Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2013, 18:59

neo je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Gdje i ovaj Cardiff prosipa bodove..
Stara izlizana fora zanimljiva samo tebi i slicnima.
Yebo li ga Giggs
To Ferguson prošle godine nije uvodio staronju ?

Bit ce bolje :) Svi smo se slozili na pocetku sezone da Moyesu treba dati vremena, te da se ove godine NE OCEKUJE TITULA. Ne znam u cemu je sada problem ?
Zasto se ne bi ocekivala titula? Naravno da se ocekuje, kao i svake sezone. Drugo je sto je se vecina slozila da Moyes ne treba dobit otkaz ako ne bude titule. I on sam je rekao da je cilj titula, i tako ce uvijek bit. Nema tu puno price. Ali realnost je ove sezone, sa managerom koji jos ne zna kako sa ekipom, da cemo se vjerovatno borit za top 4. Sto je vrlo lose za klub poput Uniteda i naravno ispod ocekivanja.

Clev katastrofa danas. Evra kriv za drugi gol. Ne znam sta mu bi, jednotavno stao. Fellaini po obicaju medju najgorim igracima na terenu. Lik ima vise prekrsaja nego tacnih pasova. Onaj jad Rooneya na kraju je tacka na i.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 24 nov 2013, 19:00

Iskreno po prvi put sam očekivao jednu rutinsku pobjedu, ali odsustvom ključnih igrača u svim linijama (Vidić-Carrick-RvP) jasno je bilo da će biti teško. Drugo poluvrijeme jako loše, naročito posljednjih dvadesetak minuta.
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 24 nov 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 nov 2013, 19:00

neo je napisao/la:
Ipak, zasluzeno ste osvojili bod.
ZZ

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 nov 2013, 19:00

A to je to. Ovaj Mojes il ce krenuti igrati za gol više, ili ce mu se ovo dešavati cesto. Prvo Saintsi, sad Kardif u 90. minuti. Niko ne može garantovati u fudbalu razliku od jednog gola. Uvijek ovako može doci prekid za protivnicku ekipu i gol. Opet smo prosuli bodove, a oni bi nas gurnuli tako blizu vrhu, ovako smo veoma daleko. Bit ce ovo duuuggaaaa sezone. :roll:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 nov 2013, 19:04

moj uzor-S.G je napisao/la:
neo je napisao/la:
Ipak, zasluzeno ste osvojili bod.
Vidi malog, docekao i jednom u svom zivotu da se nasladjuje. Neka, treba ga pustiti fkt. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 nov 2013, 19:05

Cartman je napisao/la: Zasto se ne bi ocekivala titula? Naravno da se ocekuje, kao i svake sezone.
Ne očekuje se svake sezone titula, to što nas je Fergie razmazio pa radio čuda sa limitiranom ekipom je nešto drugo ;)

Ne može se očekivati titula, ako potrošiš 28 mil, a ostaviš neriješenim najvažnije pozicije u ekipi, a tek je prva god na klupi Moyesu, tako da je realno očekivati borbu za titulu, top 4, i prolaz grupne faze u LP ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 24 nov 2013, 19:07

Treb'o je Rooney pucat u posljednjoj prilici...kakogod ,iskreno nismo ni zaslužili više!!!Igra ponovo katastrofalna; ne znam zašto pored Nania i Younga se ubacuje Giggs,jeste on legenda al' brate ne može više čovjek; ne znam zašto se Welbeck uopšte ubacuje :? itd

Ne znam u šta ste vi gledali kod drugog gola. Rio je čuvao svog igrača Evra je taj koji pustio svog

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2013, 19:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zasto se ne bi ocekivala titula? Naravno da se ocekuje, kao i svake sezone.
Ne očekuje se svake sezone titula, to što nas je Fergie razmazio pa radio čuda sa limitiranom ekipom je nešto drugo ;)

Ne može se očekivati titula, ako potrošiš 28 mil, a ostaviš neriješenim najvažnije pozicije u ekipi, a tek je prva god na klupi Moyesu, tako da je realno očekivati borbu za titulu, top 4, i prolaz grupne faze u LP ;)
Moyes je sam najavio da cilj titula. Tako je svake sezone u Unitedu. Bas svake. To svima treba da bude jasno.

On je potrosio koliko je htio, i doveo koga je htio. Pola ljeta je ganjao Fabregasa, je li ijedna normalna osoba mislila da ce Fabregas doc u United? Od 1. jula pravi kardinalne greske, i to nas je dovelo do toga da vec u novembru vecina navijaca najtrofejnijeg kluba u Engleskoj, i trenutnog sampiona, ne vjeruje da mozemo do titule. Nece dobit otkaz ako izbori top 4, ali sigurno da necu prihvatit izgovore da je to nesto dobra sezona. To je apsolutni minimum minimuma.

Znam da se svi zezamo na racun Andersona, ali sta je to on tako lose uradio pa ne moze da dobije ni minute u ovakvoj mizernoj konkurenciji? Ili jadni Zaha koji ne moze ni na klupu. Da ne pricam o Naniu koji nakon Stokea nije odigrao ni sekunde. Pa cemu ugovor od 5 godina ako jedna utakmica odlucuje sve. Ali zato Giggs igra, rodila ga majka prije 40 godina.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 24 nov 2013, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 24 nov 2013, 19:10

Jesu li ono navijaci Mancestera predvidjali Arsenalu borbu za cetvrto mjesto?

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 24 nov 2013, 19:14

Durden je napisao/la:Jesu li ono navijaci Mancestera predvidjali Arsenalu borbu za cetvrto mjesto?
sezona je duga,aa Arsenal nema širinu u ekipi. Jedna-dvije povrede i ciao bella ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 nov 2013, 19:14

Cartman je napisao/la: Moyes je sam najavio da cilj titula. Tako je svake sezone u Unitedu. Bas svake. To svima treba da bude jasno.
E nije, i nisi upravu, to što ti očekuješ titulu je jedno, a relano stanje je nešto drugo ;)
Cartman je napisao/la:On je potrosio koliko je htio, i doveo koga je htio.
Nije, jer je očito tražio još pojačanja, a to što ih nismo doveli jedan dio krivice leži i na Woodwardu i i tome što se prekasno krenulo u to traženje pojačanja, jer je Moyes preksano došao na kormilo, dakle tek 1 jula je došao na radno mjesto, a znaš i sam da bi Fergie do tada već obezbijedio pojačanja koja je on želio. Dakle krivica je i na klubu jer su namjerno tako tempirali da ne bi platili klauzulu Evertonu, a na kraju ih je to koštalo lošeg prijelaznog roka ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2013, 19:21

Durden je napisao/la:Jesu li ono navijaci Mancestera predvidjali Arsenalu borbu za cetvrto mjesto?
I dalje vam predvidjamo to isto.

City ako popravi formu u gostima, osvajaju bez problema. Imaju daleko najveci potencijal u ligi. Ovo ostalo sve muku muci u skoro svakoj utakmici. Arsenal je dobro igrao protiv nekih slabijih ekipa, ali na Old Traffordu su pokazali da je jos to ekipa koja ima mnogo nedostaka.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 nov 2013, 19:23

U lp samo ne izgubiti.. Bit ce tesko gostovanje u Svabiji, pa onda kokoskama na megdan. Ali u jednom segmentu ne treba Moyesa kritikovati. Sjeo u sedmom mjesecu na klupu. Kad dodjes u sampionsku ekipu, po nekoj logici ne trebaju neka pojacanja. Covjek proba, kombinuje. Svaki pocetak je tezak. Vidio je da Young nema blage, i lik nikako da zaigra. Veza nam skripi godina, i mislim da ce vec u zimskom roku doci solidan igrac. Treba malo vremena, da poslozi kocke. Ako je do sad na situaciju gledao realo, mislim da su sljedeci igraci visak: Young, Ando, Rio(penzija), Evra (nazalost al je tako), Giggs (legenda, ubacit ga kad se pobjeda osigura), Clev (u slucaju da se ne popravi, prodat). Koristit Fabija, Smallinga samo na poz stopera. Tesko je u modernom fudbalu da imas 8 wc igraca, kada se uvjek nadje flop-dva u ekipi, nekako uvjek zavrsi po tom tanjem djelu. Nadam se da ce Moyes, kada se izvrsi cistka, i tim bude po mjeri, moci poslozit ekipu na nacin koji zeli.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 24 nov 2013, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AZRAILLL
Kontakt:

Post Postao/la AZRAILLL » 24 nov 2013, 19:25

place mi se pa zar s cardifom nerijeseno strasno....

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 24 nov 2013, 19:26

Gusar1995 je napisao/la:
sezona je duga,aa Arsenal nema širinu u ekipi. Jedna-dvije povrede i ciao bella ;)
Pa trenutno je 5 igraca van stroja i tako je od pocetka sezone, pa su opet prvi.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 24 nov 2013, 19:47

Durden je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:
Pa trenutno je 5 igraca van stroja i tako je od pocetka sezone, pa su opet prvi.
mislio sam na povrede igrača kao što su Ozil, Cazorla ili Jack

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 nov 2013, 20:05

Gusar1995 je napisao/la: mislio sam na povrede igrača kao što su Ozil, Cazorla ili Jack
Ova zadnja dvojica su već bili povrijeđeni i Arsenal je odigrao dobro bez njih.
Pld W D L
38 26 12 0

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2013, 20:14

Cartman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Moyes je sam najavio da cilj titula. Tako je svake sezone u Unitedu. Bas svake. To svima treba da bude jasno.

Kakva crna titula sa ovom igrom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 nov 2013, 20:39

Malo je smijesna ova prica oko povreda, pa eto zamisli ManU bez Rooneya ili djubreta, onda City bez Aguera ili Tourea, Liverpool bez Suareza. Mislim da je jedino Chelsea dovoljno pokriven na svim pozicijama da ih ne moze sjebat povreda ili dvije.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 24 nov 2013, 20:43

meni je drago na neki naci sto smo kiksali jer da se opameti pa da dovede nekoga u ovom sad prelaznom roku
tipa : reus gundogan draxler pjanic managala , humels , treba nam stoper i srednji igrac ako nekoga ne dovede u ovom prelaznom roku puša ko duša...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.