Tekmu neću komentarisat, samo cu reci da sam zadovoljan bodom, moglo je i bolje al i gore. YNWA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
De ba jarane iskuliraj malo, rekoh necu komentarisat al ovi postovi me nerviraju, mrzim kad se priča nesto skroz kontra od onoga sto je bilo, Kad to nije bio dobar bod na Goodisonu, ne samo nama nego i Cityu, Celziju, Unitedu...Carlo je napisao/la:Ako smo protiv Evertona zadovoljni bodom onda ne treba ni da uđemo u top 4. A Rodgers se danas zatvorio ko da igramo protiv Barce još frajer stavi Allena, a tačno sam imao predosjećaj da će se nešto desiti, al haj reko može barem jednom dobro odigrati. **** ga njegov mezimac Allen!
Čuj skroz od onoga što je bilo. Pa jesi li gledao utakmicu? Ako jesi onda će ti sigurno biti jasno da su ljudi dominirali i da meda nismo mogli, imali su ljudi viška igrača jer nama igrač pod imenom joe allen nije ni igrao!neurofunk je napisao/la:De ba jarane iskuliraj malo, rekoh necu komentarisat al ovi postovi me nerviraju, mrzim kad se priča nesto skroz kontra od onoga sto je bilo, Kad to nije bio dobar bod na Goodisonu, ne samo nama nego i Cityu, Celziju, Unitedu...Carlo je napisao/la:Ako smo protiv Evertona zadovoljni bodom onda ne treba ni da uđemo u top 4. A Rodgers se danas zatvorio ko da igramo protiv Barce još frajer stavi Allena, a tačno sam imao predosjećaj da će se nešto desiti, al haj reko može barem jednom dobro odigrati. **** ga njegov mezimac Allen!
Rodgers se zatvorio a na 2-2 ili 2-1 za nas (nisam siguran) vadi Lucasa i ubacuje Staridža, klasično zatvaranje nema šta. Allen jeste syebo i to dobro danas sa tim promašajem al do tad je bio jako dobar, obruko se, imao je svoju šansu i uprsko je, neće je još dugo dobit jer baš je ondje trebao da se dokaze a nije.
Toure i Sakho= Mirna BosnaCarlo je napisao/la:Sakho nije igrao zbog izbora Rodgersa. Igrao je i Suarez 90 minuta prije 48 sati i igrao je danas, nema to nikakve veze.
Sakho ne smije biti na klupi. Agger je za klupe to je jasno, mada vala i Škrtel nije bio pouzdan obzirom da mu je Lukaku pobjegao jedno 2-3 puta gdje smo mogli primiti gol.
Mah onako kazem, Sakho je trenutno nas najjaci stoper a Agger je realno za klupe. Eh sad Skrtel ili Toure- to je vec dilema.nerkolfc je napisao/la:Ako pocnu njih dva igrati u paru, onda ce njihov prvi pravi ispit biti tek protiv Tote.
Uglavnom utakmica je bila takva i ne vjerujem da su krivi njih dva zbog ovog, da je igrao Sakho opet bi primili 3 gola, pa ljudi ta 3 gola su malo koliko smo mogli primiti da Mignolet nije odigrao kako je odigrao.
Aly ?Henderson je napisao/la:Enriqea nema 2 do 3 mjeseca i jadna nam majka ako bude Flanagan igrao u tom periodu lijevog beka. I nikad mi neće biti jasno otkud on na lijevom beku.