-----------------------Alaim------------------------
Lede--------Vule--------------Torlak----------Beli
Mirza-------Hame-----------Mumin------Hadzija
-------------Avdić---------Škoro-------------------
naravno uz ostanak svih igrača
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirza_Hordas je napisao/la:moguć povrataka ledetai još plus vule.....kad bi njih dvojica došli, ovako bi trebali igrati:
copy fksinfoforum paste sportsportMirza_Hordas je napisao/la:moguć povrataka ledetai još plus vule.....kad bi njih dvojica došli, ovako bi trebali igrati:
19HzsA87 je napisao/la:copy fksinfoforum paste sportsportMirza_Hordas je napisao/la:moguć povrataka ledetai još plus vule.....kad bi njih dvojica došli, ovako bi trebali igrati:
naravno uz ostanak svih igrača![]()
vidim da ovo samo vodi svađi.........iskopirao pa šta a i realno onako bi trebala izgledati formacija19HzsA87 je napisao/la:neam nista protiv samo si mogao dati i svoje misljenje...samo nastavi tako
Mirza_Hordas je napisao/la:vidim da ovo samo vodi svađi.........iskopirao pa šta a i realno onako bi trebala izgledati formacija19HzsA87 je napisao/la:neam nista protiv samo si mogao dati i svoje misljenje...samo nastavi tako
Ima jos bolja postavaMirza_Hordas je napisao/la:moguć povrataka ledetai još plus vule.....kad bi njih dvojica došli, ovako bi trebali igrati:
Ledeta otpisimo...nista od njegasuad_pitar je napisao/la:Ima jos bolja postavaMirza_Hordas je napisao/la:moguć povrataka ledetai još plus vule.....kad bi njih dvojica došli, ovako bi trebali igrati:
-------------Arifović---------Škoro-------------------
onda vule i onaj iz hrvatske i to je to od pojačanja19HzsA87 je napisao/la: Ledeta otpisimo...nista od njega
LEGENDA19HzsA87 je napisao/la: "Horde zla su najbolji navijači na svijetu. Osim toga, pokazali su bezbroj puta koliko znače igračima koji nose bordo dres, a i najbolje su organizovana navijačka grupa u BiH. Još jednom im se zahvaljujem na podršci koju su mi pružali u trenucima kada mi je i najviše trebala i sigurno da bez ne bih uspio postići mnogo u karijeri"
"Moja porodica je veliki navijač Sarajeva i to se prenosilo s generacije na generaciju. Moji najbolji prijatelji su 'pitari', tako da sam uvijek 'okružen' Sarajevom i bordo bojom"
tako je Škoro ne može sve sam, a Handžiča sam gledao kada je igrao za mladu veoma je jak igrač mogao bi nam pomoćiAlen Škoro je napisao/la:demir44 je napisao/la:Nedim Hirošditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!![]()
![]()
Imamo Škoru,al' ne moze on sve sam.Mora znači MORA se dovesti neki napadač.Nesto sam "čuo" al' opet mislim da su to samo priče,kažu možda se il' Pandža vrati ili Handžić...Ako je istina onda nek se vrati Handžić,a eto Mamiću Pandža nama ne treba...Mislim ko god ga je ikad gledao uživo(dok je za juniore igrao) zna o čemu pričam.
Meni je samo ovaj Janjos budala ode u trecu Norvesku hahahaAlen Škoro je napisao/la:Naše najveće pojačanje bi bilo - zadržati sve igrače.