svaka častanell je napisao/la:Ova zadnja dvojica su već bili povrijeđeni i Arsenal je odigrao dobro bez njih.Gusar1995 je napisao/la: mislio sam na povrede igrača kao što su Ozil, Cazorla ili Jack

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
svaka častanell je napisao/la:Ova zadnja dvojica su već bili povrijeđeni i Arsenal je odigrao dobro bez njih.Gusar1995 je napisao/la: mislio sam na povrede igrača kao što su Ozil, Cazorla ili Jack
I Cazorla je i bio povredjen i sada trazi formu. Walcott se tek juce vratio a Jack je i precesto povredjen. Tako da vam ta prica ne pije vode. Ali ok morate se tijesiti.Gusar1995 je napisao/la:mislio sam na povrede igrača kao što su Ozil, Cazorla ili JackDurden je napisao/la:Pa trenutno je 5 igraca van stroja i tako je od pocetka sezone, pa su opet prvi.Gusar1995 je napisao/la: Jesu li ono navijaci Mancestera predvidjali Arsenalu borbu za cetvrto mjesto?
sezona je duga,aa Arsenal nema širinu u ekipi. Jedna-dvije povrede i ciao bella
Nije bas na svim al ofanzivni dio uglavnom jestecala je napisao/la:Malo je smijesna ova prica oko povreda, pa eto zamisli ManU bez Rooneya ili djubreta, onda City bez Aguera ili Tourea, Liverpool bez Suareza. Mislim da je jedino Chelsea dovoljno pokriven na svim pozicijama da ih ne moze sjebat povreda ili dvije.
MoyesOdabrali smo Marouane-a jer je on tip igrača koji će nam dati nešto drugačije od onoga što već imamo. Ali on neće uvijek biti rješenje koje tražimo, jer ima i drugih tipova igrača o kojima razmišljamo također da dovedemo. Ali jednostavno on je bio taj koji je bio na raspolaganju i kojeg smo mogli dobiti u to vrijeme.
Da je sve bilo kako smo planirali, vjerovatno bi imali još jednog veznog igrača i to bi značilo da bismo imali više mogućnosti da ih koristimo u različitim utakmicama, kada bismo osjetili da je pravo vrijeme i prava mogućnost.
Naravno da igramo losije. Mnogo losije. Prosle sezone smo stvarali duplo vise prilika. Ova ekipa igra kao Liverpool prosle sezone.neo je napisao/la:Ja zaista ne shvatam pojedince. Ne igramo ništa lošije nego prošle godine u ovo vrijeme pod vodstvom fergusona. Razlika je jedina ta sto su carrick i rvp u losijoj formi, posebno ovaj drugi. Da je zabio danas i protiv southmpt bili bismo u vrhu i niko ne bi srao, vec ona stara, bodove pisi igru brisi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
SRAMOTA. Bod protiv novajlije i on bi bio zadovoljan. Nije ti ovo Everton.it’s a tough place to come after international duty and I would have taken the result before the game.”
RIP.ragazzidelsud1987 je napisao/la:danas ujutro je u 81.godini života preminuo Bill Foulkes,Legenda Manchester Uniteda
*preživio je munchensku tragediju nakon koje je bio kapetan kluba neko vrijeme
*odigrao je 688 utakmica za United
kako je samo protok lopte bio sporij, nevjerovatno.frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sretan rođendan jednom od najboljih što su igrali ovu igruKao što bi rekli Maradona good Pelè better George BEST
A danas ga nemamo nikakoneo je napisao/la:kako je samo protok lopte bio sporij, nevjerovatno.frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sretan rođendan jednom od najboljih što su igrali ovu igruKao što bi rekli Maradona good Pelè better George BEST
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.