FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sad prvo omlatiti kamenjare na Grbavici i odmah napraviti razliku nad njima od 4 boda,pa onda lagano se pojacati,oporavice nam se i iigraci i malo remont u upravi,navijaci se vrate na tribine i to je to
visit hodza

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
hahahahahahhahahahahhahahaha koji smo mi giganti, prekrizili su nas bili a eto nas, na kraju, najvjerovatnije, zavrsavamo prvih 19 kola na celu tabele. Ljepota!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Znal neko od upucenijih hocel bit kakvih promjena u upravi? DZelo ovo ono?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ima li iko punoljetan na ovoj temi?
Koji postovi,koji mozgovi...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
ti na svoju temu u svoju avliju...tepsija je napisao/la:Ima li iko punoljetan na ovoj temi?

Ostavi nas da slavimo i uzivamo u 1. mjestu..
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 24 nov 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dolaze nam 2 igraca na poziciji golmana i napadaca,antolovic se vraca na golmansko mjesto a napadaca vam necu reci,ustvari samo sam rekao ipetm-u pa ako on hoce neka vam kaze.........pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
a investitori, mercedes arena, roberto carlos, vincent tan, felix magathsuper je napisao/la:dolaze nam 2 igraca na poziciji golmana i napadaca,antolovic se vraca na golmansko mjesto a napadaca vam necu reci,ustvari samo sam rekao ipetm-u pa ako on hoce neka vam kaze.........pozz

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nemoj da bacate bombe, bolje da niko i ne dodje samo da se ne bombardujemo sa supljacima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Prvi smo i ofc 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ha beton!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sve nam se ovaj vikend poklopilo. Borac i Torpedo gube ili su vec izgubili, a mi pobijedili.
Ne znam ko se sjeca one pjesme, sve je isto samo njega nema?
(mislim, tu je on, samo ne na klupi Zeljeznicara, nego negdje tamo radi neke bolje stvari)
Ne znam ko se sjeca one pjesme, sve je isto samo njega nema?

(mislim, tu je on, samo ne na klupi Zeljeznicara, nego negdje tamo radi neke bolje stvari)
Ovi na sportsport.ba nikako da promjene izgled tabele, sto li majko mila.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Polako nama se ne zuri nigdje.dino lj je napisao/la:Ovi na sportsport.ba nikako da promjene izgled tabele, sto li majko mila.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nema veze, tako nam ostavljaju prostora da pripremimo sampanjac i sve ostalo. Znaju i oni da je sada sve rijeseno. Kad najveci sjedne na prvo mjesto, tu nema vise ustajanja do kraja sezone, a to znaci manja posjeta na sportsport.ba jer ce liga biti manje zanimljiva.
Ljudi rade malo i u svoju korist, treba ih shvatiti.
Ljudi rade malo i u svoju korist, treba ih shvatiti.

Elegant je napisao/la:Polako nama se ne zuri nigdje.dino lj je napisao/la:Ovi na sportsport.ba nikako da promjene izgled tabele, sto li majko mila.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Danas odlicna igra nasih igraca i zasluzena pobjeda. Jedino sto im se moze zamjeriti je losa realizacija. Realno kada se sve sabere rezultat je na kraju mogao glasiti 6-2 u nasu korist.
Velika je steta sto nece biti Kerle u derbi utakmici protiv Borca za sta je najvise zasluzan Urdinov. Trebao mu je lijepo reci da je u onoj situaciji napravio gresku, a ne ga gurati.
Urdinov me licno danas najvise iznervirao...Prvo zbog situacije sa Kerlom, zatim zbog njegovog ponasanja kada je odluceno da Selimovic puca penal. Mora isti znati da nije ni godinu dana ovdje i da neki igraci imaju veci staz u Zelji i time vise privilegije u odredjenim situacijama.
Izgleda da cemo na dugu pauzu sa prve pozicije i mislim da je rijetko ko u od nas vjerovao da cemo to biti u stanju napraviti nakon tri uzastopna kiksa na Grbavici.
Velika je steta sto nece biti Kerle u derbi utakmici protiv Borca za sta je najvise zasluzan Urdinov. Trebao mu je lijepo reci da je u onoj situaciji napravio gresku, a ne ga gurati.
Urdinov me licno danas najvise iznervirao...Prvo zbog situacije sa Kerlom, zatim zbog njegovog ponasanja kada je odluceno da Selimovic puca penal. Mora isti znati da nije ni godinu dana ovdje i da neki igraci imaju veci staz u Zelji i time vise privilegije u odredjenim situacijama.
Izgleda da cemo na dugu pauzu sa prve pozicije i mislim da je rijetko ko u od nas vjerovao da cemo to biti u stanju napraviti nakon tri uzastopna kiksa na Grbavici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- invincible1921
- Kontakt:
strasna tekma odavno nije bila bolja na grb
hodzic i stanic najveca moguca ocjena,svraka konacno dobar nakon dugo vremen,mada nafuro se ko da ligu prvaka igra
svaku on hoce da rijsei,idu nam i durgi rezultati na ruku,u sustini ono sto reko prije mjesec,ako uzmemo travnik mi smo prvaci ,pa tako ce i bit
da jos dodam: ovo sarajevo bez komazeca ne bi dalo go tri dana da se igra,znaci nisu sansu napravili do sad imali par polu sansi iz ovih izbi nabi guzvi i to je to,sramota bi bila za drzavu da ovakav tim bude prvak

da jos dodam: ovo sarajevo bez komazeca ne bi dalo go tri dana da se igra,znaci nisu sansu napravili do sad imali par polu sansi iz ovih izbi nabi guzvi i to je to,sramota bi bila za drzavu da ovakav tim bude prvak

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Hvala puno konkurentima 

-
- Kontakt:
Šta će biti sa Lončarićem?super je napisao/la:dolaze nam 2 igraca na poziciji golmana i napadaca,antolovic se vraca na golmansko mjesto a napadaca vam necu reci,ustvari samo sam rekao ipetm-u pa ako on hoce neka vam kaze.........pozz
Jel istina da Yani pravi probleme u svlačionici, kao načuo sam da se zamalo pobio sa Jamakom?
Plava braća sa juga još jednom objasnila neke stvari.
Igrači na terenu pokidali.
Protiv bojca pukovnik ili pokojnik !
Igrači na terenu pokidali.
Protiv bojca pukovnik ili pokojnik !
Ja te volim, volim Željo..