Liga je neregularna!fedeltafrotta je napisao/la:titule nisu mjerilo ljubavi, i nama ne trebaju kupljene titule
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Od jucer postala neregularana, vremena se mjenjaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
da,sad svi tvrde da su taj dan bili na GrbaviciPL BiH -1 je napisao/la:Tu tekmu ko nije dosao pojeo je ****!ipetm je napisao/la:Prije 15 godina Željo savladao Sarajevo i osvojio Super kup BiH (VIDEO)
http://fkzeljeznicar.ba/prije-15-godina ... ideo/7342/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako su samo jadni bili
Isprepadani. Dedic najjaci ocam

ima njih najmanje 20 koje lično znam, koji tvrde da su bili na tekmi a za koje garant znam da nisu taj dan praga prekoračili

Ma svako je bio puna Grbavica bila ba.
-
- Kontakt:
Kukesi je kanta pobjedio je MetalurgaPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj te ga Bilbija puca od snage, oni slazu jaku upravu, imaju para. Svasta nesto na kraju ce im price najjace biti, eto sljedeca je sezona nasa, sta ce Zeljo, brukaju se u Evropi do Riste Djoge, ne smiju u Albaniju i CG na izlet od staraha otici.

Ma ne znam ko prati nasu ligu
goni je u picku materinu

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
De nam napisi kad ste zadnji put nesto osvojli ?bacelonafan je napisao/la:Kukesi je kanta pobjedio je MetalurgaPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj te ga Bilbija puca od snage, oni slazu jaku upravu, imaju para. Svasta nesto na kraju ce im price najjace biti, eto sljedeca je sezona nasa, sta ce Zeljo, brukaju se u Evropi do Riste Djoge, ne smiju u Albaniju i CG na izlet od staraha otici.
Nego nam napisi timove koje ste pobijedili u evropi il makar nerijeseno izvukli?
To je brukanje jer niste dvije tekme dobili
Ako je suditi po stranici saveza, akcija za ulaznice nije nesto puno povecala posjetu.Svega 2000.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
to znas nemoram ti ponavljat,al stvarno je vase pobijede u evropi tesko zapamtiti,al vazno je da se mi brukamoterabajt je napisao/la:De nam napisi kad ste zadnji put nesto osvojli ?bacelonafan je napisao/la:Kukesi je kanta pobjedio je MetalurgaPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj te ga Bilbija puca od snage, oni slazu jaku upravu, imaju para. Svasta nesto na kraju ce im price najjace biti, eto sljedeca je sezona nasa, sta ce Zeljo, brukaju se u Evropi do Riste Djoge, ne smiju u Albaniju i CG na izlet od staraha otici.
Nego nam napisi timove koje ste pobijedili u evropi il makar nerijeseno izvukli?

Idiote, pogledaj te timove sa kojima je Željo igrao, pa ćeš vidjeti da svi oni imaju grupne faze iza sebe i takmiče se sa divovima iz Evrope, tipa Bayern M., Manchester City, Lazio.bacelonafan je napisao/la:Kukesi je kanta pobjedio je MetalurgaPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj te ga Bilbija puca od snage, oni slazu jaku upravu, imaju para. Svasta nesto na kraju ce im price najjace biti, eto sljedeca je sezona nasa, sta ce Zeljo, brukaju se u Evropi do Riste Djoge, ne smiju u Albaniju i CG na izlet od staraha otici.
A vaš Kukesi je igrao sa Metalurgom, bravo

Zetu neću da spominjem, vidjeli smo kako je odigrala protiv PSV-a
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
koji de mi napisi,stvarno neznam te divove od poslije rata koje ste izbacili,osim Lilestroma koji je drugoligasgio10 je napisao/la:Idiote, pogledaj te timove sa kojima je Željo igrao, pa ćeš vidjeti da svi oni imaju grupne faze iza sebe i takmiče se sa divovima iz Evrope, tipa Bayern M., Manchester City, Lazio.bacelonafan je napisao/la:Kukesi je kanta pobjedio je MetalurgaPL BiH -1 je napisao/la:Nemoj te ga Bilbija puca od snage, oni slazu jaku upravu, imaju para. Svasta nesto na kraju ce im price najjace biti, eto sljedeca je sezona nasa, sta ce Zeljo, brukaju se u Evropi do Riste Djoge, ne smiju u Albaniju i CG na izlet od staraha otici.
A vaš Kukesi je igrao sa Metalurgom, bravo![]()
Zetu neću da spominjem, vidjeli smo kako je odigrala protiv PSV-a

Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 25 nov 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Npr. Šerif, sad igraju evropa ligu. A gdje su timovi koje ste vi izbacivali gdje je Levski,Helsinburg.
-
- Kontakt:
WOW euro liguh1j3na je napisao/la:Npr. Šerif, sad igraju evropa ligu. A gdje su timovi koje ste vi izbacivali gdje je Levski,Helsinburg.

Nije sramota ne znati, sramota je neznatibacelonafan je napisao/la: koji de mi napisi,stvarno neznam te divove od poslije rata koje ste izbacili,osim Lilestroma koji je drugoligas
Ajd ti u školu popusti se Želje i Sarajeva. Kompleksi su čudo, nema se potrebe sa tobom raspravljati. Viktoria ove godine igra u grupi sa CSKA, Cityem i Bayernom, Sheriff igra u Europa Ligi, a mi smo ga izbacili prije par sezona. Maribor je prošle godine igrao sa Laziom, Tottenhamom i Pao-om i nije se obrukao, šta više ...
I porediš kval. za LP sa kval. za Europa Ligu, gdje prva dva kola igraju amateri i bosanskohercegovački klubovi

Ja te volim, volim Željo..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Basel,Dinamo Kijev,Genk,Rapid su za Victoriju i Serif institucije cuj Mariborgio10 je napisao/la:Nije sramota ne znati, sramota je neznatibacelonafan je napisao/la: koji de mi napisi,stvarno neznam te divove od poslije rata koje ste izbacili,osim Lilestroma koji je drugoligas
Ajd ti u školu popusti se Želje i Sarajeva. Kompleksi su čudo, nema se potrebe sa tobom raspravljati. Viktoria ove godine igra u grupi sa CSKA, Cityem i Bayernom, Sheriff igra u Europa Ligi, a mi smo ga izbacili prije par sezona. Maribor je prošle godine igrao sa Laziom, Tottenhamom i Pao-om i nije se obrukao, šta više ...
I porediš kval. za LP sa kval. za Europa Ligu, gdje prva dva kola igraju amateri i bosanskohercegovački klubovi

Zna li neko gdje se može pogledati tabela PL BiH?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ultras1921
- Kontakt:
zato i ne treba suditi po stranici savezah1j3na je napisao/la:Ako je suditi po stranici saveza, akcija za ulaznice nije nesto puno povecala posjetu.Svega 2000.

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
sportsport.baVirtu4l je napisao/la:Zna li neko gdje se može pogledati tabela PL BiH?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Nekad igrali a pitam te gdje su sad.Nema ih i valjda govorimo o zadnjih 7-8 god a ne o proslom stoljecu.bacelonafan je napisao/la:WOW euro liguh1j3na je napisao/la:Npr. Šerif, sad igraju evropa ligu. A gdje su timovi koje ste vi izbacivali gdje je Levski,Helsinburg.Levski u zadnjih 20 godina ima vise uspjeha nego sto ce Serif ikad imat,Genk ucesnik LP vise puta,Helsinborg je isto igrao LP dok Serif nije nikad
1-1 smo sa Clujem igrali ucesnikom LP vise puta!