JTS je napisao/la:ne mislim ništa jer neće da otvori, vrti Loading dva satamislim da bi trebao otići u bilo koji ekipu, sve da su Bobcasti, Phoenix ili Utah
al' volio bih da ne ide u ekipe koji igraju iza 02.00
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
9 poena, maš'Allah 
Sve ce uskoro biti rijeseno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
joj druže što ti voliš baciti kost, uvijek se hvališ sa nekim insajderskim informacijama (uopšte ne spočitavam da su istinite), baciš kost i ostane na tome .. to me podsjeća na onu: znate kako se majmun drži u neizvjesnosti? ako već nećeš da kažeš sve, reci barem malo više od ovog što si napisao, npr, desit' će se trade, ako je to u pitanju .. ovoj napaćenoj raji bi i to bila radosna vijest, a u koji će ekipu ako će već ići, manje-više
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
a mozda ce kidd dobiti nogu? 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Džabe stotinu trenera kada im roster nije izbalansiran.
Ako je ovo neka insajder informacija onda je veoma moguće da će se desiti trejd. Uglavnom radi Neno opet ono što ne treba, loži raju, ne sumnjam da si insajder ali što ovo radiš?
Ako je ovo neka insajder informacija onda je veoma moguće da će se desiti trejd. Uglavnom radi Neno opet ono što ne treba, loži raju, ne sumnjam da si insajder ali što ovo radiš?
Ovi sto duze prate NBA, sta mislite kako bi Mirzi bilo u 76ersima? Gledao sam ih par puta i pravo borbena ekipa al' izgleda samo Evan T. i MCW zabijaju.
ima jaku konkurenciju u liku younga, a ne mogu da zamislim kada bi na parketu zajedno bili hawes i mirza... obojica kampuju van linije za tri poenanerkolfc je napisao/la:Ovi sto duze prate NBA, sta mislite kako bi Mirzi bilo u 76ersima? Gledao sam ih par puta i pravo borbena ekipa al' izgleda samo Evan T. i MCW zabijaju.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
neno#4 je napisao/la:Sve ce uskoro biti rijeseno.
Trejd u Houston ?
samo da se ne vrati nazad u europu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da!mrjasmin je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Sve ce uskoro biti rijeseno.
Trejd u Houston ?![]()
Dobro si pogodio igrom slučaja...sprema se trade
Asik za Teletovic+Evans
Asik ima platu 5,225,000
Teletovic i Evans 3,229,050+1,695,636 = 4,924,686
Netsima treba klasicna 5-tica pored Lopeza je imaju Blatchea i Garnetta i Kirilenka u rotaciji na PF.
Aisk je vec odavno nezadovoljan minutama, ali LA Lakersi su isto zainteresovani...vidjecemo dalje rasplet...pogotovo jer je Teletovic smanjio sebi platu zbog dolaska Howarda...i ne bi mu mrsko bilo tamo preci
Da li bi Evans ostao u Houstonu ili bi ga proslijedili dalje? Mislim, mogao bi ponovo kakav trener svrsavati na Evansovu energicnost u igri kao i treneri u Bruklinu ..
Mislim da bi Mirza i da predje u Houston imao probleme oko minutaze jer tu su vec Parsons i Caspi ( Mirza je sigurno bolji od njeg ) ali tu je i Ređo tako da ce morati poceti sutati jako dobro ako zeli da bude iza Parsonsa i dobije 20-25 minuta u utakmici
king33 je napisao/la:Mislim da bi Mirza i da predje u Houston imao probleme oko minutaze jer tu su vec Parsons i Caspi ( Mirza je sigurno bolji od njeg ) ali tu je i Ređo tako da ce morati poceti sutati jako dobro ako zeli da bude iza Parsonsa i dobije 20-25 minuta u utakmici
i jones
Znaci jednaka ako ne i teža situacija u odnosu na Netsefilip13 je napisao/la:king33 je napisao/la:Mislim da bi Mirza i da predje u Houston imao probleme oko minutaze jer tu su vec Parsons i Caspi ( Mirza je sigurno bolji od njeg ) ali tu je i Ređo tako da ce morati poceti sutati jako dobro ako zeli da bude iza Parsonsa i dobije 20-25 minuta u utakmici
i jones
king33 je napisao/la:Znaci jednaka ako ne i teža situacija u odnosu na Netsefilip13 je napisao/la:king33 je napisao/la:Mislim da bi Mirza i da predje u Houston imao probleme oko minutaze jer tu su vec Parsons i Caspi ( Mirza je sigurno bolji od njeg ) ali tu je i Ređo tako da ce morati poceti sutati jako dobro ako zeli da bude iza Parsonsa i dobije 20-25 minuta u utakmici
i jones
uglavnom teška
Greska je sto nije zatrazio Trade u Boston u razmjeni sa KG i PP jer mogao je imati veliku minutazu ove sezone i igrao bi za najvecu fransizu u NBA.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam kakva su inace pravila kod trade-a ali me interesuje da li Mirza moze traziti trade u neki tim koji on zeli, mislim da mu La Lakersi po sistemu D'Antonia i ne pretejrano teskok konkurencijom na poziciji PF odgovaraju i da i tu mogao doiti sansu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.