Jedva čekam pregled na BHT-u kad onaj kaže 1000 Gledalaca pa prikaže kamera prazne tribine,a niko ne konta

Sjećam se nekih utakmica koje su bile dobro napete a raja se nabije u lože i atmosfera bude pravo moćna

Ne laži,evo stade tamanLillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Pa bas cijeli dan ne staje jbemu..
Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.Lillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Sutra samo moze snijeg padat........ glupo umjesto da su igrali sto ranije oni u stavili u 15h.........zrinja05 je napisao/la:Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.Lillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Bolji od ostalih , po mom skromnom mišljenju,Radeljić,Muminović,Crnov,I.Aničić,Pehar i Milićević.Napokon Milićević na nivou mladog hrvatskog reprezentativca i napokon da ga vidim da leti terenom.Je li ovo bila zadnja tekma na domaćem terenu prije odlaska vani i je li to jedan od razloga što je bio onako rastrčan i borben ne znam ali bio je dobar.Da budem malo bezobrazanmarioo8888 je napisao/la:Bravo za momke,svaka im čast izvanredno prvo poluvrijeme drugo rutinski odrađeno.
Dujković-Ovoga mi je čovjeka bilo žao jer vjerujem da se smrzavo na terenu više od nas,ubio se čovjek od dosade
Graovac- Dobar,očistio par situacija što je trebao,prekino 2-3 kontre.
Radeljić-Anto mogu već reći standardna igra,nadamo se da ga ne bole jaja još
Belošević-Vrlo dobar,dobri ubačaji po boku.
Muminović-Nevjerojatan po boku danas,volio bih da ima statistika da vidim koliko je ovaj čovjek pretrčao,stvarno nevjerojatno koliko se puta ubacio danas prema naprijed.
Miličević-Napokon solidna partija.
Šćepanović-Sćepo danas među boljima,odlična partija i asistencija za prvi gol,ovdje piše da je on pucao slobodnjak kod 2-0 ali ja mislim da je Giga ali nisam siguran.
Crnov-Odlična partija Crnog,sjajni prodori po krilu odličan ubačaj iz kornera za 3 gol.
Pehar-Drago mi je da je Mile opet dao gol,solidna partija ništa posebno,još uvijek nema kondicije.
Bekić-Hvala mu za iznuđeni crveni karton,odlični sprintevi na početku utakmice,ali poslije kao da je izgubio snagu nije me nešto impresioniro,još onaj promašaj sa 2 metra za 3-0![]()
I.Aničić-Giga majstor,legenda,naš Zemunac.Nadam se da će sve više dobijat priliku jer bi volio da Brana nastavi igrat sa 2 napadača jer nam očito ova igra sa 2 napadača itekako leži.
Pohvala Ultrasima za Crven-Bjeli-Plavi i zastave.
Drago mi je da je Kantar ušao barem zadnjih 15-ak minuta,a posebno mi je drago zbog malog Vranjića treba ga se što više stavljat,jer taj momak će nam sigurno nosit igru za 2-3 sezone.
Još jednom bravo momcima i u Travnik po 3 BODA !
Željo ima najbolji raspored,jer mu svi kandidati dolaze,Olimpik kandidat za titulu ???saskograd je napisao/la:Iako smo u vrhu po meni su i dalje favoriti Olimpic,Siroki i Zeljo dok nama fali barem jedan jakdefanzivni igrac iako smo u ligi primili mali broj golova nesigurnost nas nekada zna kostati bodova te vratiti Kordica da nas odvede do titule jer u Sirokom vise ne igra!
Zeljo ako ne bude imao veliki odlazaka glavni kandidat pogotovo jer imaju uz nas mozda i najlaksi raspored!
Pobjediti Travnik pa cekati proljece kao kandidati za titulu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.