FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2013, 12:24

eh ovo je vidiportal
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 12:27

wienultras je napisao/la:
JTS je napisao/la:sigurno da ima, al' isti je imao vjerovatno i Glavaš, ako shvataš šta želim da ti kažem ..
znam,hajde vidicemo,dok nebude zvanicno,mada mozda dodje neko treci,otkud znas...ko ce ga znati :?
gori od Smajil ne može doći :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 12:28

wienultras je napisao/la: znam,hajde vidicemo,dok nebude zvanicno,mada mozda dodje neko treci,otkud znas...ko ce ga znati :?

Vidjećemo sve u dogledno vrijeme,tko će ti ga znati šta Azmir sprema i koje je pare dao da se dovedu pojačanja/trener itd. samo on i Bog zna..
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 12:28

JTS je napisao/la:
JTS je napisao/la:sigurno da ima, al' isti je imao vjerovatno i Glavaš, ako shvataš šta želim da ti kažem ..
znam,hajde vidicemo,dok nebude zvanicno,mada mozda dodje neko treci,otkud znas...ko ce ga znati :?
gori od Smajil ne može doći :lol:
bogami smajli 3 put pobjedi,jednom remi u gostima nemoj dva put reci,bolji je od ibraka i sadikovica zajedno prosle sezone za 6 bodova :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 12:32

hladno je tako :lol: protiv statistike se ne može :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 12:34

Nemojte opet oko Smajila,proradit će nam emocije :oops:
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 nov 2013, 12:56

JTS je napisao/la:a gledajte nešto, čovjek očigledno drži većinu igrača u BiH, tako da .. jao kad bi nam došli Baka ili Vlado :o mada bih odmah potpisao i za Sadikovića :D
baha baka ah taj baka,vec ga cujem,oma reci mujki da se nezajebava :lol:
Resultat is real :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 nov 2013, 13:08

JTS je napisao/la:nemaš boljeg ebeš ga .. Zukanoivć?! taj je vodio mladu repku i ništa nije napravio :roll: Varešanović i Baka također .. među svima njima najbolje kotira Vlado, kako god okreneš :D sad, on jeste najviše medijski ispraćen kao jedan od najboljih trenera u BiH, kao što je to i Ibraković, njih dvojicu su ono, šminka, znaš :D gospoda da se tako izrazim :D ja bih Vladu ili Sadikovića, a tek za ove igrače ako je istina .. vidjeti ćemo, preduga je pauza, do proljetnog dijela polusezone može se izdešavati svašta, a i ništa
Ja ne znam odakle ti nekad crpiš informacije i tako (izvini moram se ovako izrazit) bubneš... Jagodić bolje kotira od Blaža? De pogledaj ponovno šta si napisao, Baka nije ništa napravio a Vlado jeste :lol: :lol:
075

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 13:17

pa, po mom mišljenju je Vlado najbolji izbor .. jer Baka je koliko se sjećam vodio repku i umalo nas odveo na EP, iako ni tada nismo imali neke rezultate, nego su i drugi bili 'loši', pa smo došli u situaciju da nam meč sa Danskom na Koševu odlučuje o plasmanu na isto .. nakon toga, vodio je Zrinjski nešto kratko i stvarno se ne sjećam da je vodio još neku ekipu :roll:

Vlado je ipak sa mladom repkom imao jedan odličan ciklus, ovaj put je to loše, al' i ekipa je tanka, itd .. iako ima dosta njegove krivice svakako

samo kažem da među trenerima u BiH, dakle među onima koji redovno treniraju ekipe, on kotira dosta visoko i najviše je medijski ispraćen od svih trenera

dakle, ne mogu se porediti kao 'imena', Baka i Vlado, al' ovaj drugi ima više trenerskog iskustva, trenirao je Laktaše, Borac, Čelik, Kozaru, mladu repku, itd

Baka mi nešto vuče na Vlatka Glavaša .. kontam da je skup, a mačak u vreći :D al' svakao bih ga volio za trenera

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 nov 2013, 13:24

Pa sve ti govori situacija - jednom sa A repkom malo falilo da se plasira na EURO, drugom sa U21. :)
I što se tiče klupskog fudbala Vlado po meni nema većeg iskustva. Igrao je Evropu jedino sa Borcem od nabrojanih klubova, isto kao i Baka sa Zrinjskim kojeg je stvarno dugo vodio... ne znam da li je s Hajdukom igrao evropska takmičenja :)
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2013, 13:26

Kemal Hafizovic i Midhat Memisevic, a Smajl da ih fizicki pripremi...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 13:37

ma dobro, svakom njegovo :D bilo ko da dođe umjesto Smajila, a to da ostane u stručnom štabu, može ne bi bilo loše, ako je on spremao igrače :D

NON MOLLARE MAI

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2013, 13:45

Nikola Mirkovic golman Zvijezde trebao bi u Slobodu.Pocetkom sezone dozivio je povredu,Zvijezda je angazovala Stijakovica, a Mirkovic sto zbog dobre forme Stijakovica, sto zbog povrede nije bio vise prvi golman .Pojacanje je sigurno za svaki tim u 1.ligi FBiH.Ima predispozicije da se razvije u dobrog golmana,mana su mu istrcavanja,nekako je previse na liniji.
" onclick="window.open(this.href);return false;

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2013, 13:51

Bosanski zmaj je napisao/la:Nikola Mirkovic golman Zvijezde trebao bi u Slobodu.Pocetkom sezone dozivio je povredu,Zvijezda je angazovala Stijakovica, a Mirkovic sto zbog dobre forme Stijakovica, sto zbog povrede nije bio vise prvi golman .Pojacanje je sigurno za svaki tim u 1.ligi FBiH.Ima predispozicije da se razvije u dobrog golmana,mana su mu istrcavanja,nekako je previse na liniji.
mojne mi vise golmana sa manama,sviju ti :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 13:54

nakoji nacin bi se mogla dati donacija od 10 000 eura za proljetni dio sezone slobodi,

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 nov 2013, 13:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Nikola Mirkovic golman Zvijezde trebao bi u Slobodu.Pocetkom sezone dozivio je povredu,Zvijezda je angazovala Stijakovica, a Mirkovic sto zbog dobre forme Stijakovica, sto zbog povrede nije bio vise prvi golman .Pojacanje je sigurno za svaki tim u 1.ligi FBiH.Ima predispozicije da se razvije u dobrog golmana,mana su mu istrcavanja,nekako je previse na liniji.
Vazda kod nas zavrse ti felerični golmani. :D
Al ajd ne moze valjda bit gori od trenutnih.
wienultras je napisao/la:nakoji nacin bi se mogla dati donacija od 10 000 eura za proljetni dio sezone slobodi,
To bi najbolje bilo da se proba preko udruzenja gradjana, mislim da su oni trenutno najsigurniji, carsiska raja, ozbiljni ljudi, mislim da je Probisvijet tu najvise ukljucen.
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 24 nov 2013, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2013, 13:54

wienultras je napisao/la:nakoji nacin bi se mogla dati donacija od 10 000 eura za proljetni dio sezone slobodi,
mozes preko mene zavrsit to 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 13:57

staragarda je napisao/la:
mozes preko mene zavrsit to 8-)
hahahaha legendo :) hajde sacu ti pisati na pp

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 nov 2013, 14:41

Dobri su vam ovi igraci sto nabrajase u prthodnom clanku, pogotovo Savic i Susic (mada nevjerujem ovog drugog da ce pustit) al brate sta ce vam ovaj Husaric to je **** od covjeka taj gleda samo svoj interes.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 nov 2013, 15:03

I ja neznam gdje Husaru nadje..ja sam imo dragačije misljenje o ovom Azmiru al izgleda da je i on neka lopovčina i da tu gleda svoj interes..Sposoban je Husara da uvede klub u Pl..uradio je to i sa Gradinom i sigurno da lakse to može sa Slobodom..nije to neko dugorocno rjesenje..eto vas opet za nekoliko godina u federalku sa jos vecim dugovima..
OFK Gradina Srebrenik

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.