Namjerno sam napisao to za vukoyebinu, izvinjavam se Kalesiji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
to je onaj što je lafo bio u kampu arsenala , ima slika gore jakna arsenala nike a dole adidas trenerkaSabinho je napisao/la:Miralem Ramić, jedan od najtalentovanijih igrača iz BiH, svoju će karijeru nastaviti u redovima Herthe iz Berlina.
Naime, Ramić je proteklih 15-ak dana proveo na probi u Herthi, a prema saznanjima do kojih je ekskluzivno došao Supe.rSport.ba, ovaj 13-godišnjak danas je registrovan u omladinskim selekcijama bundesligaša iz Berlina.
Ramić, kojeg od milja nazivaju “Kalesijski Messi”, svojim odličnim utakmicama na brojnim turnirima širom Starog kontinenta privukao je pažnju brojnih klubova, kao što su: Red Bull Salzburg, Atalanta, Inter, Milan, Arsenal, Schalke,…
Igra za Real. On, Izet Zahirovic i onaj Husic.legenda reala je napisao/la:A igra li to djete i za jedan klub il samo luta po probama![]()
3-4 puta godišnje izađe tekst kako je bio na probi u nekom velikom klubu i zadovoljio, evo već nekolike godine, a njemu tek 13 godina
![]()
Nema, kad bude k'o Messi onda može. Do tad nek bude Mešanović. To je logika koja ovdje dominira.Buu je napisao/la:Hodzic duplo vise zabio nego taj strasni Mesanovic. Je li sad ima mjesta u U21?
Tri milje? Malo je to u pm... ne mogu vjerovati da tako malo košta prva postava...aleksandar_veliki je napisao/la:Od cijeg menadzera je Vlado uzeo tri millje eura, pa mu nije stavio pulena, te sad ne smije doci u glavni grad. Treba pare vratiti, a prokockalo se
kad si sve napisao napisi i ime igraca ?aleksandar_veliki je napisao/la:Od cijeg menadzera je Vlado uzeo tri millje eura, pa mu nije stavio pulena, te sad ne smije doci u glavni grad. Treba pare vratiti, a prokockalo se
pa nije nista 100 % sigurno, a znam da imamo velike sanse da Tankovic igra za nas. Ja zivim u svedsku i znam da Muamer dolazi iz jedne vrlo patriotske familje. Njegov otac je direktor ili nesto tako za fudbalski klub Bosna Norrköping. Plus je njegov rodjak Armin Tankovic igrao za nasu u-21 prosle godine.Virtu4l je napisao/la:Misliš da ćemo riješiti Tankovića?