FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kakva je ovo skupina amatera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dupovca treba u torino odmah prodati

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
2:0. Slabo, slabo.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
bravo Amere... odma' u Barcu idi i Husrefa povedi sa sobom... jeb'o te on...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Sta ovo bi?!

Dupovac komotno u manekene, ni'e za nj' fudbal. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Lose,pravo lose...sad se cudim kako ste toliko gostovanja izgurali bez poraza...
Mozda je zbog HS i njegovog stanja pa nmg igrati ili su bas toliko losi..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trazili ste Husrefa, eto vam ga ! Prijatno skupino amatera sto igraci na terenu sto ovi koji misle da je Musemic trener !
Ne pravite se "englezi" ljudi ekipa nam je NESPREMNA sad to dolazi do izrazaja!
Ne pravite se "englezi" ljudi ekipa nam je NESPREMNA sad to dolazi do izrazaja!
Ovo. Pravo je cudo da smo samo na -2 za liderom.Southboy je napisao/la:Lose,pravo lose...sad se cudim kako ste toliko gostovanja izgurali bez poraza...![]()
Bas sam pricao o tome mi smo odraz koliko je ova liga nisko pala. Kad ovakvo Sarajevo ima priliku da bude jesenji prvak onda nije ni cudo sto nas izbacuju Zeta, Kukesi i slicni.
Hocemo crveni za Karica, sudija molim te molim te molim te !
HUSREFE ODLAZI !
HUSREFE ODLAZI !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uvijek sam govorio da je Todorovic mentalno ogranicen
Treba Husrefa pitati, da mozda nije sreca problem ?! Ko kaze da ovo iskljucivo nije Husrefova krivica taj je ocigledno lud i nema veze sa nogometom... Ova ekipa nije fizicki spremna za poluvrijeme a kamoli sta vise, a ostalim stvarima da ne pricam...1L8F9C2 je napisao/la:Bas sam pricao o tome mi smo odraz koliko je ova liga nisko pala. Kad ovakvo Sarajevo ima priliku da bude jesenji prvak onda nije ni cudo sto nas izbacuju Zeta, Kukesi i slicni.
HUSREFE ODLAZI !
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Igru nam "krase" nespremnost, latergičnost, bezidejnost i neznanje pojedinih do te mjere da ni u kantonalnoj nebi zaigrali. Ponajveći problem je što se u njima nema nikakve želje, kao da igraju za kilo kestena. Od plate bi ja ovo odbijao i to debelo !!!
U novi boj ...
Ova ekipa bez Komazeca i Tadejevića je jedno veliko ništa.
Nadam se da je ovo Karicu posljednja utakmica u svetom dresu, posto sljedece kolo nece igrati(suspendovan). Oekujem da ce dobiti nogu na zimskoj pauzi.
Steta izadje Karic a nije dobio crveni. Valja ga trpiti protiv leotara jer on mora da igra ipak ima 7 asistencija 
P.S. Kakva izmjena, sad igramo bez napadaca. Bravo Oruc vidi se da si preslikao igru Barce
(mislim svakako smo igrali bez napadaca, ali sad zvanicno)

P.S. Kakva izmjena, sad igramo bez napadaca. Bravo Oruc vidi se da si preslikao igru Barce

Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 24 nov 2013, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa sta je s Plakalom yeboga dan
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 53 gosta.