizete paniku radi se na pojacanjima a prelazni rok traje jos 23 dana za igrace koji su pod ugovor a oni koji nisu mogu doc i tokom sezone...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Stanić: Jurišamo na Kup i treće mjesto
Kako je godina krenula, odlično je završila
Na početku nove sezone Srđana Stanića nije bilo u prvom planu. Uglavnom je šansu dobivao sa klupe, a
kada je Željezničar slavio njegovim golom protiv Velež a, zacementirao je sebi mjesto u ekipi. Do kraja eseni tanić je bio standardan prvotimac, te je u svakoj utakmici odigrao na visokom nivou, čime je i pobrao simpatije kod navijača.
- Kako je godina krenula, odlično je završila. Na početku me nije bilo nigdje, a kasnije sam se izborio za mjesto u prvom timu, tako da mogu biti zadovoljan kazao je Stanić.
Pripreme željezničara počinju narednog petka, kada će Amar Osim izvršiti prozivku. Prvi dio će ekspedicija Željezničara obaviti u Vitkovićima zatim slijedi put u Sombor i završne pripreme u Međugorju.
- Jedva čekam da počnu pripreme, zaželio sam se treninga. Čitavu zimu sam održavao kondiciju, išao sam u teretanu, samostalno trenirao..., tako da ću se na prozivku pojaviti potpuno spreman. Želim se još bolje spremiti za drugi dio sezone - priča Stanić.
Željezničar u drugom dijelu sezone ima velike ambicije. Peto mjesto, koje su zauzeli na kraju jeseni, žele poboljšati, te u Kup takmičenju otići do samoga kraja.
- U novoj sezoni želimo osvojiti Kup i zauzeti treće mjesto i osigurati izlazak na Evropsku scenu. Imamo kvalitetnu ekipu i uz eventualna pojačanja u stanju smo taj cilj i ostvariti - optimističan je Stanić
Zdrava konkurencija
Na Grbavicu se vratio Haris Bešlija, a moguće je da plavi dres ponovo obuće i Branko Šešlija, što bi Staniću „podebljalo“ konkurenciju.
- Ne bojim se konkurencije, čak šta više drago mi je ako će tako biti. To znači još bolji rad, još veće zalaganje i sigurno da samo može biti bolje po klub - istakao je Stanić.
ABA3
Kako je godina krenula, odlično je završila
Na početku nove sezone Srđana Stanića nije bilo u prvom planu. Uglavnom je šansu dobivao sa klupe, a
kada je Željezničar slavio njegovim golom protiv Velež a, zacementirao je sebi mjesto u ekipi. Do kraja eseni tanić je bio standardan prvotimac, te je u svakoj utakmici odigrao na visokom nivou, čime je i pobrao simpatije kod navijača.
- Kako je godina krenula, odlično je završila. Na početku me nije bilo nigdje, a kasnije sam se izborio za mjesto u prvom timu, tako da mogu biti zadovoljan kazao je Stanić.
Pripreme željezničara počinju narednog petka, kada će Amar Osim izvršiti prozivku. Prvi dio će ekspedicija Željezničara obaviti u Vitkovićima zatim slijedi put u Sombor i završne pripreme u Međugorju.
- Jedva čekam da počnu pripreme, zaželio sam se treninga. Čitavu zimu sam održavao kondiciju, išao sam u teretanu, samostalno trenirao..., tako da ću se na prozivku pojaviti potpuno spreman. Želim se još bolje spremiti za drugi dio sezone - priča Stanić.
Željezničar u drugom dijelu sezone ima velike ambicije. Peto mjesto, koje su zauzeli na kraju jeseni, žele poboljšati, te u Kup takmičenju otići do samoga kraja.
- U novoj sezoni želimo osvojiti Kup i zauzeti treće mjesto i osigurati izlazak na Evropsku scenu. Imamo kvalitetnu ekipu i uz eventualna pojačanja u stanju smo taj cilj i ostvariti - optimističan je Stanić
Zdrava konkurencija
Na Grbavicu se vratio Haris Bešlija, a moguće je da plavi dres ponovo obuće i Branko Šešlija, što bi Staniću „podebljalo“ konkurenciju.
- Ne bojim se konkurencije, čak šta više drago mi je ako će tako biti. To znači još bolji rad, još veće zalaganje i sigurno da samo može biti bolje po klub - istakao je Stanić.
ABA3
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma ja nemam toliko povjerenje ko ti u upravu ni blizu. Zadnji put kada sam vjerovao Željinoj upravi, je bilo one sezone kad je došao trener Ninković i doveo neke igrače iz oml.pogona i još je doveo Efendića, Vladavića i još neke. Sjećam se razbili smo Slobodu prvu na Grbavici, pa smo čini mi se uzeli bod Čeliku u Zenici i tad sam im vjerovao da samo treba da se uigramo i imamo Evropski tim, a znamo šta se poslije toga desilo. A to se dešava i sa ovom upravu, đaba se oni uigravaju kad na rvi pogled vidiš da jedan Kovačević, Ppopović, pa i Radovanović đaba uigravaju jer oni su ispod prosječni igrači i zato dok god mi imamo upravu koja se razmišlja da li će dati pišljivih 20.000eura za mladog igrača koji će po svemu seudeći izrasti u velikog igrača i zaraditi na njemu 10 puta više, mi možemo sanjati o Europskom Želji. Eto toliko od mene za danas, morao sam negdje istrseti ovu nervozu zbog Žuje biznismena.bistrikboy je napisao/la: Skoro ima 27 godina kome treba igrac iz nase lige sa 27 godina?Borac ce izgubiti a i izgubio je vec neke od igraca koji su bili bitni a bilbija,vranjes,maksimovic imaju ponude!Siroki je za nas trenutno Man Utd pos vemu!Bez Coce smo igrali kao i sa njim - stabilno,Amar ce raditi na uigravanju dvojca Bajic-Mesic(ovaj drugi ce biti lider)i nista strasno...
Bezveze dizete paniku radi se na pojacanjima a prelazni rok traje jos 23 dana za igrace koji su pod ugovor a oni koji nisu mogu doc i tokom sezone...
@Seyo_TM......ti tvoji idiotski i ironični postovi su mi više na vrh k....., reci nekad svoje mišljenje a ne potvrđuj sve što kaže bistrik pametnjakoviću
Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Daleko od toga da imam povjerenja u ovu upravu,ali neke stvari znam pa sam smireniji...
Daj pare i sve super.Najvaznije je da ce biti pojacanja ,ako ne vjerujes upravi barem vjeruj Amaru u tom slucaju ..sto se mene licno tice i mene pomalo brine ovo stanje u klubu ,i oko pojacanja najvise, jednim dijelom se i slazem sa BLUESHARKS, drugim ne .. najvise bi volio da nas ljudi slazu ,da se barem malo radujem. 

Morao ti je cok izaci na vidjelo...umjesto vrijedjanja ponudi kakav argument osim sto skicis ko curica...
Memli evo sam ti i sufler postao
ps sam ti je amar rekao "sto to mi moramo dovesti pojacanje"...ili bi mozda volio opet 15 pojacanja...
Memli evo sam ti i sufler postao

ps sam ti je amar rekao "sto to mi moramo dovesti pojacanje"...ili bi mozda volio opet 15 pojacanja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nase uprave u zadnji 5 godina praktikuju dovodjenje krampi iz Srbije,a nasu djecu salju na posudbe ili tribine.To je slucaj i danas,Culum,Radovanovic,Lazo i Kovacevic bespotrebni igraci ovoj ekipi mozda Radovanovic moze proci(nemamo lijevog beka),al ovo ostalo kriza zesca.Jedini igrac koji je nesto i igrao je Kamber.To je isti slucaj i danas samo da se zamazu oci navijacima.
AMAR OSIM!
Gdje nadje Kambera?kalimero je napisao/la:Nase uprave u zadnji 5 godina praktikuju dovodjenje krampi iz Srbije,a nasu djecu salju na posudbe ili tribine.To je slucaj i danas,Culum,Radovanovic,Lazo i Kovacevic bespotrebni igraci ovoj ekipi mozda Radovanovic moze proci(nemamo lijevog beka),al ovo ostalo kriza zesca.Jedini igrac koji je nesto i igrao je Kamber.To je isti slucaj i danas samo da se zamazu oci navijacima.

Kamber je za ove igrac sta god je trebalo igro je(stoper,zadnji vezni,bek).nime_tm87 je napisao/la:Gdje nadje Kambera?kalimero je napisao/la:Nase uprave u zadnji 5 godina praktikuju dovodjenje krampi iz Srbije,a nasu djecu salju na posudbe ili tribine.To je slucaj i danas,Culum,Radovanovic,Lazo i Kovacevic bespotrebni igraci ovoj ekipi mozda Radovanovic moze proci(nemamo lijevog beka),al ovo ostalo kriza zesca.Jedini igrac koji je nesto i igrao je Kamber.To je isti slucaj i danas samo da se zamazu oci navijacima.
AMAR OSIM!
gluplji post nisam procitao ima godina... prvo tebe ne treba zanimati koga ce klub dovoditi, tvoje je da ides na utakmice ako hoces, Amar nemora dovoditi nikoga, ali ce on odgovarati za rezultate, ne ti... drugo da su dosli zbog para od Stile i Dzeke, sigurno nebi potpisivali stipendijske ugovore sa juniorima, i davali igracima redovne plate, i prodali bi Bekrica do sad, trece po cemu su to Jovanovic i taj iz Argentine pojacanja, pa igrao je i Neil Wood za Manchester, a Jovanovic igrao jednom za reprezentaciju i odmah je najbolji igrac lige, samo se pitam sto mu je propao transfer u Tursku.BlueSharks je napisao/la:Pa kad će više ta pojačanja jbt![]()
Prvo su govorili da će dovesti 3-4 kvalitetna igrača, pa onda 1-2, pa onda da im je održati ovaj kadar, pa koji im je racku višeSvaki dan sve više i više vjerujem da je ova garnitura došla zbog Džeke, Štile da pokupe lovu
Pa svaki dan čitam da naši konkurenti dovode počinju pripreme i dovode igrače, a šta mi radimo
Eno Široki doveo još jednog Argentinca igrao u RIveru, Borac Jovanovića, Sarajevo ozbilno krenulo u pregovore za razliku od nas , opet će biti priča nema kvalitetnih igrača, a ono što valja skupa, pa kako ovi nabrojani klubovi imaju
Jovanović koji je bio na našoj meti ode u Borac, pa ponudi Žujo mamu ti yebem(po prvi put ove sezone) dovedi Čolića, Bilbiju, Vranješa.....ako misliš stvarati evropskog Želju ko što ti kažeš sad trebaš dovoditi ovakve igrač, a do Evrope ni oni ti neće pomoći primjer su ti Dinamo i Hajduk, a mi svi znamo da je po tvojoj priči Željo trebao biti na ovoj razini, a ovdje se radi o takvim ciframa od kojih ti može pozliti i počnite te više pripreme, idioti glupi
![]()

BRAVE HEART 1979-2005
jest Muharemovic bolji od Culuma, istina da je malo glupo sto igraci tipa Kovacevica dobiju sansu ispred nasih juniora, ali nemozes reci za sve tako... Radovanovic i Culum su sigurno pojacanja, za Lazara cemo jos vidjeti, Kovacevic kanta...kalimero je napisao/la:Nase uprave u zadnji 5 godina praktikuju dovodjenje krampi iz Srbije,a nasu djecu salju na posudbe ili tribine.To je slucaj i danas,Culum,Radovanovic,Lazo i Kovacevic bespotrebni igraci ovoj ekipi mozda Radovanovic moze proci(nemamo lijevog beka),al ovo ostalo kriza zesca.Jedini igrac koji je nesto i igrao je Kamber.To je isti slucaj i danas samo da se zamazu oci navijacima.

BRAVE HEART 1979-2005
Natjeratcete me na jos jedan maratonski post
Kako napraviti ekipu u nasem slucaju, s obzirom da nemamo pare da dovedemo par skupih pojacanja i najtalentovanije mlade igrace iz okruzenja ekipa se mora praviti sistemski uz dugorocne planove, naravno to je proces koji traje i po nekoliko godina e sad druga je stvar sto mi nemamo vise strpljenja.Imamo covjeka koji ima znanje konacno nakon toliko godina, neka ga nek radi pokazao je da je tatamata.Uostalom u ekipi imamo mladih igraca koji su igrali zapazene uloge vec sad prije svega Colic, Stanic, Sehic, Rovcanin, Faric pa tu je i Visca kad se uzme u obzir da ce na ljeto potpisati jos par mladih igraca iz naseg pogona onda ovo uopste nije zanemarljivo.
Kadeti potpisali stimpendiske ugovore, sto se nije odavno desilo pa sad kako je ovo sve izgledalo nedavno ovo je vise nego dobar znak.To sto neki igrac odigra dobru sezonu u nasoj ligi ne mora znaciti da bi bio pojacanje( slucaj Dudic ).Ili sto neko vrati iz inostranstva gdje nije mogao vise igrati ne mora znaciti da je pojacanje.Vrlo cesto od presudnog znacaja je za nasu ligu da ekipa provede odredjeno vrijeme zajedno da igra u kontinuitetu zajedno i da budu fizicki dobro pripremljeni.Sto se tice fizicke pripremljenosti odavno je nismo imali kao ove polusezone a zbog ovoga drugog Amar govori da je bitno zadrzati postojeci kadar.Broj pojacanja uopste nije bitan to je bespotrebno gomilanje igraca, bitno je da popune mjesta koja nam fale u timu i vise bih volio 2 igraca kako treba nego kao sto je bio slucaj u proslom periodu 15 igraca a nijedan konkretan.Ne vidim ni razlog cemu nezadovoljstvo, jel se borimo za evropu, borimo uostalom ako kostantno mjenjas ekipu ne mozes ni ocekivati rezultat ali mozes popunjavati ekipu sa nekoliko dobrih igraca koji zauzimaju mjesto u ekipi i vjerujem da ce Amar dobro procjeniti.
Prema tome tribina majka i samo lagano...

Kako napraviti ekipu u nasem slucaju, s obzirom da nemamo pare da dovedemo par skupih pojacanja i najtalentovanije mlade igrace iz okruzenja ekipa se mora praviti sistemski uz dugorocne planove, naravno to je proces koji traje i po nekoliko godina e sad druga je stvar sto mi nemamo vise strpljenja.Imamo covjeka koji ima znanje konacno nakon toliko godina, neka ga nek radi pokazao je da je tatamata.Uostalom u ekipi imamo mladih igraca koji su igrali zapazene uloge vec sad prije svega Colic, Stanic, Sehic, Rovcanin, Faric pa tu je i Visca kad se uzme u obzir da ce na ljeto potpisati jos par mladih igraca iz naseg pogona onda ovo uopste nije zanemarljivo.
Kadeti potpisali stimpendiske ugovore, sto se nije odavno desilo pa sad kako je ovo sve izgledalo nedavno ovo je vise nego dobar znak.To sto neki igrac odigra dobru sezonu u nasoj ligi ne mora znaciti da bi bio pojacanje( slucaj Dudic ).Ili sto neko vrati iz inostranstva gdje nije mogao vise igrati ne mora znaciti da je pojacanje.Vrlo cesto od presudnog znacaja je za nasu ligu da ekipa provede odredjeno vrijeme zajedno da igra u kontinuitetu zajedno i da budu fizicki dobro pripremljeni.Sto se tice fizicke pripremljenosti odavno je nismo imali kao ove polusezone a zbog ovoga drugog Amar govori da je bitno zadrzati postojeci kadar.Broj pojacanja uopste nije bitan to je bespotrebno gomilanje igraca, bitno je da popune mjesta koja nam fale u timu i vise bih volio 2 igraca kako treba nego kao sto je bio slucaj u proslom periodu 15 igraca a nijedan konkretan.Ne vidim ni razlog cemu nezadovoljstvo, jel se borimo za evropu, borimo uostalom ako kostantno mjenjas ekipu ne mozes ni ocekivati rezultat ali mozes popunjavati ekipu sa nekoliko dobrih igraca koji zauzimaju mjesto u ekipi i vjerujem da ce Amar dobro procjeniti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zao mi je sto je tako al ti se moram pravo nasmijati!BlueSharks je napisao/la:Pa kad će više ta pojačanja jbt![]()
Prvo su govorili da će dovesti 3-4 kvalitetna igrača, pa onda 1-2, pa onda da im je održati ovaj kadar, pa koji im je racku višeSvaki dan sve više i više vjerujem da je ova garnitura došla zbog Džeke, Štile da pokupe lovu
![]()
kakvi ba pregovori..nasi uhljupi da ozbiljno vode pregovore ?? haha
sve se vise uvjeravam da nikog nece dovesti!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
hvala pile na ovako detaljnim informacijam....uvijek su tacne i provjerene....pile87 je napisao/la:Natjeratcete me na jos jedan maratonski post![]()

slijedece sezone grupe lige prvaka... moramo... inace tjeramo Amara...Interfan88 je napisao/la:Pozz svima, ako nebude nista od osvajanja kupa, bruka bi bila da nedoguramo na to neko mjesto koje vodi u Europu!

@ pile svaka cast za post, neko je gore spomenuo, stopera napadaca i kreativca, po meni dovoljno stopera i napadaca... ali iskusni stoper i napadac... provjereni...
BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, GradKamena2, Pact1921 i 47 gostiju.