2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
CP3 opet u clutch modu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma i ja bi volio Jabari Parkera koji je Roseov jaran al kolko je to realno. Pod Thibsovom palicom, on sigurno nece pristati na poraze.SaltCityAttack je napisao/la:sta ba kakvo tankiranje?..daj bolan pa ja sam za tankiranje taman da je Rose i zdrav..trebali smo kad ga nije bilo tu..ova bolan ekipa vidio si st aje ustanju propsut **** to vise..trebaju promjene treba super sta i slijedeci draft je idealna prilika za to da dobijemo mladog jednog ..dost ami je vise Denge i pizdi materina..pa cak i Noaha kojeg stvarno volim,....daj ba super stara ne moze se ovako ba vise **** ih otac nesposobni..ovoliki grad, preljep i ne mogu dovest super stara kao da dolazi u Idiho drzavu krompira jebote zivotBIHfan je napisao/la:Ljudi kakvo tankiranje, pa vratiti ce se u martu ili aprilu. A dotad pokusati ganjati neke trejdove i pojacanja. Jbga nemamo mi sad puno rjesenja. Definitivno nam je potreban jedan malo veci trejd, ne znam nisam pametan sada.Chris Paul tore his meniscus in 2010 and was sidelined for eight weeks.
Problem sto ne dolaze super starsi ovdje je Jerry, ti si ga doskora branio i sad si napokon shvatio neke stvari. Pa Wade je 2010-te dolazio u Chicago da napravi trio James-Bosh-Wade (sreca pa nije jer bi mi se gadila sopstvena ekipa), plus Rose i ko bi jos ostao ali Jerry nije htjeo ulagat i ljudi lagano otisli. Znaci taj plan bi nam sigurno donio titulu, a Jerry ko fol prica dace pare kad treba eto ti tvoj Jerry.
Samo ako ima imalo pravde u ovom svijetu, Bullse ce pogledat jednom i sreca, mozda Melo bude htjeo doci ako se ovi Knicksi raspadnu.
Tuga brate.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
najbolji centar ligeLenBias je napisao/la:ovaj cousins je stvarno masina, nadam se da ce uskoro otici u neku ekipu vrijednu spomena
cuj Bullsi i tankiranje
pa vi ste prosle godine bili top tim,nema vama tankiranja tako lako 
apsolutno potencijal za to ali trenutno nema sanseMickoSAS je napisao/la:najbolji centar ligeLenBias je napisao/la:ovaj cousins je stvarno masina, nadam se da ce uskoro otici u neku ekipu vrijednu spomena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
trenutno je u top 3 sasvim sigurno. masina frajer. jos je povrijedjen igrao.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cousins nije dao Thomasu da pruži ruku CP3-u nakon tekme

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Inace Paul jako cijeni Thomasa. Nedavno je u jednom intervjuu pohvalno pricao o njemu.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Interesantno. Na istoku bi Orlando trenutno isao u PO sa omjerom 4-7 a na zapadu bi sa tim omjerom bili predzadnji
. Sezona je jos mlada ali kako stvari trenutno stoje, Miami ponovo nece imati ozbiljnog konkurenta na putu do finala osim Pacersa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na Istoku Atlantic divizija obara sve rekorde, one negativne naravno 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvo rasturanje San Antonia ,ako nista za Clevland je dobro sto je i Bennet na kraju uspio nesto pogoditi 2-3 šuta ,mozda i podigne sebi malo samopouzadnje nakon vecerasnje utakmice
Kakva utakmica Aldridge-a za Portland, a također Carter-Williamsa za 76ersa.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Cousins nije dao Thomasu da pruži ruku CP3-u nakon tekme![]()
ja budale
pa da pocnemo 
clippersi od ogromne prednosti do skoro poraza, da nije bilo paula on bi se sigurno desio, kako je ta ekipa jadna, hrpa navikanih budala koje fakticki nista ne znaju same uraditi, blake je jedan od najnavikanijih igraca u historiji kosarke, nije humano sta mu ja cousins radio
paulova serija poena i asistencija se nije nastavila, falilo je jedno dodavanje
indiana upisala jos jednu pobjedu, sasvim ocekivano protiv phile, da je bila neka ozbiljnija utakmica dosta bi veca ta razlika bila ali i ovako je sasvim dovoljno, pobjeda je pobjeda
knicksi i dalje u svom elementu, u ambisu
ne zna se ko pije a ko placa, doduse svi piju ali niko ne placa, primjer raspada sistema iz udzbenika, wall ih silovao
boston iznenadjujuce pobjedio atlantu u gostima, lijepo rasporedjeni poeni unutar prve petorke, u atlanti teague 3-15 sut
miami bez problema protiv magica
wade najefikasniji igrac utakmice
rakete pobjedile minnesotu, veoma slab ucinak klupe vukova, u redovima raket skroz neocekivano najefikasniji igrac brooks
bucksi su u takvoj formi da su ih u gostima rasturili bobcatsi
prva petorka im je dala 18 poena za citavu utakmicu, istina nisu to igraci koji su najvise vremena proveli na parketu ali opet je prva petorka, znaci prva petorka = 18 poena za citavu utakmicu
spursi pregazili cavse koji bi, sudeci po svojoj igri, mogli uskoro da se odluce za jos jednu sezonu tankiranja
mavsi nisu mogli protiv denvera, tacnije dirk i monta nisu mogli jer oni jedini vrijede u onoj ekipi, ostalo sve je trenutno nevidjeno smece
portland upisao jos jednu pobjedu, strasni su, golden state nije imao sanse bez stepha i iguodale, svoja dva najbolja igraca
clippersi od ogromne prednosti do skoro poraza, da nije bilo paula on bi se sigurno desio, kako je ta ekipa jadna, hrpa navikanih budala koje fakticki nista ne znaju same uraditi, blake je jedan od najnavikanijih igraca u historiji kosarke, nije humano sta mu ja cousins radio
U kakvoj je formi samo Wes Matthews 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa igrao je Curry protiv Portlanda.
Inače, Milwaukee sam gledao 2x ove sezone - NEĆU VIŠE
Jučer sudije sviraju sve živo Griffinu. Frajer 2x pravi korake + 2x duplo vođenje, a oni sviraju 3 faula u njegovu korist.
Jbg, valja malo pogurati taj silni antitalenat koji je vidljiv iz meča u meč. 
Inače, Milwaukee sam gledao 2x ove sezone - NEĆU VIŠE
Jučer sudije sviraju sve živo Griffinu. Frajer 2x pravi korake + 2x duplo vođenje, a oni sviraju 3 faula u njegovu korist.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma kakav je igrao, tu sam utakmicu bas malo gledao jutros, momak se raspada, moze on ofanzivno ali u odbrani ne znam koju bi rijec uzeo da to opisem, inace nije hvale vrijedan po tom pitanju ali ovako je jos gori, ne znam sta mu se desava, kako tako staklen moze biti, svako malo odmara nesto 
Treba neka malo ozbiljnija ekipa poslati ponudu Cavsima za Irvinga, očigledno je da tankiraju.
Baš razmišljam kome bi dobro došao od ovih pretendenata. Možda da im bullsi pošalju Buzera ili Denga pa da Rose ide na dvicu kada se vrati. Svakako će sve više šutat kako karijera bude odmicala.
Baš razmišljam kome bi dobro došao od ovih pretendenata. Možda da im bullsi pošalju Buzera ili Denga pa da Rose ide na dvicu kada se vrati. Svakako će sve više šutat kako karijera bude odmicala.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- adriano_leite
- Kontakt:
Lik nije ni na pola svog ugovora, a ti kontas da ce ga trejdati, fantasticnowork je napisao/la:Treba neka malo ozbiljnija ekipa poslati ponudu Cavsima za Irvinga, očigledno je da tankiraju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.