Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
dragi boze a ja terena u trebinju. svaka cast obe ekipe kad imaju volju igrat u onom blatu i lokvama 

neroazzuro je napisao/la:Stvarno se glupo osjecam diskutujuci s osobom kao sto si ti ali eto, spominjes titule Zrinjskog (ponavljam,simpatican mi je klub) postavljajuci mi pitanje pa red je da odgovorim.zrinja05 je napisao/la:Fino da si to primjetio ali nije mi jasno kako nisi primjetio da su upravo navijači kluba iz vrapčića to počeli na raznim temama.Ali nazivati nekoga majoriziranim,bjeločarapašima ,manjinom,matanima itd. to je in , duhovito i to je "samo" zajebancija.E ali kada ja na to odgovorim istim jezikom i manirima to je onda kompleks, seljakluk,necivilzirano itd.Tko ima kompleks od koga ja znam vrlo dobro a i ti.Pogledaj međusobni skor,titule itd.Ebote pa ljudi slave bod protiv nas ko da su dobili Manchester.neroazzuro je napisao/la:Nije da je jedan lik vrijedan neke rasprave niti da imam nesto protiv Zrinskog kao kluba,naprotiv. Ali primijetim da veliki broj nazovi navijaca Zrinjskog pokusava omalovazit Velez kao KLUB koji uopste nije iz Mostara nego "iz sela" pored Mostara pa bi tako trebalo nekog da ubijede kako je taj klub ustvari seoski, nizi od njihovog, reinkarniranog 92. franjinim pokroviteljstvom. Pokusavat ponizit drugog koji je u svakom pogledu veci od tebe je znak ozbiljnog kompleksa. Mislim, oteli mu stadion. OTELI!!!
Iako je najveci problem Veleza sigurno njihovo korumpirano, lopovsko rukovodstvo, spominjati titule Zrinjskog kao argument velicine tog kluba i superiornosti nad seoskim Velezom je urnebesno. Stvarno jeste. Drze firme poput Aluminija,EPHZHB kojima finansiraju politicki simbol dominacije u Mostaru, a protivnika otjeraju u selo i onda se dicis kako je taj klub "krema" naspram "seljaka". A svi znamo sta je Velez.
Lijep pozdrav.
Očito ti pojma nemaš o Zrinji i povjesti ili imaš ali ne želiš da priznaš.Ja nikakve seljake nisam spominjao niti bih (seljaci su vrijedni i pošteni ljudi koji žive od svog rada) nego seljakluk a to je nešto sasvim drugo.Aluminij je odavno zatvorio česmu Zrinji kao i EP HZ-HB koju su prije par godina preuzeli oni koji sjede u vladi čiji je predsjednik ujedno i prvi čovjek kluba iz Vrapčića kojeg baš on financira.Ponavljam ja samo odgovaram na provokacije,vrijeđanja i omalovažavanja jer očito niko od admina to ne smatra potrebnim.Isti aršini za sve.Živ i zdrav ti bio ali ovo su ti činjenice pa kom pravo kom krivo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Smorište bolan čitav forum sa Zrinjskim i Veležom, i to na pogrešnoj temi... Ko djeca !!!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
zrinja05 je napisao/la:Fino da si to primjetio ali nije mi jasno kako nisi primjetio da su upravo navijači kluba iz vrapčića to počeli na raznim temama.Ali nazivati nekoga majoriziranim,bjeločarapašima ,manjinom,matanima itd. to je in , duhovito i to je "samo" zajebancija.E ali kada ja na to odgovorim istim jezikom i manirima to je onda kompleks, seljakluk,necivilzirano itd.Tko ima kompleks od koga ja znam vrlo dobro a i ti.Pogledaj međusobni skor,titule itd.Ebote pa ljudi slave bod protiv nas ko da su dobili Manchester.neroazzuro je napisao/la:Nije da je jedan lik vrijedan neke rasprave niti da imam nesto protiv Zrinskog kao kluba,naprotiv. Ali primijetim da veliki broj nazovi navijaca Zrinjskog pokusava omalovazit Velez kao KLUB koji uopste nije iz Mostara nego "iz sela" pored Mostara pa bi tako trebalo nekog da ubijede kako je taj klub ustvari seoski, nizi od njihovog, reinkarniranog 92. franjinim pokroviteljstvom. Pokusavat ponizit drugog koji je u svakom pogledu veci od tebe je znak ozbiljnog kompleksa. Mislim, oteli mu stadion. OTELI!!!
Ako mene pitas, zajebancija izmedju nas mi je smijesna samo ako je u sportskom duhu. Nazalost, cesto predje granice.
Nemamo bas kompleks, ali mozes li razmujeti da nam je tesko palo sto ste nam uzeli stadion (zapravo, taj stadion je uvijek bio Gradski, dakle mogli smo zajedno igrati na njemu) i sto ste nam unistili sve, od prostorija kluba do omladinskog pogona... Nas klub su svi pokusali ukinuti i dok ste vi igrali protiv velikana iz Luksemburga (

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Postali smo kao Pitari/Manijaci.Prijedor je napisao/la:Smorište bolan čitav forum sa Zrinjskim i Veležom, i to na pogrešnoj temi... Ko djeca !!!

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ovo prepucavanje između navijača Zrinjskog i Veleža je grijeh i sramota povezivati sa prepucavanjima između Sarajeva i Željezničara. Ostavite naš najveći derbi tamo gdje mu i jeste mjesto, na vrhu.
Nadam se da je ipak Velež na ovoj utakmici podario par scena i poteza vrijednih pažnje onih koji su ispratili ovu utakmicu na tv.
Nadam se da je ipak Velež na ovoj utakmici podario par scena i poteza vrijednih pažnje onih koji su ispratili ovu utakmicu na tv.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eto, sramim se mog grijeha. Pa mogu li se malo zafrkavat?zizu1991 je napisao/la:Ovo prepucavanje između navijača Zrinjskog i Veleža je grijeh i sramota povezivati sa prepucavanjima između Sarajeva i Željezničara. Ostavite naš najveći derbi tamo gdje mu i jeste mjesto, na vrhu.
Sent from my C6506 using Tapatalk
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Uspoređujući ovu utakmicu između Širokog i Sarajeva i onu juče između Leotara i Veleža...
Jučerašnja utakmica unatoč lošijem vremenu,manje zvučna,manje ljudi na tribinama,manje praćena u medijima i na forumima...to je bio derbi u odnosu na ovaj razvikani derbi na Pecari.
Ništa,nula,katastrofa.Široki bolji baš za taj jedan gol.
Jučerašnja utakmica unatoč lošijem vremenu,manje zvučna,manje ljudi na tribinama,manje praćena u medijima i na forumima...to je bio derbi u odnosu na ovaj razvikani derbi na Pecari.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
jel i dalje mislis da je bolji bas za taj jedan gol ili?tepsija je napisao/la:Uspoređujući ovu utakmicu između Širokog i Sarajeva i onu juče između Leotara i Veleža...
a mogu misliti tekme u Trebinju, mega ultra giga derbi...Velež dobio raspalog Leotara...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uvijek su mi bili privlačniji derbiji imaju dugu historiju odigravanja mečeva, bez obzira na trenutno stanje u kojemu se ekipe nalaze, nego samoproglašeni poslijeratovski derbiji.
Utakmica Leotar - Velež i obratno jeste derbi u pravome smislu te riječi, za razliku od ovoga drugog koji se silom nameće kao derbi, a to nije.
Utakmica Leotar - Velež i obratno jeste derbi u pravome smislu te riječi, za razliku od ovoga drugog koji se silom nameće kao derbi, a to nije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sljedeca tekma za one koji nisu iz SA i koji nmg doci na Grbavicu na BHT ce biti ZELJO-borac...
A na areni ce prenositi sarajevo-leotar..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ma ja ,a ova druga na areni je još veći derbi nego Leotar -Velež i treba je prenositi obvezno i sa što više kameraSouthboy je napisao/la:Sljedeca tekma za one koji nisu iz SA i koji nmg doci na Grbavicu na BHT ce biti ZELJO-borac...

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
po mogućnosti da svakog igrača prati po jedna kamerazrinja05 je napisao/la:Ma ja ,a ova druga na areni je još veći derbi nego Leotar -Velež i treba je prenositi obvezno i sa što više kameraSouthboy je napisao/la:Sljedeca tekma za one koji nisu iz SA i koji nmg doci na Grbavicu na BHT ce biti ZELJO-borac...
A na areni ce prenositi sarajevo-leotar...

Arena prenosi Želju, Sarajevo, Čelik i Borat. A vi ostali ćete možda biti na Areni kad budete igrali protiv nekoga od navedenih. Veoma prosto.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako je onda na Areni bilo Široki Brijeg - Olimpic?bagrcavi je napisao/la:Arena prenosi Želju, Sarajevo, Čelik i Borat. A vi ostali ćete možda biti na Areni kad budete igrali protiv nekoga od navedenih. Veoma prosto.

lupaš
Ne lupam jer se samo ti klubovi prenose. Vjerovatno je još i Široki među tim ekipama, jer mi sad naumpade da su vas prenosili dosta puta na areni ove sezone.
DRUG NEBI TI PUNCA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Realno ljudi prenose sa stadiona gdje imaju koliko-toliko normalne uslove za rad.
Mozda tu fali jos BB.
Mozda tu fali jos BB.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Armageddon2012
- Kontakt:
leotar-velež ne može biti nikakav derbi,jer te ekipe nikad nisu bile u istom rangu..mislim na vrijeme dok je Bog hodao po zemlji,a ne na ovu poslijeratnu propast.
zato me nervira i ovo forsiranje da je rudar-borac neki nenadyebiv derbi,jer borac je u ljubiji igrao samo da uveliča neku svečanost za praznike,ili kad prebace normu u rudniku.
a čini mi se da je nešto slično i sa veležom i leotarom.
zato me nervira i ovo forsiranje da je rudar-borac neki nenadyebiv derbi,jer borac je u ljubiji igrao samo da uveliča neku svečanost za praznike,ili kad prebace normu u rudniku.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Kao da ovi na bht prate da svako bude prikazan kolko toliko ravnomjerno ,to je moje misljenje drugog objasnjenja nema za utakmicu ovog vikenda.
- samo_lijevo
- Kontakt:
vjerovatno se ide na to da su bili jedini ozbiljniji klubovi iz Hercegovine u to vrijeme.Armageddon2012 je napisao/la:leotar-velež ne može biti nikakav derbi,jer te ekipe nikad nisu bile u istom rangu..mislim na vrijeme dok je Bog hodao po zemlji,a ne na ovu poslijeratnu propast.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Objektivac i 27 gostiju.