Mene zanima gdje podizemo mi "mjesoviti" - jedna godisnja i jedna pojedinacna.exbabilon je napisao/la:Nisam skontao gdje se podizu vauceri za raju s godisnjim i polugodisnjim, jel na ulazu ili ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi podižete na ulazima pred tribinu! Kupite normala ulaznice, i podignete vaucher pred tribinom!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Protiv Viteza rutinski 4:1 za nastavak niza.
-
- Kontakt:
Akcija je fenomenalna, idemo sutra solidno popunit Grbavicu i maksimalno pomoc igracima da osvoje 3 bobe !
Sutra nece biti nimalo lahko al mislim da su igraci svjesni kakvu priliku imamo u ove 2 utakmice da se domognemo prvog mjesta. Ako ovo ne iskoristimo tesko cemo doci do titule,znaci sutra nemamo izbora samo POBJEDA.
ko nije gledao obavezno nek' pogleda Ivica Osim - Mein Sarajevo. Genije.
" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Znas li mozda koje je ovo godine snimano ?bagrcavi je napisao/la:ko nije gledao obavezno nek' pogleda Ivica Osim - Mein Sarajevo. Genije.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja mislim da je upitanju 1998 na 1999, ali ne mogu sa sigurnoscu reci...zeljeznicar1 je napisao/la:Znas li mozda koje je ovo godine snimano ?bagrcavi je napisao/la:ko nije gledao obavezno nek' pogleda Ivica Osim - Mein Sarajevo. Genije.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
HvalaDzoleZeljo je napisao/la:Ja mislim da je upitanju 1998 na 1999, ali ne mogu sa sigurnoscu reci...zeljeznicar1 je napisao/la:Znas li mozda koje je ovo godine snimano ?bagrcavi je napisao/la:ko nije gledao obavezno nek' pogleda Ivica Osim - Mein Sarajevo. Genije.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nego, hocemo li biti prvi nakon ovog kola a onda i na pauzi. 

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 nov 2013, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Štićenici Zavoda Pazarić današnji gosti
http://fkzeljeznicar.ba/sticenici-zavod ... osti/7313/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sticenici-zavod ... osti/7313/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- zubanovic89
- Kontakt:
Jel se zna što ne radi registracija za forum na site-u?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
samo nas pobjeda interesuje 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Atmosfera u finom raspolozenju pravo, vrijeme kakvo-takvo, ali fino...
IDEMO PLAVI....

IDEMO PLAVI....

Cekam vas za 213eura, necu da branim jer kontam da ne mozete i ne smijete kiksati... Ajdee 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne bi prijatelju da te razocaram, ali ja kada sam god cekao svog Zelju (za velike pare), a to mi se desilo tri puta, uvijek sam se na kraju razocarao. Tako da sam prestao uopste igrati na kladionici Zelju...Prijedor je napisao/la:Cekam vas za 213eura, necu da branim jer kontam da ne mozete i ne smijete kiksati... Ajdee
e, ako cekas komsije,mogu onda komotno zbog toga odigrati X..Prijedor je napisao/la:Cekam vas za 213eura, necu da branim jer kontam da ne mozete i ne smijete kiksati... Ajdee

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Zanim me hoće li biti bar radio prijenos?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vrijeme strasno i danas moramo uzeti 3 bobe !!
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Balorda, Bordo10, F1921B, Ferroviere1987, Hansestadt i 42 gosta.