Ovaj momak pokazao kako samo znači našoj ekipi večeras igra za 10

za našeg gerda mullera
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
prijatelju to se cijeniBavaracZenica je napisao/la:Ma halalit cemo ti, al mojne vise tih skepticnih izjava, ok da kazes da ce borba bit jednaka, da ce bit tesko, al brate navijam ja sad za Bayern i odem na njihov podforum, i pocnem pisat, jao kak cete nas pobjedit, mi smo vec pali, to je sramota jaro.
Ova ekipaa od kad postoji, nikad ne posustaje i samo gazi, bude padova ali uvijek ponosno izjavljujemo zasto smo najbolji na svijetu, i kad igraci to ovako dokazuju na terenu, i ti kao navijac to trebas dokazivat.
Ja ti halalim..
ako poslušaš našeg kolegu i velikog navijača Bayerna BavaracZenica i ja ću ti halalitrobben
Nema tu ali...Saurman je napisao/la:Jesam Šećko, zanimljiva konstatacija ali.![]()
Btw šta si spremio za onog HercegZajednicu ?
Kockar žutalj @hzbvb davao je čak i gol prednosti.secer je napisao/la:Nema tu ali...Saurman je napisao/la:Jesam Šećko, zanimljiva konstatacija ali.![]()
Btw šta si spremio za onog HercegZajednicu ?![]()
kakva hercegzajednica
Bayern@heart je napisao/la:
Ovaj momak pokazao kako samo znači našoj ekipi večeras igra za 10
za našeg gerda mullera
Pa vratio se Javi opet u vezu, a Lahm na beka. Pepova nepredvidivost i varijacije u igri....geronimo je napisao/la:Zašto je Bujtonja ušao? Koji podvig sa tim potezom?
On je čak u lošoj formi a stalno skuplja scorer punktegeronimo je napisao/la: Stvarno je Tomica fenomen, i kad ga ne ide previše učinak i doprinos su za medalju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.