Hasan Salihamidžić

Pauk
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la Pauk » 08 jan 2010, 12:50

Salihamidzic je jedan od nasih najboljih igraca ikada ali sto se tice repke svi odprilike znamo da je njega uvjek bolila 'ona stvar' za reprezentaciju.
Jedini razlog sto je igrao za repku je da podigne svoj rejting kao fudbalski igrac a ne zbog bilo kojeg drugog razloga.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jan 2010, 12:51

ma ništa od povratka hasana, iako bi volio da se vrati :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jan 2010, 12:59

Ja neznam zasto se vise pise o Hasanu,covjek nece da igra za repku,i sta sad trebam zalit sto nece da igra,smijesno :lol: imamo mi 3 puta boljih igraca koji hoce da igraju za svoju zemlju.a ne ovaj se digo,ma ko ga j..e :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 jan 2010, 13:09

zatvoriti temu i to je to

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 jan 2010, 13:12

Stavi katanac... Il prebaci na medjunarodni fudbal,posto on vise nije Bosanac,tacnije nema nase drzavljanstvo :oops: :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 08 jan 2010, 13:17

Nkea teme.. zasluzuje covjek da ima svoju temu... legenda... cuj bolila ga stvar za nasu reprezentaciju hahah.. grohotom se smijem.. kad su mnogi odbijali nasu reprezentaciju on je sa 17 godina poceo da igra za nas.. a mogao je ostati i igrati za njemacku jer je imao ponudu od njemaca da igra za njih... tako da ti pada ta prica u vodu d aje igrao za nas da bi napravio reputaciju.. pa daleko bi vecu reputaciju napravio kao igrac nejmacke reprezentacije nego nase.. pogotovo jer nam je u to vrojeme reprezentacija tek nastala.... tako molim vas ne serite po covjeku i ne pisite gluposti.. svi glumite neke bosance.. pa uradited bar malo od onog sto je hasan uradio za nas... ustanite malo od tih kompjutera uradite nesto patriote....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 jan 2010, 13:22

adnan_hz je napisao/la:Nkea teme.. zasluzuje covjek da ima svoju temu... legenda... cuj bolila ga stvar za nasu reprezentaciju hahah.. grohotom se smijem.. kad su mnogi odbijali nasu reprezentaciju on je sa 17 godina poceo da igra za nas.. a mogao je ostati i igrati za njemacku jer je imao ponudu od njemaca da igra za njih... tako da ti pada ta prica u vodu d aje igrao za nas da bi napravio reputaciju.. pa daleko bi vecu reputaciju napravio kao igrac nejmacke reprezentacije nego nase.. pogotovo jer nam je u to vrojeme reprezentacija tek nastala.... tako molim vas ne serite po covjeku i ne pisite gluposti.. svi glumite neke bosance.. pa uradited bar malo od onog sto je hasan uradio za nas... ustanite malo od tih kompjutera uradite nesto patriote....
svaka cast
Rotor Volgograd...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 jan 2010, 13:25

demir44 je napisao/la:Stavi katanac... Il prebaci na medjunarodni fudbal,posto on vise nije Bosanac,tacnije nema nase drzavljanstvo :oops: :oops: :oops:
http://transfermarkt.de/de/spieler/214/ ... rofil.html
stavljena je zastava BiH, a ne Njemacke...a haj mi ti reci odakle ti to da on nema nase drzavljanstvo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2010, 13:51

Ponovit ću ovo po stoti put. Ne obazirite se na ove provokatore, ne morate odgovarati na svaku njihovu provokaciju. Kad je Hasan igrao za reprezentaciju oni su bili ponosni osnovci, tako da ne znaju o čemu pričaju. Možemo mi diskutovati o igrama Hasana Salihamidžića, nema potrebe da odgovaramo na provokacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 jan 2010, 14:07

To Haso kralju, dosta su tebe pljuvali i ponižavali svakakvi bijednici.
Strauss Junior

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 08 jan 2010, 14:17

Brazzo legenda...uvijek ce mi u sjecanju ostati oni legendarni dueli njega i Carlosa

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 jan 2010, 15:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Stavi katanac... Il prebaci na medjunarodni fudbal,posto on vise nije Bosanac,tacnije nema nase drzavljanstvo :oops: :oops: :oops:
http://transfermarkt.de/de/spieler/214/ ... rofil.html
stavljena je zastava BiH, a ne Njemacke...a haj mi ti reci odakle ti to da on nema nase drzavljanstvo...
Ma procitao sam negdje,al i ja ne vjerujem u to iako se ovih dana o tome uveliko spekulise...
Ja mislim da se uz ozbiljan pristup Papeta moze vratiti ova legenda!!!A ne budite djeca i ne vjerujte u price da on ne moze na dva fronta,zna se da on nece da igra zbog navijaca,to je javna tajna
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jan 2010, 15:22

Nisu to navijaci vec uhljupi koji su prije par godina poceli satro da "navijaju".
''Jedna utakmica svake prestupne i to dodju da pljuju :roll:
Ocito da je imao prejak razlog jer se i Kodro vratio ''praznih''ruku a skoro samo sto nije i on sam podrzao Bracinu odluku da ne igra vise za BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2010, 15:27

Hasan je najveći igrač BiH svih vremena! Legenda svih legendi! Nema igrača koji ne bi propao nakon tolikih povreda, a on hara kadgod zaigra! Mnogi nikad ne bi ni igrali fudbal nakon povreda koje je on imao. Njegova snaga i volja su prosto neviđene, ma koliko trofeja osvojio! Eh da se Bogdo oporavio da zaigra protiv Bayerna u Ligi šampiona, proš'o bi ih Juve glatko!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 08 jan 2010, 15:30

Ma ne bih ni ja igrao da sam na Hasanovom mjestu... Uvijek su ga svi pljuvali.. Od nejga cu ocekivali nemoguce.. Od HAsana su ocekivali i da brani na golu i d aigra odbranu i da trci i da zabija.. Pa nije covjek masina.. Igrao je koliko je mogao i kako je mogao sa saigracima kave je imao... Shvatam HAsana sto nece da igra... Ne moze covjek da podnese da ga svakakvi bjednici pljuju koji su u pelenama bili kad je Haso igrao za repku.. Ako zbog navijaca ne igra neka ne igra jer mi smo poznati da smao pljujemo...

A ovu bombu da nema nase drzavljanstvo je bacio ciro zajedno sa savezom.. jer ga oni nece u reprezentaciji....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 jan 2010, 15:46

Hasan nije ljudina jel, nije igracina, nije igrao kad je bilo najteze.Hasan je postigap prvi gol u historiji reprezentacije
BiH.Igrao kad je najteze bilo, dok su neki odbijali.Hasan je skrt kako neki kazu.Ko je osnovao od bh fudbaler humanitarnu fondaciju koja se i danas dan odrzava, uz pomoc njegovog nekadasnjeg saigraca Jensa Jeremiesa, pomaze djeci sa posebnim potrebamai djeci bez roditelja.Tako da sutite vise i nemate ga pravo pljuvat i omalozavat.Svaka cast tebi Hasane, ima nas navijac koji su te postovali cijenili i koji ce te cijenit do kraja zivota.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 08 jan 2010, 15:56

Hasan je zasluzio sva postovanja za nastupe za BIH. Al stvarno nevidim zasto se prica vise o njemu, covjek nezeli da igra za BIH i to je to.

Legenda jeste, al srce mu nekuca za BIH.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 jan 2010, 16:06

Eto nek tebi kuca,jooooj ja sto me nervirate...PA DE DEBILU JEDAN RECI ZASTO ONDA NIJE PRIHVATIO POZIV NJEMACA KAD BOSNA I HERCEGOVINA GOTOVO PA NIJE NI IMALA REPREZENTACIJU,NEGO JE COVJEK SA ZADOVOLJSTVOM DOSAO DA DERE DUPE ZA TAKVE MAJMUNE KO STO SI TI,DA BI NA KRAJU REKLI DA NJEMU SRCE NE KUCA ZA BIH...
Rotor Volgograd...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jan 2010, 16:20

zasto niko ne spomene to da je hasan prvi od svih vidio sta se desava u nasem nogometnom savezu i da je zbog tog odlucio prestati igrati.....kad je vidio gdje je i o cemu je rijec nije vise htio igrat..i zato je za mene vrh...ko smo ba mi da o njemu govorimo tako...covjek je imo daleko najvecu karijeru od svih fudbalera iz bih..i to svih vremena....jeste li se ikad zapitali koliko je odigro puta za reprezentaciju utakmicu na svojoj prirodnoj poziciji...i kazete lose igro......ne razumijem neke...haso je najveci igrac ove drzave
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 08 jan 2010, 16:23

Legenda bio i ostao ,ostali samo učit i gldat kako se igra ,puštat si snimke starih utakmica i uživat.
Znat cijenit veličinu njegovu,za mene faca sve dobro mu želim .
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.