Tri boda nisu nista..Believe je napisao/la:Ipak United ne prilazi Liverpoolu na bod razliketrxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Tri boda nisu nista..Believe je napisao/la:Ipak United ne prilazi Liverpoolu na bod razliketrxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi...
Bravo Ajnstajntrxel je napisao/la: Tri boda nisu nista..
trxel je napisao/la:Tri boda nisu nista..Believe je napisao/la:Ipak United ne prilazi Liverpoolu na bod razliketrxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi...
smijeh.trxel je napisao/la:Tri boda nisu nista..Believe je napisao/la:Ipak United ne prilazi Liverpoolu na bod razliketrxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi...
Mozete li nekad postaviti obavijestenje o tim okupljanjima na temi, da to upratimneurofunk je napisao/la:Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro![]()
Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA
Pa učlani se na facebooku u Liverpool fan club Bosnia and Herzegovina i tu ćeš biti pravovremeno obaviještena.reds_forever je napisao/la:Mozete li nekad postaviti obavijestenje o tim okupljanjima na temi, da to upratimneurofunk je napisao/la:Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro![]()
Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA![]()
Zvanićno saopštenje iz kluba. Znači nema ga sve do februara.Enrique is expected to return to full training at Melwood in around 10 weeks' time.
Zato Sturidge nije igrao:"Sakho was an option for left back, but he’s certainly not impressed me since he’s been in the Liverpool first team."
Komentar na čitav meč:“I am looking at him in training on Friday and he is not right. Whose responsibility is that? It is the [Football] Association and the player."
Gerard o Flani:A point away from home against a rival is always a very good result.
"It was one of the best derby performances I have seen for many years.
Može naravno, samo zadnji put kad sam obavijestio ovdje raju bilo je dosta ružnih komentara tako da o zadnja dva nisam nista pisao. Uglavnom uskoro će web page ako nemas fb pa će tu biti sve informacije i obavijestenja.reds_forever je napisao/la:Mozete li nekad postaviti obavijestenje o tim okupljanjima na temi, da to upratimneurofunk je napisao/la:Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro![]()
Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA![]()
- OWENHenderson je napisao/la:Objašnjenje zašto Sakho nije igrao lijevog beka:"Sakho was an option for left back, but he’s certainly not impressed me since he’s been in the Liverpool first team."
Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
Ma sa Sakhom na LB ne postižeš ništa, pa čak ni u defanzivi jer bi bio prespor za iole brža protivnička krila.O napadu da ne govorim.Ako već neko od stopera treba da igra lijevog beka, onda je to svakako Agger.Brži s loptom kao i veći znalac od Sakhoa.Mada ja svakako ne podržavam ideju o igranju stopera na bekuneurofunk je napisao/la:Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
pa zašto ne ? ionako je mrtvi ljevak, bilo bi mu lakše prelaziti uz korner-linijuBeyKopites je napisao/la:Ma sa Sakhom na LB ne postižeš ništa, pa čak ni u defanzivi jer bi bio prespor za iole brža protivnička krila.O napadu da ne govorim.Ako već neko od stopera treba da igra lijevog beka, onda je to svakako Agger.Brži s loptom kao i veći znalac od Sakhoa.Mada ja svakako ne podržavam ideju o igranju stopera na bekuneurofunk je napisao/la:Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!![]()
Što ne bi Johnson igro LB a neko drugi? desnog beka, ubiješ 2 muhe jednim udarcem.Može to Glenno.
Za sve su krivi novinari. Piše naslov intervju sa Brendanom a onda ubacili Owenovu izjavu unutar tog intervjua. Mada gore nisam ni rekao da je to izjavio menadžer, ali eto.neurofunk je napisao/la:Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
Gladao sam i ja dva puta i nisam video kod koja to dva gola je krivac ovaj mali. Jedino što znam je da ga je u 26. minutu Miralas izuzetno lako prošao, kao da je čunj, i šutirao pored gola. KOd prvog kola Miralasa je čuvao Džerard, kod drugog je Lukaku nailazio sa šesnaest, a Flanagan je bio na gol liniji, a od trećeg jeste izgubio vazdušni duel, ali samo budala može da ostavi njega da u skoku čuva Lukakua. Jedino gluplje bi bilo da su uveli Sterlinga da ga čuva.Henderson je napisao/la:Za sve su krivi novinari. Piše naslov intervju sa Brendanom a onda ubacili Owenovu izjavu unutar tog intervjua. Mada gore nisam ni rekao da je to izjavio menadžer, ali eto.neurofunk je napisao/la:Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
Arena sport 3 i repriza meča, ko je ima.
Ovo za Flanagana, Gerard mu pruža moralnu podršku. Loš je bio Flano a imate priliku da pogledate reprizu. 3 dobre prilike Everton je imao na osnovu njega, od te 3 dva su gola pala a Delfuneso je izašao 1 na 1 sa Mignoletom. On ima isti problem kao Insua, kad ga neko prođe on samo stane.
Jacku dobro ide u Blackpoolu, možda njega vratiti sa posudbe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.