HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:46

Pravo da ti kažem kad malo razmislim odavno nisam ni gledao tekmu na kiši i to ima nekih svojih draži.Taman sutra i da ćuskije padaju ako oni mogu igrati i ja mogu gledati.Werly ne igra nam više od pola ekipe ali nema veze dobit se mora.[/quote]

Jedva čekam pregled na BHT-u kad onaj kaže 1000 Gledalaca pa prikaže kamera prazne tribine,a niko ne konta :lol: :lol: Taman Sjekire padale ide se.2-0 ako Bog da Crni i eto možda Amer.[/quote]

Sjećam se nekih utakmica koje su bile dobro napete a raja se nabije u lože i atmosfera bude pravo moćna :mrgreen: .Uvijek mi je to bilo čudno ali valjda to je zato što po takvom vremenu dođu samo najvjerniji i pravi navijači , nema onih navijača na baterije i šminkera.Svi na nogama i pravo gori.Ma neka ga zabije Dujković samo da mi dobijemo :D
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 12:23

J.ebote pa šta je ovo, potop :o :o .Ne bi me čudilo i da odgode tekmu za sutra inače ovo će stvarno biti vaterpolo.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 23 nov 2013, 12:51

Otvara se vaterpolska liga po Mostaru;-)
Doktor baluna...

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 23 nov 2013, 12:54

99% se utakmica odgadja....apsolutno je nemoguce igrati u takvim uvjetima to je informacija iz prve ruke ;) ;) ;)

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 nov 2013, 13:53

St ce bit ovo? :lol:

Pa bas cijeli dan ne staje jbemu.. :roll:
RIP CITY!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 nov 2013, 14:00

Lillard0 je napisao/la:St ce bit ovo? :lol:

Ne laži,evo stade taman :D stvarno nema smisla,ne kontam kako joj se da ovoliko padat :? Ja čitavo vrijeme kontam u 4 utakmica uđe ovdje sjebo sam se kad sam vidio da je u 3.

POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI. svi pod strehu :lol:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 14:03

Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 nov 2013, 14:19

zrinja05 je napisao/la:

Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.
Sutra samo moze snijeg padat........ glupo umjesto da su igrali sto ranije oni u stavili u 15h.........

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 23 nov 2013, 14:42

Teren ''cepovan'' igra se...e bas me zanima na sta ce to liciti ....nadam se da zrinja dobija

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 23 nov 2013, 14:54

imal stream kakav za tekmu???

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 nov 2013, 15:14

2-0 Pehar,Zvijezda ima igraca manje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 17:52

Stade kiša pola sata prije tekme.Kakva se kiša izlila teren je još i bio dobar.Da nam je netko ponudio 3-0 prije tekme svi bi odmah pristali ali ovako nakon tekme mislim da smo trebali zabiti još bar toliko kad nam se otvorilo na početku.Zvijezda je igrala sa prvim sastavom za razliku od nas.Bez 7 igrača iz prvog tima a imali smo i jednog debitanta juniora Vranića,nek mu je sa srećom.
Možda je i bolje da se nije previše srljalo ionako su nas povrede poharale pa je bolje da se nitko nije povrijedio a na ovakvom terenu je dovoljan jedan krivi korak ili loš doskok i eto problema.Bodovi su tu , to je najvažnije.
Sada sve snage usmjeriti na Travnik i pokušati sezonu završiti vrlo važnom pobjedom i bodovima koji bi puno značili na proljeće. Maloprije na tekmi i ekipa sa zapada već dogovara put u Travnik,pa ako se bude tekma igrala u nedjelju onda idemo bodrit Zrinju uživo na Piroti.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 nov 2013, 17:56

Odlican rezultat, nisam mislio da cemo dati 3 gola na kisnom terenu. Ali bilo je dobro, rutinski odradjeno i sada cekamo kraj jeseni i Travnik. Idemo po 3 boda i nista drugo 8-) .
RIP CITY!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 nov 2013, 17:58

Bravo za momke,svaka im čast izvanredno prvo poluvrijeme drugo rutinski odrađeno.

Dujković-Ovoga mi je čovjeka bilo žao jer vjerujem da se smrzavo na terenu više od nas,ubio se čovjek od dosade :D
Graovac- Dobar,očistio par situacija što je trebao,prekino 2-3 kontre.
Radeljić-Anto mogu već reći standardna igra,nadamo se da ga ne bole jaja još :D
Belošević-Vrlo dobar,dobri ubačaji po boku.
Muminović-Nevjerojatan po boku danas,volio bih da ima statistika da vidim koliko je ovaj čovjek pretrčao,stvarno nevjerojatno koliko se puta ubacio danas prema naprijed.
Miličević-Napokon solidna partija.
Šćepanović-Sćepo danas među boljima,odlična partija i asistencija za prvi gol,ovdje piše da je on pucao slobodnjak kod 2-0 ali ja mislim da je Giga ali nisam siguran.
Crnov-Odlična partija Crnog,sjajni prodori po krilu odličan ubačaj iz kornera za 3 gol.
Pehar-Drago mi je da je Mile opet dao gol,solidna partija ništa posebno,još uvijek nema kondicije.
Bekić-Hvala mu za iznuđeni crveni karton,odlični sprintevi na početku utakmice,ali poslije kao da je izgubio snagu nije me nešto impresioniro,još onaj promašaj sa 2 metra za 3-0 :shock:
I.Aničić-Giga majstor,legenda,naš Zemunac.Nadam se da će sve više dobijat priliku jer bi volio da Brana nastavi igrat sa 2 napadača jer nam očito ova igra sa 2 napadača itekako leži.

Pohvala Ultrasima za Crven-Bjeli-Plavi i zastave.
Drago mi je da je Kantar ušao barem zadnjih 15-ak minuta,a posebno mi je drago zbog malog Vranjića treba ga se što više stavljat,jer taj momak će nam sigurno nosit igru za 2-3 sezone.

Još jednom bravo momcima i u Travnik po 3 BODA !

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 20:55

marioo8888 je napisao/la:Bravo za momke,svaka im čast izvanredno prvo poluvrijeme drugo rutinski odrađeno.

Dujković-Ovoga mi je čovjeka bilo žao jer vjerujem da se smrzavo na terenu više od nas,ubio se čovjek od dosade :D
Graovac- Dobar,očistio par situacija što je trebao,prekino 2-3 kontre.
Radeljić-Anto mogu već reći standardna igra,nadamo se da ga ne bole jaja još :D
Belošević-Vrlo dobar,dobri ubačaji po boku.
Muminović-Nevjerojatan po boku danas,volio bih da ima statistika da vidim koliko je ovaj čovjek pretrčao,stvarno nevjerojatno koliko se puta ubacio danas prema naprijed.
Miličević-Napokon solidna partija.
Šćepanović-Sćepo danas među boljima,odlična partija i asistencija za prvi gol,ovdje piše da je on pucao slobodnjak kod 2-0 ali ja mislim da je Giga ali nisam siguran.
Crnov-Odlična partija Crnog,sjajni prodori po krilu odličan ubačaj iz kornera za 3 gol.
Pehar-Drago mi je da je Mile opet dao gol,solidna partija ništa posebno,još uvijek nema kondicije.
Bekić-Hvala mu za iznuđeni crveni karton,odlični sprintevi na početku utakmice,ali poslije kao da je izgubio snagu nije me nešto impresioniro,još onaj promašaj sa 2 metra za 3-0 :shock:
I.Aničić-Giga majstor,legenda,naš Zemunac.Nadam se da će sve više dobijat priliku jer bi volio da Brana nastavi igrat sa 2 napadača jer nam očito ova igra sa 2 napadača itekako leži.

Pohvala Ultrasima za Crven-Bjeli-Plavi i zastave.
Drago mi je da je Kantar ušao barem zadnjih 15-ak minuta,a posebno mi je drago zbog malog Vranjića treba ga se što više stavljat,jer taj momak će nam sigurno nosit igru za 2-3 sezone.

Još jednom bravo momcima i u Travnik po 3 BODA !
Bolji od ostalih , po mom skromnom mišljenju,Radeljić,Muminović,Crnov,I.Aničić,Pehar i Milićević.Napokon Milićević na nivou mladog hrvatskog reprezentativca i napokon da ga vidim da leti terenom.Je li ovo bila zadnja tekma na domaćem terenu prije odlaska vani i je li to jedan od razloga što je bio onako rastrčan i borben ne znam ali bio je dobar.Da budem malo bezobrazan :mrgreen: možda je bilo kakvih menadžera na tribinama.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 24 nov 2013, 08:36

Momci su odigrali savršeno prvo poluvrijeme,
drugo je bilo za očekivati pod ručnom...
Neka se danas još poklope rezultati:
Borac-Olimpik x
Zeljo-Vitez x
Siroki-Sarajevo 1
Pa onda u Travnik po nove bodove 8-)
Doktor baluna...

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 25 nov 2013, 14:25

Iako smo u vrhu po meni su i dalje favoriti Olimpic,Siroki i Zeljo dok nama fali barem jedan jakdefanzivni igrac iako smo u ligi primili mali broj golova nesigurnost nas nekada zna kostati bodova te vratiti Kordica da nas odvede do titule jer u Sirokom vise ne igra!

Zeljo ako ne bude imao veliki odlazaka glavni kandidat pogotovo jer imaju uz nas mozda i najlaksi raspored!

Pobjediti Travnik pa cekati proljece kao kandidati za titulu!
HSK Zrinjski Mostar.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 nov 2013, 14:47

saskograd je napisao/la:Iako smo u vrhu po meni su i dalje favoriti Olimpic,Siroki i Zeljo dok nama fali barem jedan jakdefanzivni igrac iako smo u ligi primili mali broj golova nesigurnost nas nekada zna kostati bodova te vratiti Kordica da nas odvede do titule jer u Sirokom vise ne igra!

Zeljo ako ne bude imao veliki odlazaka glavni kandidat pogotovo jer imaju uz nas mozda i najlaksi raspored!

Pobjediti Travnik pa cekati proljece kao kandidati za titulu!
Željo ima najbolji raspored,jer mu svi kandidati dolaze,Olimpik kandidat za titulu ??? :? sigurno je da bi bio,ali u slučaju da se ne zovu Olimpik,iako po meni imaju najbolju ekipu nemaju nikakve šanse za titulu,a i ako Europu izbore nek se udaraju nogom u guzicu.Nadam se da mi možemo do titule ja i dalje vjerujem u to i nastavit ću vjerovat,a iako Sarajevo nije ni u TOP 5 meni po igri i ne znam ni sam zašto nešto sam mišljenja da će oni uzet titulu.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 25 nov 2013, 14:51

HŠK Zrinjski se nalazi na diobi odličnog trećeg mjesta, za samo dva boda zaostatka iza Željezničara koji je na trenutni lider na ljestvici. Sukladno tome, Plemići spadaju u uži vrh kandidata za naslov, a tu titulu navijači Zrinjskog već dugo čekaju.

Zadnja titula u Mostaru slavila se u sezoni 2008/2009, a od tada igra i plasman Zrinjskog najviše sliči na onu narodnu toplo-hladno. Ove sezone Zrinjski je konačno zreo za vrati tutulu u svoje vitrine, a za to je sasvim sigurno najzaslužniji dvojac dopredsjednika Šulenta-Martinović.

Naravno da su za igru i rezultate zaslužni trener i nogometaši, ali spomenuti dvojac im je osigurao sve da ne moraju misliti ni na što, nego na igru i rezultat. Povrh toga odradili su dosta i na promociji kluba, te skupa sa ljudima iz Udruge prijatelja približili klub malim občnim navijačima kojima su vrata Zrinjskog uvijek otvorena.

Zrinjski do kraja ovog ciklusa ima odigrati još jednu utakmicu u Travniku. Ukoliko Plemići tu utakmicu pobijede, u što navijači ne sumnjaju na proljeće bi mogli vrlo lako gledati šampionski Zrinjski. Nema sumnje da će čelnici kluba znati odgovoriti na ove ambicije, te da će Zrinjski u završni, proljetni dio sezone ući još jači i moćniji nego što je bio u prvom dijelu.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 25 nov 2013, 17:53

Raspudic manje vise,Sula ti je alfa i omega,daj Boze da ga samo puste na miru Coric i kompanija ali evo izgleda da Dragan trazi mjesto negdje Coricu da se okane Zrinjskog ,spominjali su Aluminij ali ga nije mogla partija dolje uvaliti valjda ce Miroslav negdje naci neku zanimaciju!
Sada je i ok ,kako je bilo kada su Sula i Raspudic tek dosli,optrukcije starih komunjara i uhljeba!
HSK Zrinjski Mostar.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.