Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

trxel
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la trxel » 24 nov 2013, 19:31

Believe je napisao/la:
trxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi... :)
Ipak United ne prilazi Liverpoolu na bod razlike :D
Tri boda nisu nista.. :)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 nov 2013, 19:33

trxel je napisao/la: Tri boda nisu nista.. :)
Bravo Ajnstajn :!:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 nov 2013, 19:34

trxel je napisao/la:
Believe je napisao/la:
trxel je napisao/la:Pobjedom United prilazi na bod poolu, inace timu koji je vec duze vrijeme u strasnoj formi... :)
:lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 nov 2013, 20:42

trxel je napisao/la:
Believe je napisao/la:
smijeh.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 nov 2013, 23:31

neurofunk je napisao/la:Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro :mrgreen:

Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA
Mozete li nekad postaviti obavijestenje o tim okupljanjima na temi, da to upratim :) :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 25 nov 2013, 02:14

reds_forever je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Ako je neko bio na okupljanju danas, hvala vam sto ste dosli i vidimo se opet uskoro :mrgreen:

Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA
Mozete li nekad postaviti obavijestenje o tim okupljanjima na temi, da to upratim :) :?:
Pa učlani se na facebooku u Liverpool fan club Bosnia and Herzegovina i tu ćeš biti pravovremeno obaviještena. :)
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 nov 2013, 09:52

Enrique is expected to return to full training at Melwood in around 10 weeks' time.
Zvanićno saopštenje iz kluba. Znači nema ga sve do februara. :cry:

Objašnjenje zašto Sakho nije igrao lijevog beka:
"Sakho was an option for left back, but he’s certainly not impressed me since he’s been in the Liverpool first team."
Zato Sturidge nije igrao:
“I am looking at him in training on Friday and he is not right. Whose responsibility is that? It is the [Football] Association and the player."
Komentar na čitav meč:
A point away from home against a rival is always a very good result.
Gerard o Flani:
"It was one of the best derby performances I have seen for many years.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 nov 2013, 10:17

Reče Visković na tekmi prekjuče da Everton nema poraza na Goodisonu ove kalendarske godine. Valjda je to dovoljan odgovor na nebuloze tipa "ako smo zadovoljni bodom s Goodisona, na niske smo grane spali". Parafraziram.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 nov 2013, 10:29

reds_forever je napisao/la:

Može naravno, samo zadnji put kad sam obavijestio ovdje raju bilo je dosta ružnih komentara tako da o zadnja dva nisam nista pisao. Uglavnom uskoro će web page ako nemas fb pa će tu biti sve informacije i obavijestenja.

@Henderson Ne bi bilo loše da kad već postavljas te izjave napises i ko je ustvari sta rekao, da ne bi neko nedaj Boze pogresno shvatio pa pokreno raspravu po milioniti put.
Henderson je napisao/la:Objašnjenje zašto Sakho nije igrao lijevog beka:
"Sakho was an option for left back, but he’s certainly not impressed me since he’s been in the Liverpool first team."
- OWEN

“We looked at that once [Sakho at left back] and it didn't quite work for us. It's an option but we would prefer more mobility there. It takes away our offensive threat" - RODGERS
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 nov 2013, 11:16

Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 25 nov 2013, 11:45

Kapiten hvali Flanagana i potpuno je u pravu. Ovo je bilo, po meni, najbolje izdanje jednog Liverpulovog beka, i desnog i levog. http://englezi.net/stiven-dzerard-hvali ... flanagana/" onclick="window.open(this.href);return false;
englezi.net - Sve o engleskoj Premijer ligi. Hvala svakome ko ponekad svrati na portal.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 nov 2013, 11:47

Jos je Flanagan desni bek ,a ne lijevi gdje je igrao protiv Evertona.Ima Pool dobru ekipu treba tu jos 2-3 igraca da se sirina napravi mogli biste i titulu napasti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 25 nov 2013, 11:55

U nezgodno vrijeme dolazi ova povreda Enriquea. Imamo gust i težak raspored. Čak 8 utakmica igramo od 1. do 1. Treba svakako dovesti lijevog beka u januaru. Ja bih najviše volio da nas pojača Luke Shaw. Mlad je (18 godina), već sad je izuzetno dobar, Englez je i veliki je potencijal.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 25 nov 2013, 12:03

U, on će, ako se ne ****, biti strašan igrač. Veliki sam sipatizer Enrikea, ali ove sezone nije na svom nivou, a ne zaobilazi ga ni jedna povreda. Sisoko nit smrdi nt miriše, nekim potezom me oduševi, a nekad ispadne ko budala. Jedino ne može niko da porekne da se mnogo trudi.
englezi.net - Sve o engleskoj Premijer ligi. Hvala svakome ko ponekad svrati na portal.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 nov 2013, 12:12

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 nov 2013, 12:21

neurofunk je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemoj tako, Owen je doista objasnio zašto Sakho nije igrao!
Pa nisam ja ništa loše rekao, samo treba stavit ko je izjavio šta, da ne bi došlo do zabune. Upravu je ako priča o poziciji LB-a, a ako priča uopšte onda se nikako ne slažem, Sakho je meni odličan.
Ma sa Sakhom na LB ne postižeš ništa, pa čak ni u defanzivi jer bi bio prespor za iole brža protivnička krila.O napadu da ne govorim.Ako već neko od stopera treba da igra lijevog beka, onda je to svakako Agger.Brži s loptom kao i veći znalac od Sakhoa.Mada ja svakako ne podržavam ideju o igranju stopera na beku :?

Što ne bi Johnson igro LB a neko drugi? desnog beka, ubiješ 2 muhe jednim udarcem.Može to Glenno.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 25 nov 2013, 12:28

BeyKopites je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
Ma sa Sakhom na LB ne postižeš ništa, pa čak ni u defanzivi jer bi bio prespor za iole brža protivnička krila.O napadu da ne govorim.Ako već neko od stopera treba da igra lijevog beka, onda je to svakako Agger.Brži s loptom kao i veći znalac od Sakhoa.Mada ja svakako ne podržavam ideju o igranju stopera na beku :?

Što ne bi Johnson igro LB a neko drugi? desnog beka, ubiješ 2 muhe jednim udarcem.Može to Glenno.
pa zašto ne ? ionako je mrtvi ljevak, bilo bi mu lakše prelaziti uz korner-liniju :mrgreen: ili nek samo ubacuje unutra :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 nov 2013, 12:31

neurofunk je napisao/la:
Za sve su krivi novinari. Piše naslov intervju sa Brendanom a onda ubacili Owenovu izjavu unutar tog intervjua. Mada gore nisam ni rekao da je to izjavio menadžer, ali eto.

Arena sport 3 i repriza meča, ko je ima.
Ovo za Flanagana, Gerard mu pruža moralnu podršku. Loš je bio Flano a imate priliku da pogledate reprizu. 3 dobre prilike Everton je imao na osnovu njega, od te 3 dva su gola pala a Delfuneso je izašao 1 na 1 sa Mignoletom. On ima isti problem kao Insua, kad ga neko prođe on samo stane.

Jacku dobro ide u Blackpoolu, možda njega vratiti sa posudbe. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MrNo
Kontakt:

Post Postao/la MrNo » 25 nov 2013, 13:20

Henderson je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
Za sve su krivi novinari. Piše naslov intervju sa Brendanom a onda ubacili Owenovu izjavu unutar tog intervjua. Mada gore nisam ni rekao da je to izjavio menadžer, ali eto.

Arena sport 3 i repriza meča, ko je ima.
Ovo za Flanagana, Gerard mu pruža moralnu podršku. Loš je bio Flano a imate priliku da pogledate reprizu. 3 dobre prilike Everton je imao na osnovu njega, od te 3 dva su gola pala a Delfuneso je izašao 1 na 1 sa Mignoletom. On ima isti problem kao Insua, kad ga neko prođe on samo stane.

Jacku dobro ide u Blackpoolu, možda njega vratiti sa posudbe. :?
Gladao sam i ja dva puta i nisam video kod koja to dva gola je krivac ovaj mali. Jedino što znam je da ga je u 26. minutu Miralas izuzetno lako prošao, kao da je čunj, i šutirao pored gola. KOd prvog kola Miralasa je čuvao Džerard, kod drugog je Lukaku nailazio sa šesnaest, a Flanagan je bio na gol liniji, a od trećeg jeste izgubio vazdušni duel, ali samo budala može da ostavi njega da u skoku čuva Lukakua. Jedino gluplje bi bilo da su uveli Sterlinga da ga čuva.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 nov 2013, 13:32

Pa realno, bolje je Flano odigrao od Cissokha.
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 4 gosta.