Chicago Bulls

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 17:24

Gledao sam tekmu sinoc i vidio povredu Rosea....Poznavajuci prirodu povrede,meni se cini da je ono povreda meniskusa ,a ne ACL-a,jer mi je bilo premalo opterecenja na koljeno da bi otisao ligament.Vise mi se cinilo kao lateralni meniskus...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2013, 17:26

evo citam vec su poceli prepostavljati da je ACL..daj boze da grijese ovi sto pisu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 17:27

SaltCityAttack je napisao/la:evo citam vec su poceli prepostavljati da je ACL..daj boze da grijese ovi sto pisu
To su sve testovi od sinoc...Nista bez MRI-a....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 17:29

Zanimljiva teorija sa jednog drugog foruma.

"Treneri i lekarska ekipa Bullsa ce morati za mnogo toga da odgovara(ionako se igraci Bullsa povredjuju kao na traci) ako je Deriku pukao ligament na drugoj nozi. Znaci da su ga preforsirali, ili mu nisu dovoljno ojacali tu povredjenu desnu nogu pa je previse tereta prebacivao na levu...on je ujedno imao i onu povredu zadnje loze na desnoj nozi pre par utakmica, mozda je i zato prebacio previse tezine na levu...u svakom slucaju, cak i da nije pokidan ACL Rouza mora dobrano da se zapita zasto se toliko cesto povredjuje, jer i u sezoni kada je pokidao desni ACL on je imao brdo povreda..."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2013, 17:30

Pa koliko im treba :roll:

Nije izgledalo strašno, baš kao i pretprošle godine, s tim da onda nije mogao stati na noge (lijevo koljeno). Optimističan sam, ali ubija me ova nervoza.

U vezi teorije, neko je pomiješao noge i koljena.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 17:32

Tribalian je napisao/la:Zanimljiva teorija sa jednog drugog foruma.

"Treneri i lekarska ekipa Bullsa ce morati za mnogo toga da odgovara(ionako se igraci Bullsa povredjuju kao na traci) ako je Deriku pukao ligament na drugoj nozi. Znaci da su ga preforsirali, ili mu nisu dovoljno ojacali tu povredjenu desnu nogu pa je previse tereta prebacivao na levu...on je ujedno imao i onu povredu zadnje loze na desnoj nozi pre par utakmica, mozda je i zato prebacio previse tezine na levu...u svakom slucaju, cak i da nije pokidan ACL Rouza mora dobrano da se zapita zasto se toliko cesto povredjuje, jer i u sezoni kada je pokidao desni ACL on je imao brdo povreda..."
Rose je imao povredu lijevog koljena,a ne desnog...Tako da je nelogicno ovo sa prebacivanjem tezine...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 17:34

NEZALAGANJE je napisao/la:

Rose je imao povredu lijevog koljena,a ne desnog...Tako da je nelogicno ovo sa prebacivanjem tezine...
Moguce da nisam dobro skontao, mislio sam da ovaj prica o prebacivanju tezine sa desne na levu zbog povrede od pre par utakmica, a ne proslogodisnje povrede.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 17:36

Tribalian je napisao/la:

Moguce da nisam dobro skontao, mislio sam da ovaj prica o prebacivanju tezine sa desne na levu zbog povrede od pre par utakmica, a ne proslogodisnje povrede.
Da,ali lik kaze da je imao povredu zadnje loze desne noge nedavno(sto i jeste tacno),te da je zbog toga prebacivao opterecenje na lijevu,te je doslo do pucanja ACL,a to nije tacno,jer je povrijedio opet desnu nogu sad(koljeno).Nadam se da sam jasniji?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 17:37

Jesi ;) izvinjavam se , nesporazum.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 17:39

Tribalian je napisao/la:Jesi ;) izvinjavam se , nesporazum.
Ma nije tvoja greska,jer je neko pogrijesio prvobitnu povredu koljena u svojoj analizi.... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 17:46

Tribalian je napisao/la:Jesi ;) izvinjavam se , nesporazum.
Ma nije tvoja greska,jer je neko pogrijesio prvobitnu povredu koljena u svojoj analizi.... ;)
Nisam sinoc gledao utakmicu,pa je ovo jutros bila sokantna vest za mene, nije ni cudo sto sam sklon objavljivanju raznih teorija raznih ljudi. Citajuci vesti i prelistavajuci razne stranice primetih da je proteklo vece bilo ocajno za mnoge u NBA ne samo Rouza i Chicago ( Veseli, Gasol...) .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2013, 17:50

Chicago Bulls still have no updates with Derrick Rose. Expectations are we hear something within the next 1 to 6 hours.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2013, 17:53

odo radio espn chicago slusat javim napisat cu ako sta cujem nne mogu ovako docekat ovo..fakat nije zasluzio da mu se opet nesto tako desi ima boga nadam se da ce ostati netaknut ACL
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 nov 2013, 18:35

Ma djaba sve uprava je nula i to velika nula.Sad nam mze bit jasno sto nije T Mac dosao u Bullse.Koliko se sjecam ni MJ nije bio u dobrim odnosima s upravom.A od Bullsa je napravio dinastiju.
Ono sto DR1 mora prestat a to je sutit.I on i Thibs su tihi.Njima treba neko dobro zaprijetit ili radite nesto ili idemo,ucjenit ih.
Ova ekipa i sa zdravim DR1 ne moze do titule.Otjerali su cijelu klupu i onda hoce nesto.Boozer mekan i nikako nije za ekipe koja hoce da igra odbranu.Svi napadamo Denga ja prvi ali covjek igra skoro cijelu utakmicu i cesto krpi rupe u odbrani od Boozera.Taj limitiran i preplacen igrac,njemu je 10 poena po utakmici naucna fantastika.Kirk pokretna ambulanta.Evo i Butler se povrijedio.
Noah vuce hronicnu povredu,zbog koje cesto mora odmarat itd.
Sad ako bude DR1 duze odsutan,krenut u pravljenje neke nove ekipe.Dengu ionako istice ugovor,Boozeru na godinu.
Znaci to iskoristit i pokusat se pojacat.Prosle sezone je bar imao ko uskocit ove ne vidim ko ce mu igrat ako se jos bilo ko povrijedi.
Thibsa mozemo krivit za veliku minutazu,ali opet kad nemas adekvatnu klupu a hoces pobjedu,onda moras rizikovat.
Sve u svemu nista se ne radi a prica se o velikim stvarima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2013, 18:39

najmladji izabrani MVP u NBA....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
Tied Lew Alcindor’s NBA-playoff record for most points by a rookie in his playoff debut with 36 points (12-19 FG, 11-11 FT), and added 11 assists, three rebounds and one steal in 49:33 of play in Game 1 at BOS (04/18) … became just the second player in NBA playoff history, joining Chris Paul, to post 35 or more points and 10 or more assists in his playoff debut.
With his 2,000 points, 300 rebounds, 600 assists, Derrick Rose joins only Oscar Robertson, Michael Jordan, LeBron James and John Havlicek, and with one more block becomes the only point guard ever with those stats and ranking with Robertson as the most productive seasons ever for a point guard

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 nov 2013, 19:04

Dobra torta brate, pazi te mlada pravo :)

Ja fakat ne znam sta je sa Bullsima, fakat tuzno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2013, 19:06

MA ZNA ONA DA GA JA STRANSO GOPTIVIM DA MI JE STRASNO DRAGO DJETE U PM :(..i onda ovako me iznenadi tortom :)

ja je care nisam pojeo stoji ova torta dok se ne crva..reko jesi uzela tortu ja je necu jest ,...sad reko idemo uzet drugu koja se moze pojest :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 nov 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 19:06

Carlo je napisao/la:Dobra torta brate, pazi te mlada pravo :)

Ja fakat ne znam sta je sa Bullsima, fakat tuzno.
Sa Bullsima nije nista , vec sa upravom . Sto napisa covek gore , nije to nista novo, oni su svojevremeno izrazili sumnju i u kvalitete MJ-a :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 nov 2013, 23:30

NEZALAGANJE je napisao/la:Gledao sam tekmu sinoc i vidio povredu Rosea....Poznavajuci prirodu povrede,meni se cini da je ono povreda meniskusa ,a ne ACL-a,jer mi je bilo premalo opterecenja na koljeno da bi otisao ligament.Vise mi se cinilo kao lateralni meniskus...
Kao sto vec ranije napisah....MRI potvrdio! ;)

Tesla
Kontakt:

Post Postao/la Tesla » 23 nov 2013, 23:31

SportsCenter ‏@SportsCenter 2m

BREAKING: Derrick Rose tore his right meniscus and will need surgery.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.