Inače, ne izgleda to nešto dobro. Prilično slaba utakmica (pogotovo od Uniteda), ali ipak su tri gola pala. Samo da dođu do pobjede, pa kako god, ali ipak očekujem više u drugom poluvremenu.
Edit : Rooney je lagano mog'o popušit crveni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Vjerovatno na osnovu toga što bi imao 10 crvenih u sezoni da mu se za ovo daje crveni. Mada je po meni to crveni.Cartman je napisao/la:Igra nula bodova, ali vodimo i to je najvaznije. Bravo za Evru, i bravo sto je poljubio grb.![]()
Treba bit iskren i priznat da je Rooney trebao dobit crveni. Ali na osnovu toga sto je veliko ime, Englez i igra za United nije dobio. Take what you get.
Upravo. Covjek se jeda krece a treba igrati veznog, ovakvi igraci danas prolaze kao klasicni centarfori, eventualno stoperi ali veznjak da ti bude nepokretna grdosija nikako ne funkcionise.Valencia je napisao/la: Obratite paznju na Felainija. Lik je tezak ko tenk, cijelo vrijeme trckara laganim korakom. Nigdje dinamike i agresivnosti.
Sta sad napravi, sva sreca pa nije 2:2neo je napisao/la:Sta je Cleverly ako nije kreativni igrac? Zmaj ?
Cleverley aka Nicky Butt!dr.van nostrand je napisao/la:Sta sad napravi, sva sreca pa nije 2:2neo je napisao/la:Sta je Cleverly ako nije kreativni igrac? Zmaj ?
Lik nije imao nijedan sprint. Ako ne stoji, onda trckara. Ne otkriva se, nema brzih utrcavanja u prazan prostor, nema agresivne odbrane. Sve sto ima jeste rutinska igra bez straha i panike. Tu mu je jedini vrhunski kvalitet.Gusar1995 je napisao/la:Ne znam za vaše mišljenje, ali mislim da bi bolje igrali Cleverly i Ando ,nego što igraju ovaj-prvi sa Fellainiem....ovo je sramotno nigdje ih/ga nema. Hajde razumijem eto nisu kretivni igrači pa ih nema u ofanzivi ali nema ih nigdje ni u defanzivi. U njemu 3 duluma nije lopte uzeo za 45 min...sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.