FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
sretna nova godina svim interistima , sa zeljom da nam inter osvoji novi sccudeto i ligu prvaka
hvala hvala također...materazzi je napisao/la:sretna nova godina svim interistima , sa zeljom da nam inter osvoji novi sccudeto i ligu prvaka
Inter se nada apokalipsi Redsa i dolasku Stevena Gerrarda
PREMA pisanju talijanskih medija emisari Intera proteklih nekoliko dana proveli su u Liverpoolu, gdje su vodili razgovore oko moguće prodaje Stevena Gerrarda u ljetnom prijelaznom roku. Vezni igrač od ranije je meta Intera, a za taj transfer se zalaže sam trener Jose Mourinho.
Do ove sezone bilo je nezamislivo da bi Gerrard mogao napustiti Anfield Road, no Talijani pišu kako će transfer biti izvjestan ako Liverpool ne osigura kvalifikaciju u Ligi prvaka. U tom slučaju morat će prodavati igrače, a jedan od njih bio bi baš engleski reprezentativac. Gerrard je cijelu karijeru član Liverpoola, u prvu momčad ušao je u sezoni 97/98, te ostavio dubok trag u crvenom dresu.
Vjeruje se da bi transfer bio moguć za izos između 30 i 35 milijuna eura, iako prema Transfermarktu Gerrard vrijedi 50 milijuna.
prenosi index
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
bila bi to dobra kupovina za inter ali i za cijelu italiju
santon nece na posudbu u lazio , drago mi je da je momak odlucio da je njegova buducnost inter i samo inter
. a za kolarova ce morati moratti malo vise para ako ga hoce
- alan_kardec
- Kontakt:
materazzi je napisao/la:santon nece na posudbu u lazio , drago mi je da je momak odlucio da je njegova buducnost inter i samo inter
čitam na mondu da sad i Real hoće Kolarova.
Što se tiče Santona možda mu je i bolje bilo da ode u Lazio na posudbu do kraja sezone ko što mu je i bilo ponuđeno,jer bi igrao sigurno više nego što sad igra u Interu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
znamo vec dugo ali hvala na infuKandi je napisao/la:Interovci znate li da Pandev dolazi u Inter za 15 miliona na 4 godine?
suazo u genovi , puno srece davidu kod nas nikad nije dobio pravu sansu ali je tesko i mogao dobiti pored klasa sa kojim je igrao
viera bi mogao u city na posudbu sa opcijom kupovine , mislim da bi to bilo ok i za njega i za nas da uzmemo koliko - toliko para za njega , medjutim iako se spekulisalo da ce vec u srijedu u city , mourinho ga je stavio sutra u sastav protiv chieva i to po svemu sudeci u prvu postavu
bice zanimljivo vidjeti sta ce se sve desavati oko ovih odlazaka i dolazaka
viera bi mogao u city na posudbu sa opcijom kupovine , mislim da bi to bilo ok i za njega i za nas da uzmemo koliko - toliko para za njega , medjutim iako se spekulisalo da ce vec u srijedu u city , mourinho ga je stavio sutra u sastav protiv chieva i to po svemu sudeci u prvu postavu
bice zanimljivo vidjeti sta ce se sve desavati oko ovih odlazaka i dolazaka
20 kandidata za Chievo, sudi Pierpaoli
Inter u oviru 18.kola Serie A gostuje u Veroni, na stadionu “Marcantonio Bentegodi” protiv Chieva. Utakmica je na program u srijedu (06.01.) sa početkom u 12.30h. Glavni sudac meča će biti Nicola Pierpaoli iz Firenze. Linijski suci: Calcagno i Di Liberatore.a 4-sudac Gervasoni. Trener Jose Mourinho je odredio 20 igrača koji konkuriraju za sastav, među kojima je I tek pridošli Goran Pandev.
Vratari: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
Obrambeni: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 29 Giulio Donati
Vezni: 4 Javier Zanetti, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig
Napadači: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautović
.. znači fali dosta igrača, ili povrijeđeni ili kartoni
nedostajat će: Santon, Cambiasso, Muntari, Motta, Stanković, Eto'o
Inter u oviru 18.kola Serie A gostuje u Veroni, na stadionu “Marcantonio Bentegodi” protiv Chieva. Utakmica je na program u srijedu (06.01.) sa početkom u 12.30h. Glavni sudac meča će biti Nicola Pierpaoli iz Firenze. Linijski suci: Calcagno i Di Liberatore.a 4-sudac Gervasoni. Trener Jose Mourinho je odredio 20 igrača koji konkuriraju za sastav, među kojima je I tek pridošli Goran Pandev.
Vratari: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni
Obrambeni: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 29 Giulio Donati
Vezni: 4 Javier Zanetti, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig
Napadači: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautović
.. znači fali dosta igrača, ili povrijeđeni ili kartoni
nedostajat će: Santon, Cambiasso, Muntari, Motta, Stanković, Eto'o
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
pobjeda , dobra igra posebno viere , dobar debi pandeva iako su njemu upisali gol mislim da je lopta vec prije presla gol crtu i da je pravi strijelac balotelli
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bitna je pobjeda, zasluzeno. Mourinho je zadovoljan, moram reci da sam i ja, iz istih razloga, karakterna momcad koja pokazuje na terenu zrelost i uigranost, nesto sto u prijasnjem desetljecu bas i nije bila odlika Intera, ali, pokazali su u ovom desetljecu da su strpljivo i polako neke stvari naucili i postali prava klapa, primarno, koja ima kostur momcadi i samo je pitanje vremena kada ce napraviti i pravi iskorak. Bitno i da Quaresma igra sve bolje i bolje, najvece rezerve se mogu iz njega izvuci ukoliko se prilagodi na pravi igracki ritam u jednoj velikoj momcadi sto mu je dosad u karijeri uvijek falilo.
...Život za Široki...
- vajza_fcbm
- Kontakt:
rutinska pobjeda
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
dovesti Gerrada bio bi mrak potez...30g i jos 45mil..oni iz Liverpoola da su pametni i prihvatiti ponudu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
quaresma juce nije nista specijalno odigrao tih nekih pola sata ali ono sto se primijeti je potpuno drugaciji pristup igri sad sa primijeti zelja pozrtvovanost odgovornost borbenost a samim tim ja sam zadovoljan i siguran da ce uskoro pokazati svoje najbolje igre , mogao bi vec protiv siene zaigrati od pocetka jer je mario dobio karton i nece konkurisati za taj mec
Ugl.teška je ovo pobjeda bila, jer dobro znamo da Chievo ne daje bodove tako lahko, nikome...
Sad samo trebate nastavit sa uigravanjem ekipe, jer nekako imam osjećaj da nisu još uigrani, da se na momente to vidi al se izgubi...
Sad samo trebate nastavit sa uigravanjem ekipe, jer nekako imam osjećaj da nisu još uigrani, da se na momente to vidi al se izgubi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
bice bolje do LPGunnerS je napisao/la:Ugl.teška je ovo pobjeda bila, jer dobro znamo da Chievo ne daje bodove tako lahko, nikome...
vrlo slaba utakmica protiv Chieva, ali eto pišu se 3 boda što je i najvažnije...
žao mi je najviše Chivua koji je dobio frakturu lubanje i ko zna kad će se vratit na teren...
protiv Siene ćemo imat mnogo problema sa sastavom.. Afrikanci su otišli, Javier će morat na lijevog beka, pa bi valjalo ostavit Vieiru još ovu utakmicu (btw. igrač utakmice protiv Chieva po meni)... ali sreća da je protivnik slabašna Siena koju ćemo dobit i s Primaverom... očekujem u napadu u subotu Pandev - Milito - Quaresma i pobjedu s minimum 2 razlike..
žao mi je najviše Chivua koji je dobio frakturu lubanje i ko zna kad će se vratit na teren...
protiv Siene ćemo imat mnogo problema sa sastavom.. Afrikanci su otišli, Javier će morat na lijevog beka, pa bi valjalo ostavit Vieiru još ovu utakmicu (btw. igrač utakmice protiv Chieva po meni)... ali sreća da je protivnik slabašna Siena koju ćemo dobit i s Primaverom... očekujem u napadu u subotu Pandev - Milito - Quaresma i pobjedu s minimum 2 razlike..
- _forzamilan_
- Kontakt:
a baš bi volio vidjeti ovog 'kreativca' kako bi se snašao protiv jakih odbrana i šta bi on mogao uraditi na mnogo manjem prostoru.Saurman je napisao/la:dovesti Gerrada bio bi mrak potez...30g i jos 45mil..oni iz Liverpoola da su pametni i prihvatiti ponudu..
usput šta je sa chivuom koje su zadnje vijesti? na netu čitam da je povreda ozbiljna.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
operisan je i oporavak ide dobro povreda lobanje nije bila opasna po zivot i oporavice se sigurno i nece biti poslijedica , tako kazu lijecnici intera , mada ga dugo nece biti ne terenu
chivu se dobro oporavlja , povreda nije tako teska kao sto su u prvi trenutak cinilo , ipak je najvaznije da covjek bude u redu , pa tek onda kao fudbaler
mancini najvjerovatnije na posudbu u om , pokusava se dovesti kolarov kao zamjena za chivua a sa njim i ledesma u paketu za uzvrat inter nudi suvlasnistvo za 2 mlada igraca i 11 mil eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.