Flamini back, no new injuries
I Podolski trenira sa prvim timom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
A kako ono da volis samo mi reci. Baci samo pogled na sta im tema lici. Nadam se da ce vremenom na pravi put izaci.frankqqqqq je napisao/la:Momčiluk Greivis voli sve osim kobasičara, oni su mu trn u oku.
a sta bi rekli za Arnela?Head je napisao/la:Realno stanje na ovoj temi.
Paja i co(Vedo i ostali momciluci) ebu sve redom Arteti i Wallcotu kako god da odigraju.
Ja nezadovoljan cim Giroud nesto zasere.
AllgunsBlazing ne voli Rosickog.
Marsal smiruje situaciju,njemu svi valjaju,poprilicno.
Seamenu nista zivo na kugli zemaljskoj ne valja.
Izvedi ih vođo, ti si im jedina nada inače ode sve u propast..Greivis je napisao/la:A kako ono da volis samo mi reci. Baci samo pogled na sta im tema lici. Nadam se da ce vremenom na pravi put izaci.frankqqqqq je napisao/la:Momčiluk Greivis voli sve osim kobasičara, oni su mu trn u oku.
Nego nemoj da spamamo temu. Da li ce Danski Dominator da unisti Marseille? Vrijeme je da proradi.
A monolog svake sezone "vice" kako ce Totensit zavrsit ispred ArsenalaHead je napisao/la: Realno stanje na ovoj temi.
Paja i co(Vedo i ostali momciluci) ebu sve redom Arteti i Wallcotu kako god da odigraju.
Ja nezadovoljan cim Giroud nesto zasere.
AllgunsBlazing ne voli Rosickog.
Marsal smiruje situaciju,njemu svi valjaju,poprilicno.
Seamenu nista zivo na kugli zemaljskoj ne valja.
Greivis je napisao/la:Monologni je potajni navijac Tottenhama. Opce poznata stvar.
Mada su i meni oni drazi od Chelsea ili Uniteda. Pogotovo su ovi Rusi smijesan klub.
Hajde ba možeš 7-15 dana bez foruma izdržat.AA23 je napisao/la:
Doci ce pa ce se nakotiti ovdje i onda eto belaja i banova za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.