Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Moliti Boga da danas gube jedno 2-0 na poluvremenu, pa da Edin dobije priliku. Stvarno ću početi gubiti živce ako uđe u igru i ne bude se trudio, čekajući neki pas od Aguera, kojeg sigurno neće biti. Volim kada Edin uzme loptu, izbori se za priliku, on to može, to je pokazao milion puta. Sretno danas Tottenhamu i Džeki, ne ka bude 2-2 

- NoName
- Kontakt:
Kako igra u zadnje vrijeme ni rođeni babo ga ne bi stavio u prvih 11. Ja sam se nadao da se on namjerno ne trudi u Cityju ali me razuvjerio svojom predstavom protiv Argentine. Hitno mora mijenjati sredinu i pokušati vratiti staru formu.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dzeko, glavu gore i nastavi. Nadam se da ga ova klupa cini samo vise motivisanog.
Isto kao Muhameda Ali-ja. I ako su ga u zatvor haman strpali, covjek se nikad nije predao i upravo nije dozvolio da bude ono sto su mu dusmani zeljeli. I ti Dzeko, nek ti ovo bude motivacija. Trci, grizi i hladne glave pred gol.
Ako medjutim pocnes da gubis volju, da igras bez volje, i da ne zelis da vrsis pritisak, onda nisi ni ti puno bolji od tih idiota kojima nista ne znacis. Mada ja licno vjerujem i nadam se u prvo
Isto kao Muhameda Ali-ja. I ako su ga u zatvor haman strpali, covjek se nikad nije predao i upravo nije dozvolio da bude ono sto su mu dusmani zeljeli. I ti Dzeko, nek ti ovo bude motivacija. Trci, grizi i hladne glave pred gol.
Ako medjutim pocnes da gubis volju, da igras bez volje, i da ne zelis da vrsis pritisak, onda nisi ni ti puno bolji od tih idiota kojima nista ne znacis. Mada ja licno vjerujem i nadam se u prvo

- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Uopste me ne cudi, nije ni zasluzio da igra.NoName je napisao/la:Kako igra u zadnje vrijeme ni rođeni babo ga ne bi stavio u prvih 11. Ja sam se nadao da se on namjerno ne trudi u Cityju ali me razuvjerio svojom predstavom protiv Argentine. Hitno mora mijenjati sredinu i pokušati vratiti staru formu.
Ovde je sva prica zavrsena. Dzeko mora da ide i to sto prije.
Džeko ako želi da napusti City trebao bi da ode u klub u kojem ne bi imao jaku konkurenciju tj. u tim koji bi trpio njegovo šetkanje po terenu. U slucaju da ima konkurenciju ništa mu ne bi bila bolja situacija nego što je sada.
Nevjerovatno 00:13 1-0.
Odma gol. Primjer zašto je Negredo dobar.... Pritisak na golmana i odbranu i izgubljena lopta i Navas zabija. 13 sek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pelegrini Dzeku odmara za LP
Dzeko vise i ne objavljuje na stranici da li pocinje mec sa klupe ili u prvih 11. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
E moj Dzeko. Ovo je dno dna, ovakav nisi bio ni pod Mancinijem.
Legendo. Ja nisam rodjen niti živim u Bosni. Tako da je moguče da zamjenim č/ć ( ili dž, dj )i slično a što se tiče mog fudbalskog znanja ne budi tako sugiran da si ti u tome superiorniji. Gledao sam SVE City-eve utakmice u zadnje 3 godine i jakoooo mnogo fudbala generalno.JaSamOpet je napisao/la:@RvPersie
sada bih ti napisao jedan potpuno kontra-post tvome ,jer, htio sam te pobiti u diskusiji i naučiti te nečemu uzimajući u obzir da su tvoji postovi puni nebuloza i samostalnih zaključaka koji su na nivou 10-godišnjaka ...
međutim , ne mogu raspravljati s nekim tko ne poznaje gramatiku vlastitog jezika .
@tema : edin očekivano na klupi .
A za sve genijalce ovdje bi pitao dali možda mislite da postoji razlog zašto Džeko igra bezvoljno. Možda mu je dosadilo da se otkriva i ne dobije kvalitetan zadnji pas 5-10 puta na tekmu. Možda mu nije lako kao Negredu koji za razliku od njega nije igrao pa neigrao 2 godine nego je došao poslje TOP sezone i ima iza sebe igrače ŠPA govornog područja koji se baš vidi da ga traže , a Džeku NE.
Džeko dobije poneku loptu od Yaye, Nasrija ( koji je inače sebičan igrač ), Milnera, Kolarova i ponekad SIlve. Tu se priča završava i to ISTO več 2,3 godine. On može da zaboravi na dobar pas od Navasa, Zabalete i skoro uvijek Aguera. Možda mu nije lako jer zna da ga trener ne cijeni i jedva čeka VEČI KIKS da bi ubacio " svog " Negreda, kojeg je sam doveo i kojeg prosto obožava. TO se vidjelo prije 2 mjeseca. ( način na koji govori o njemu u intervjujima, Način kako se obrača njemu i Agueru šta treba da rade u napadu-več u 3,4 tekmi , itd. itd. ). Jasno su se vidjeli njegovi motivi ili preferencije. Čovjek se nije ne trudio da sakrije.
Džeko se nemože izborit ove godine kod ovog trenera. Mora da bude DUPLO bolji da da po 2,3 gola u zadnje 20,30 min da ima neke šanse. Može bit najbolji igrač svih KUP utakmica to mu neče pomoči. Mancinini je bio za ovog što se tiče Džeke car.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 24 nov 2013, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Šta sve ovaj forum nece istrpiti.Fordinjo je napisao/la:Gledam ovaj demichelis sad svaku pocinje kao starter![]()
pelegrini ga doveo isto kao i negreda ,sto automatski znaci da i kolarov mora da grije klupu a plus je tu i clischi jos , ubi pelegrini ovaj city nista nisu postali bolji od prosle sezone cak sta vise imaju skroz lose rezultate .....
I Negredo ga zabi... Halali se Džeksone sa igranjem ove sezone.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Nazalost Negredno pokazuje da je trenutno bolji igrac od Dzeke.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ovaj gol se 100% vodi kao o.g.
Tako da Negredo NIJE dao gol
Tako da Negredo NIJE dao gol

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hansestadt, Micron i 24 gosta.