FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kapellen
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kapellen » 24 nov 2013, 00:39

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne znam care nisam dole, ali po komentarima na FB i ovdje mogu da vidim da uglavnom mladji su protiv toga..stari uglavnom znaju da drugacije ne moze ebiga..osim staregarde on malo vuce na ovu drugu stranu :)..ali dobro staragarda je stari navijac voli klub to znam tako da njemu je oprosteno ;0..svatit ce i on ko i ja sto sam ebiga da ne moze drugacije :)
Pojavili smo se veceras kao grupa,i pratit ce se u nastavku..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 02:08

:lol: :lol: :lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2013, 02:10

Jel to fakat njegov fb profil,koji kralj :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 02:12

pravi je profil, sad ne znam da l' je on lajk'o, ili neko s njegovog profila, žena, kćerka, sin, brat :lol: ma Smajil 100 % :D

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 nov 2013, 03:07

hhhahah a Gogo kralj moj ga bodri..i meni se gogo javlja na zid vamo kaze brte hoce i ti smjenit Karica hahahahah :)...reko bice zaduzen za fizicku spremu igraca u buduce nesikiraj se :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2013, 03:11

sta reci poslije ovakve serije i zavidnog drugog mjesta i to lige koja evidentno napreduje svake sezone i postaje pravi mamac za publiku sirom nase drage domovine ...evidentno je da ce se pikanje bubamare dijeliti na vrijeme prije i poslije banovickog kloopa...ako ga NEKAD i neko zamjeni trebat ce mu sigurno par godina da se snadze na uzarenoj klupi Slobode i pokaze autoritet kakav je imao legendarni smajli...ko ovakvog lika zaboravi taj je j.e.b.o. jeza u ledza...nesto slicno se desava i u mancester junajtedu sa mojesom nakon velikog fergusona ali naravno ni u kom slucaju se to ne moze poredit sa standardima koje je postavio veliki SIR SMAJIL KARIC
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 11:12

Ko ne doda Smajila u prijatelje taj nije navijač/prijatelj Slobode :!:

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 11:21

NA SPISKU ŽELJA SLOBODE: Hadžić, Savić, Sušić...

Momčad tuzlanske Slobode prema saznanjima do kojih je stigao Vidiporta.ba će u zimskoj pauzi će doživjeti potpunu rekonstrukciju.

Naime, predsjednik Upravnog odbora Azmir Husić je za dovođenje igrača i trenera ovlastio menadžera Admira Husarića.

-Istina je da sam imao razgovore sa Azmirom Husićem, te sam pristao da se priključim ovom projektu. Trenutno pregovaram sa tri trenera koja su slobodna na tržištu, kao i sa desetak igrača čija imena još uvijek ne smijem otkriti-rekao je Husarić u razgovoru za Vidiportal.ba.

Iako je Husarić želio da spisak trenera i igrača ostane tajna, on je navodno u pregovorima sa Blažom Sliškovićem, Vladom Jagodićem (o čemu smo već i pisali), te Ibrahimom Zukanovićem.

Kada je spisak pojačanja u pitanju, radi se o bivšem igraču Čelika i Sarajeva Emiru Hadžiću, Srđanu Saviću (Zrinjski), Jasminu Morankiću i Pavlu Sušiću (Zvijezda Gradačac), dok će većina dosadašnjeg kadra prema svemu sudeći završiti na posudbi u Gradini iz Srebrenika.

vidi portal.ba

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 11:27

optimisticno,nema sta....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2013, 11:50

dobi igraci, odlicni ...Savic je Xavi za ovu ligu, Moranjkic u Zvijezdi u PL je bio odlican stoper i lijevi bek( obozavaju ga navijaci a i kad je mogao igrat PL moze i ovu sabaniju)..Emir Hadzic prvi strijelac lige, Pavle Susic po desnoj strani u Zvijezdi isto tako cini mi se da su zadovoljni njim bili...treneri sve super na papiru

ali Husaric :?: :!: dragi Azmire ako njeg uvedes u klub opet, dzaba sve, nista se nije uradilo i odmah se zna da ni tu ni s tobom nisu cista posla..uz Sabovice od menadzera najveci grobar Slobode..lika treba otjerat da ne smije pric Tusnju, a ne davat mu slobodu da radi sa igracima :o ...nadam se da ovo nije istina..

vratili bi se mi ove ili naredne god 100% u PL sa Husaricem, ali ce svako dijete sto valja otici i dijelit ce se opet pare, pravit talovi a Slobodi mrvice..nadam se da ovo vidoviti nije prenio :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 11:52

a gledajte nešto, čovjek očigledno drži većinu igrača u BiH, tako da .. jao kad bi nam došli Baka ili Vlado :o mada bih odmah potpisao i za Sadikovića :D

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 11:56

JTS je napisao/la:a gledajte nešto, čovjek očigledno drži većinu igrača u BiH, tako da .. jao kad bi nam došli Baka ili Vlado :o mada bih odmah potpisao i za Sadikovića :D
baha baka ah taj baka,vec ga cujem,oma reci mujki da se nezajebava :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 nov 2013, 12:00

KADROVSKE PROMJENE NA TUŠNJU: Ko Slobodi nudi Vladu Jagodića?

Kada su u pitanju kadrovske promjene na Tušnju, „ptice na grani" znaju da je Smajil Karić već bivši trener tuzlanske Slobode.

Njega su se odrekli navijači, igrači, javnost, mediji, dok mu samo još djelimično leđa čuva predsjednik Upravnog odbora Azmir Husić na čiju je incijativu i preuzeo momčad.

O njegovom nasljedniku je još uvijek rano govoriti, dok je već pomenuti predsjednik Husić nedavno sklopio „pakt" sa menadžerom Admirom Husarićem, kojeg je ovlastio, te mu dao odriješene ruke za dovođenje igrača i trenera u Rudarsku 2.

Ono što je jako zanimljivo da na listi kanidata nema ni jednog trenera iz domaće „kuhinje", iako je aktuelni selektor kadetske selekcije BiH Sakib Malkočević jedan od nauspješnijih posljeratnih trenera Slobode, dok pravu šansu još uvijek čeka Denis Karić koji sa kadetskom selekcijom pravi zapažene rezultate.

Navodno se spominu imena: Blaža Sliškovića, Mirze Varešanovića, Ibrahima Zukanovića i mnogih drugih, dok je nezvanično glavni favorit za preuzimanje ekipe bivši trener Kozare, Borca i Čelika Vlado Jagodić, koji je karijeru gradio kao fudbalski sudija, a preko noći "zalutao" u trenerske vode, nakon što je na utakmici od prije desetak godina u Ugljeviku između Rudara i Slobode pao sa sudijske liste, jer je svojim tendencioznim suđenjem u koristi domaćih debelo oštetio Slobodu, koju je tada sa klupe predvodio mladi i perspektivni trener Abdulah Ibraković, današnji sportski direktor FK Sarajevo.

Podsjetimo, Jagodić je jedan od glavnih krivaca što je ekipa Kozare iz Bosanske Gradiške prije dvije godine ispala iz društva najboljih, iz Zenice je od ponosa grada otišao kao i mnogi njegovi predhodnici na klupi Čelika-kao gubitnik, pognute glave, uz veliku medijsku pompu, dok njegov rad kao selektora mlade selekcije BiH je ipak za dublje analize.

Od mladih „Zmajeva" koji su trebali predstavljati budućnost bh. fudbala, i biti nasljednici Spahića, Misimovića, Rahimića, Salihovića,Ibiševića, Vlado Jagodić je napravio spoj gubitnika koji na reprezentativni spisak dolaze po menadžerskim zaslugama, no o tome nekom drugom prilikom.

Da li će mu Tuzla i Sloboda pružiti ruku spasa, oprostiti mu, te ga vratiti u trenerski život? Ako je to uopšte moguće...
OFK Gradina Srebrenik

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 12:02

wienultras je napisao/la:
JTS je napisao/la:a gledajte nešto, čovjek očigledno drži većinu igrača u BiH, tako da .. jao kad bi nam došli Baka ili Vlado :o mada bih odmah potpisao i za Sadikovića :D
a gledaj druže, nama treba trener, a ne ova ubleha .. Baka je bio veliki igrač, kao trener se nije proslavio, jedino što je repku umalo odveo na EP :D ja bih Vladu ipak, al' koliko to realno da on dođe trenirati u drugu ligu, mada, pare su pare :D naravno, svima nam je Sok prvi favorit sigurno, al' ništa od toga nažalost :cry:

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 12:07

nemoj vlade molim te.....pa taj covjek je haos.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 12:12

nemaš boljeg ebeš ga .. Zukanoivć?! taj je vodio mladu repku i ništa nije napravio :roll: Varešanović i Baka također .. među svima njima najbolje kotira Vlado, kako god okreneš :D sad, on jeste najviše medijski ispraćen kao jedan od najboljih trenera u BiH, kao što je to i Ibraković, njih dvojicu su ono, šminka, znaš :D gospoda da se tako izrazim :D ja bih Vladu ili Sadikovića, a tek za ove igrače ako je istina .. vidjeti ćemo, preduga je pauza, do proljetnog dijela polusezone može se izdešavati svašta, a i ništa

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 12:16

ama vlado je najgori bog te....nijedan od njih nema nista napravljeno posebno,ali ja mislim da baka ima najveci autoritet,zato kazem...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 nov 2013, 12:20

sigurno da ima, al' isti je imao vjerovatno i Glavaš, ako shvataš šta želim da ti kažem ..

NON MOLLARE MAI

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 12:20

wienultras je napisao/la:
:mrgreen:

[youtube][/youtube]

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 12:23

JTS je napisao/la:sigurno da ima, al' isti je imao vjerovatno i Glavaš, ako shvataš šta želim da ti kažem ..
znam,hajde vidicemo,dok nebude zvanicno,mada mozda dodje neko treci,otkud znas...ko ce ga znati :?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 9 gostiju.