FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- vendeta1921
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sad bez Karica igramo ko City kad igra bez Dzeke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Allahami ja sam zadovoljan, ocekivao sam najgore !
Bolje igraju bez njega nego sa njim.
E'o i gol pade, steta sto je ponisten.

E'o i gol pade, steta sto je ponisten.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
danas se ovo pise,za nekoliko sedmica ce skroz sve duragcije pisat u suprelativima
kako godisnja doba prolaze tako i i ovdje promjena raspolozenja,od krampova i levata na zimu do majstora u ljeto
kako godisnja doba prolaze tako i i ovdje promjena raspolozenja,od krampova i levata na zimu do majstora u ljeto
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sad jos cist gol ponistise, ma sudije idu nama na ruku 

Hvala Bogu pa Karić neće igrati na Koševu protiv Leotara.
Husrefe molim te da ne zaboravis dodati Karicu jos dvije asistencije, znaci sad ima 9 !
sve je vec rijeseno odavno, na ovoj ukatmici ni sudije ne pomazu jer je siroki zeljo za vasBosniacum Lilium je napisao/la:sad jos cist gol ponistise, ma sudije idu nama na ruku

E moj Musa sreca vasa pa se Karic nije razmahao 
E j.ebem ti sve na ovom svijetu, pa vidite li vi sta ovaj Oruc prica, on je zadovoljan sa igrom eto ko nama vodi klub. Husrefe ODLAZI !

E j.ebem ti sve na ovom svijetu, pa vidite li vi sta ovaj Oruc prica, on je zadovoljan sa igrom eto ko nama vodi klub. Husrefe ODLAZI !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 24 nov 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav za barcelofana
Pitao si za nokaut. Ovo se zove tehnicki a na kraju sezone ces gledati klasicni
Ne igra Tan ne igraju milioni (kojih nemate
) igraju djeca kluba (koju isto nemate).
Dok je Abdulaha bice i titula!

Pitao si za nokaut. Ovo se zove tehnicki a na kraju sezone ces gledati klasicni

Ne igra Tan ne igraju milioni (kojih nemate

Dok je Abdulaha bice i titula!
Sta vam je sve sudjeno ove sezone cudi me da je sudac primjetio ovo zaledje od pola metra i ponistio vam gol.KrajPrice je napisao/la:sve je vec rijeseno odavno, na ovoj ukatmici ni sudije ne pomazu jer je siroki zeljo za vasBosniacum Lilium je napisao/la:sad jos cist gol ponistise, ma sudije idu nama na ruku
Na sta je spalo Sarajevo da se igraci useru protiv Listice,nikad se bolje nije radilo u i oko kluba a nikad gori rezultati i igra.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kaze Oruč, igrali smo fenomenalno, al kardinalne greske pa primismo dva pogotka, a citavu tekmu Sarajevo jedan udarac na gol
pasovi da ne pricam, igra takodje... pratim nesto brojeve na dresovima FKS-a, isto ko da su u NFL ligi, 77,50,... Puzigaća je bacio onog po cevape kod kornera, to je sve od Sarajeva sto sam primjetio u drugom poluvremenu...

Sreca pa je Leotar iducu
Za pobjedu treba praviti sanse,mi to nismo u stanju napraviti i sa Komazecom a tek bez njega, i tako treba pruziti ruku boljem,sta da se radi mora se dalje,ja sam veoma mirno ovo ispratio i dozivio ovu danasnju utakmicu za divno cudo neznam iz kojeg razloga mozda sto i nisam ocekivao nesto
Uglavnom idemo dalje u najgorem slucaju bit cemo -2 za prvim,a ko zna sta nosi iduce kolo,a da se mora nesto rezati bar glede nacina igre to svakako mora

Za pobjedu treba praviti sanse,mi to nismo u stanju napraviti i sa Komazecom a tek bez njega, i tako treba pruziti ruku boljem,sta da se radi mora se dalje,ja sam veoma mirno ovo ispratio i dozivio ovu danasnju utakmicu za divno cudo neznam iz kojeg razloga mozda sto i nisam ocekivao nesto

Uglavnom idemo dalje u najgorem slucaju bit cemo -2 za prvim,a ko zna sta nosi iduce kolo,a da se mora nesto rezati bar glede nacina igre to svakako mora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Serete se pred njima zadnih 6 sezona. Sta sad ti pametan ti se cudis. Inace naredali ste titula vise od njih. Oni ba imaju sve to sto vinsad ganjate, pare, upravu, organizaciju. Vi poceli jucer i sad se cudite.emir18 je napisao/la:Na sta je spalo Sarajevo da se igraci useru protiv Listice,nikad se bolje nije radilo u i oko kluba a nikad gori rezultati i igra.
Husrefe ne vracaj se dok je Oruc tu. Sa njim smo dosta napredovali i dominirali danas. Hocemo Oruca, Oruca protiv Leotara!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Nikada se ne raspravljaj sa glupim ljudima, oni će te povući dole, na njihov nivo i tu e te pobijediti sa iskustvom." - Mark Twain
sljedeca Leotar, ako njih ne mogu uzeti, neka idu u penziju. Sad je svakako zima, treba dati zahvalnicu nekim igracima pa da se halale sa FKS
sljedeca Leotar, ako njih ne mogu uzeti, neka idu u penziju. Sad je svakako zima, treba dati zahvalnicu nekim igracima pa da se halale sa FKS
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 nov 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
NE UPISIVATI BODOVE UNAPRIJED...miky_hz je napisao/la:Sreca pa je Leotar iducu![]()

Jbg takav vakat dosao..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
DUPOVAC - kriv za oba gola lik spavao u odbrani nebi ti meni vise vidjeo prve postave dok se ne skontas !
TODOROVIC- mrtav lose odigrao pravo.
JEVTIC- nije ni trebao pocinjati utakmicu on mozda ima znanja ali se kockati sa igracem koji ima ukupno 2 vezane utakmice igranje nikako.
KARIC - Husrefe sta si ti u njemu vidio pa **** ti Melunovic je bolji bio.
....ostalo se borilo da se napravi neki rezultat ali cjelokupna ekipa odigrala uzasno.
Ako se ekipi ne pridruze nova pojacanja u veznom redu mi se vise nemamo cemu nadati osim boriti se za evropu realno gledajuci.
Ima jos dosta vremena da se ovo ispravi i moze se ispraviti ali vise prava na kiks nema !
TODOROVIC- mrtav lose odigrao pravo.
JEVTIC- nije ni trebao pocinjati utakmicu on mozda ima znanja ali se kockati sa igracem koji ima ukupno 2 vezane utakmice igranje nikako.
KARIC - Husrefe sta si ti u njemu vidio pa **** ti Melunovic je bolji bio.
....ostalo se borilo da se napravi neki rezultat ali cjelokupna ekipa odigrala uzasno.
Ako se ekipi ne pridruze nova pojacanja u veznom redu mi se vise nemamo cemu nadati osim boriti se za evropu realno gledajuci.
Ima jos dosta vremena da se ovo ispravi i moze se ispraviti ali vise prava na kiks nema !
Ti si opet šampion !