Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
strasan igrac,srcan borben brz ,ali po mom misljenju jeadn od glavnih razlgo sto nikad nece otic u klub tipa BVB je sto eo otkad ga pratim ima 3 4 godine nisam jos vidio kvlaitetan centarsut
=\_1921_/=
Lule se oporavio i igrat' će u nedjelju protiv Dorie .. moguće kao lijevi bek s obzirom da 'dijamant' Lazija, Keita, igra sve bolje i bolje, a takav dragulj mora igrati
inače, Švicarski portal 'infoticker.ch', piše da Mourinho želi Luleta, tj. on je alternativa Lahmu, vjerovali ili ne
i dalje su tu priče o interesovanju Juvea za njega ..
inače, Švicarski portal 'infoticker.ch', piše da Mourinho želi Luleta, tj. on je alternativa Lahmu, vjerovali ili ne

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Senada Lulića prate najveći evropski klubovi"
Mnogo se ovih dana priča o našem reprezentativcu Senadu Luliću i mogućoj promjeni sredine fudbalera rimskog Lazija. Nakon svega oglasio se i Lulićev menadžer Kevin Fioranelli.
Prema pisanjima medija sa Apenina za Lulića su zainteresovani najveći klubovi na svijetu među kojima su Chelsea, Borussija Dortmund, ali i dva velikana iz Italije Juventus i Milan.
"Mnogo timova se interesuje za Lulića i mislim da je to normalno kada uzmemo u obzir njegov kvalitet. Malo je igrača koji mogu pokriti toliko pozicija na terenu, što ga čini tako korisnim za trenere," rekao je Fioranelli i dodao:
"Milan i Juventus? Mnogo velikih klubova u Evropi želi Lulića, prije svega stranih klubova. Da li može doći do transfera u januaru? Teško, jer i Lazio ima svoju strategiju i želi zadržati jednog od najvažnijih igrača. Nakon finala Kupa Italije i tog gola on je postao dio historije Lazija," rekao je Lulićev menadžer.

Mnogo se ovih dana priča o našem reprezentativcu Senadu Luliću i mogućoj promjeni sredine fudbalera rimskog Lazija. Nakon svega oglasio se i Lulićev menadžer Kevin Fioranelli.
Prema pisanjima medija sa Apenina za Lulića su zainteresovani najveći klubovi na svijetu među kojima su Chelsea, Borussija Dortmund, ali i dva velikana iz Italije Juventus i Milan.
"Mnogo timova se interesuje za Lulića i mislim da je to normalno kada uzmemo u obzir njegov kvalitet. Malo je igrača koji mogu pokriti toliko pozicija na terenu, što ga čini tako korisnim za trenere," rekao je Fioranelli i dodao:
"Milan i Juventus? Mnogo velikih klubova u Evropi želi Lulića, prije svega stranih klubova. Da li može doći do transfera u januaru? Teško, jer i Lazio ima svoju strategiju i želi zadržati jednog od najvažnijih igrača. Nakon finala Kupa Italije i tog gola on je postao dio historije Lazija," rekao je Lulićev menadžer.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- sagitarius
- Kontakt:
Ne znam koji k**** kopiraš cijeli tekst, kad ionak svi citamo ss.ba, i cim ga otvoris izbaci ti tu vijest prvu..Bosniacum Lilium je napisao/la:"Senada Lulića prate najveći evropski klubovi"
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Gdje će njega pratiti velikani, limitiran igrač, nije odigrao za reprezentaciju da valja. Igra u jednoj Laziu koji je bez veze klub i zato je polovnjak itd.
Senad je mnogo puta popljuvan bez razloga na ovom forumu, tako da me posebno raduje ta vijest.
Senad je mnogo puta popljuvan bez razloga na ovom forumu, tako da me posebno raduje ta vijest.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@sagitarius
kada nemas nista pametno reci, onda se sjeti one poslovice: "sutnja je zlato"
barem to jeste u tvom slucaju
tekst je vise uvod za mogucu diskusiju. Zato me ubuduce zaobilazi, hvala 
ON TOPIC:
mislim da nije totalni supljak ako tako kaze njegov menadzer. Lula je paklen igrac, samo kad bi jos popravio te ubacaje
kada nemas nista pametno reci, onda se sjeti one poslovice: "sutnja je zlato"

ON TOPIC:
mislim da nije totalni supljak ako tako kaze njegov menadzer. Lula je paklen igrac, samo kad bi jos popravio te ubacaje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
lulic je borben i puno trci ali nije on kvalitetan toliko koliko ga menadzer hvali..
Što smo si neurozni ... lakopo ...sagitarius je napisao/la:Ne znam koji k**** kopiraš cijeli tekst, kad ionak svi citamo ss.ba, i cim ga otvoris izbaci ti tu vijest prvu..

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne ide on nigdje ako ne dođe neka ponuda od koje će Lotito svršiti .. u suprotnom će ga Lotito držati u Laziju do isteka ugovora, dakle do 2017 godine 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma kakvi veliki klubovi, glupe price da bi dobio bolji ugovor. Lazio mu je klub po mjeri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hahaha idu po lulica pa ako ga ne mogu dovesti idu po lahma ni manje ni vise hahahaJTS je napisao/la:Lule se oporavio i igrat' će u nedjelju protiv Dorie .. moguće kao lijevi bek s obzirom da 'dijamant' Lazija, Keita, igra sve bolje i bolje, a takav dragulj mora igrati
inače, Švicarski portal 'infoticker.ch', piše da Mourinho želi Luleta, tj. on je alternativa Lahmu, vjerovali ili nei dalje su tu priče o interesovanju Juvea za njega ..
nedavno je produžio ugovor, a i da nije, ne da se Lotito izmust' .. u tom slučaju lako bi mogao završiti na tribinama ili ostati u klubu do isteka ugovoraCartman je napisao/la:Ma kakvi veliki klubovi, glupe price da bi dobio bolji ugovor. Lazio mu je klub po mjeri.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Sampdoria (4-2-3-1): Da Costa; De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa; Palombo, Obiang; Gabbiadini, Krsticic, Wszolek; Pozzi.
In panchina: Fiorillo, Fornasier, Poulsen, Regini, Bjarnason, Gentsoglou, Maresca, Renan, Rodriguez, Gavazzi, Soriano, Petagna. All. Mihajlovic
Lazio (3-4-3): Marchetti; Ciani, Cana, Radu; Konko, Onazi, Ledesma, Lulic; Candreva, Floccari, Keita.
In panchina: Berisha, Strakosha, Cavanda, Pereirinha, Novaretti, Vinìcius, Gonzalez, Biglia, Hernanes, Ederson, Felipe Anderson, Perea. All. Petkovic
Lula is back!
In panchina: Fiorillo, Fornasier, Poulsen, Regini, Bjarnason, Gentsoglou, Maresca, Renan, Rodriguez, Gavazzi, Soriano, Petagna. All. Mihajlovic
Lazio (3-4-3): Marchetti; Ciani, Cana, Radu; Konko, Onazi, Ledesma, Lulic; Candreva, Floccari, Keita.
In panchina: Berisha, Strakosha, Cavanda, Pereirinha, Novaretti, Vinìcius, Gonzalez, Biglia, Hernanes, Ederson, Felipe Anderson, Perea. All. Petkovic
Lula is back!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gledao san nesto malo, da ovi iz Lazia ne promasuju golove sa pola metra, mogao je Lula imati dvije asistencije. Ali vidi se da je bio povrijedjen, imao je gresaka
očajan kao i svi ostali, osim Cane
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Šta je s Lulom večeras,da nije opet povreda Nedaj Bože ili ?
Vidim Hernanes je in,znači ne yebu remi !
Vidim Hernanes je in,znači ne yebu remi !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Hernanes kako igra u zadnje vrijeme, više se posmatra kao rezerva, nego kao glavni igrač .. protiv Dorie je bio na klupi
Lule se tek oporavio od povrede, nije još 100 %
igrao je 90 min protiv Dorie, večeras odmara da bi bio spreman za Napoli .. inače, na klupi je

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vidjo' da je na klupi,i da je upiso poslednjih 10 minuta u pobjedi,dobro je.Nije se plaho smorio i važno da oporavak ide odlično !JTS je napisao/la:Hernanes kako igra u zadnje vrijeme, više se posmatra kao rezerva, nego kao glavni igrač .. protiv Dorie je bio na klupiLule se tek oporavio od povrede, nije još 100 %
igrao je 90 min protiv Dorie, večeras odmara da bi bio spreman za Napoli .. inače, na klupi je
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Lulić danas 90. minuta odradio, polako se vraća u formu. Igrao je veoma dobro, a i dovoljan je podatak da je bio najbolji ocijenjeni igrač Lazija, a treći najbolji na čitavoj utakmici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Super vijest. Steta sto nizu losije rezultate, dobit ce i Petkovic nogu znajuci kako to ide u tom biznisu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Google Adsense [Bot], icetea01, jasmin10, legendarnadruga i 44 gosta.