Počeo sa Standard Liegeom igrati. U prvoj sezoni osvojio titulu u ligi i u superkupu. Ispao u kvalifikacijama za Europa ligu od Atromitosa, nikad mi neće biti jasno kako sam uspio prokockati 1-2 pobjedu koju sam ostvario u gostima ali eto hajd i to se dešava.
Igram 4-1-1-3-1 formaciju. I ja sam se na početku patio sa ovim team instructions, ali sam nakon cca. sedmog ili osmog kola 'ubo' i to pa je nakon toga krenula serija nepobjedivih. Do kraja sezone sam izgubio samo u kupu u osmini finala od Mechelena kad sam izveo onu djecu da se malo okušaju.
U prvoj sezoni sam imao budjet 2.3 miliona, doveo sam Bulthuisa iz nekog tima iz Holandije za milion, i pošto sam vidio da mi dobre igrače nude na free transfer doveo sam tako još 3-4 igrača i s njima osvojio te 2 titule. Naravno, dovodio sam igrače i na posudbu i neki su odlični bili npr. Miyaichi iz Arsenala.
Evo u drugoj sezoni automatski mi uprava više vjeruje i dali su mi čak 8 miliona transfer budget. Doveo sam Hajrovića iz Grasshopersa za 1.3 miliona (

) i Bičakčića (

) iz Braunšvajga za 1.4 miliona. Doveo sam Thorgana Hazarda iz Chelsea na posudbu, inače mladji brat Edena. Mašina lik.
To su mi uglavnom dosad najveća pojačanja, i očekujem da me ovi igrači predvode do titule.
PS. Dinu Arslanagića sam u prvoj sezoni maksimalno razvio jer je 'naš'. Odigrao mi je najviše utakmica od svih igrača, i evo cijena mu je narasla sa 600k na 1.7 miliona. Još kad bi mi neko rekao kako se uzima screenshot na ovom da vam to i slikovito prikažem odlično bi bilo.