FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ja se duboko izvinjavam svima jer sam iskreno sumnjao u pobjedu al kad je arjen izveo onaj lob jasno mi je bilo ko je najbolji klub na svijetu hvala unaprijed na oprostu
joj hamo vidi mu glave
- moustapha
- Kontakt:
Gospodin!DesimaL je napisao/la:Cini cuda cak i u hladnoj vodi![]()
Za mene najbolji trener jos od onog trena kada je bio u barceloni.Od tada mu nema ravnog.

#divovi
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema se sta komentarisani puno.
Domuzarima pokazano ko je gazda u Njemackoj a bogami i u Evropi
Ova pobjeda je Pepova,ne znamo sta je rekao u poluvremenu,skroz druga ekipa na terenu.
Kakvog mi trenera imamo,sada se tek vidi.
DEMONSTRACIJA SILE
Domuzarima pokazano ko je gazda u Njemackoj a bogami i u Evropi

Ova pobjeda je Pepova,ne znamo sta je rekao u poluvremenu,skroz druga ekipa na terenu.
Kakvog mi trenera imamo,sada se tek vidi.
DEMONSTRACIJA SILE

- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj izvinjenje već 20 dana govoriš da čemo izgubiti čak si i pred početak utakmice večeras već bio čestitao pobjedu dumuzu. Za mene kao navijača Bayerna nisi dobrodošao na ovu temurobben je napisao/la:ja se duboko izvinjavam svima jer sam iskreno sumnjao u pobjedu al kad je arjen izveo onaj lob jasno mi je bilo ko je najbolji klub na svijetu hvala unaprijed na oprostu
A jesmo rasturili Domuzare! Svaka cast igracima a pogotovo Pep-u takticki je sredio Klopp-a!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=17760" onclick="window.open(this.href);return false; da tuguješ sa svojima.Nema na čemu.robben je napisao/la:ja se duboko izvinjavam svima jer sam iskreno sumnjao u pobjedu al kad je arjen izveo onaj lob jasno mi je bilo ko je najbolji klub na svijetu hvala unaprijed na oprostu

PEP!
Genije na klupi i hvala mu za sve već sada.Nisam sposoban za nešto više u ovom trenutku.
IDEMO PO TRIPLE PONOVO!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 23 nov 2013, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj jesmo ih rasuli, pogodio sam 2 na kladionici. Odosmo na +7, gotovoooo.
Prvak Evrope u stilu prvaka Evrope....Kako drugačije.....
Demonstracija sileee......
A može pričat ko god šta hoće, ali ovaj Mandžo zlata vrijedi, igrači s takvom pozitivnom prgavošću su uvijek imali mjesta u Bayernu. Fudbal nije balet, a s igračima poput Grossonje se ne može drugačije postupat. E jest i on našao kome će se u lice unosit.....
A nakon rovovske borbe, na teren su izašli umjetnici i pokazali mekoću s loptom i začarali sviju svojom sjajnom čarolijom....
Kakvo lagano, mekano baratanje s loptom od strane Thiaga.....Kakva golčina majstora, velemajstora Goetzea, koji već sad u potpunosti opravdava uložene milione.....
A o čudesnom Mulleru ne treba trošiti riječi, asistenicija i pogodak. A čovjek još nestane jedan dio utakmice i onda izroni u stilu pravog fudbalskog killera....
A naravno pohvale opet i za Robbena, fenomenalan pogodak......Odlična partija......
Još jedna potvrda da ova ekipa ima sve, od ratnika do umjetnika......
Dortmundu respekt za prvo poluvrijeme, gdje su odigrali dobro...Trkači i u duelima opet dobri, zapravo odlični. Igrali su hrabro....Međutim, Bayern je ipak evropski prvak, super jaka ekipa i jednostavno su naši kulerski iskoristili prilike.......

Demonstracija sileee......
A može pričat ko god šta hoće, ali ovaj Mandžo zlata vrijedi, igrači s takvom pozitivnom prgavošću su uvijek imali mjesta u Bayernu. Fudbal nije balet, a s igračima poput Grossonje se ne može drugačije postupat. E jest i on našao kome će se u lice unosit.....

A nakon rovovske borbe, na teren su izašli umjetnici i pokazali mekoću s loptom i začarali sviju svojom sjajnom čarolijom....
Kakvo lagano, mekano baratanje s loptom od strane Thiaga.....Kakva golčina majstora, velemajstora Goetzea, koji već sad u potpunosti opravdava uložene milione.....
A o čudesnom Mulleru ne treba trošiti riječi, asistenicija i pogodak. A čovjek još nestane jedan dio utakmice i onda izroni u stilu pravog fudbalskog killera....
A naravno pohvale opet i za Robbena, fenomenalan pogodak......Odlična partija......

Još jedna potvrda da ova ekipa ima sve, od ratnika do umjetnika......

Dortmundu respekt za prvo poluvrijeme, gdje su odigrali dobro...Trkači i u duelima opet dobri, zapravo odlični. Igrali su hrabro....Međutim, Bayern je ipak evropski prvak, super jaka ekipa i jednostavno su naši kulerski iskoristili prilike.......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni je veca frka Leverkusen, ljudi ne posustaju.
Glavni konkurenti za titulu.
Glavni konkurenti za titulu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
ovaj
forumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navijarobben
hajde bolan sta si se nalozio jesam govorio da ce izgubit jer sam uvijek skeptican ne samo kad je bayern u pitanju nego sve i imam pravo na svoje misljenje svidzal se to nekome ili ne boli me briga a ja volim bayern vise od svega tu potvrdu mozes i dobiti u gradu u kojem zivim to ce ti svako recBayern@heart je napisao/la:ovajforumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navijarobben
joj hamo vidi mu glave
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo li mu oprostitiBayern@heart je napisao/la: forumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navija

Ja necu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Necemo halalit.Omerbavarac je napisao/la:Hocemo li mu oprostitiBayern@heart je napisao/la: forumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navija![]()
![]()
Ja necu.![]()

- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je nema Halala za ono što je pisaoNYKnicks Fan je napisao/la:Necemo halalit.Omerbavarac je napisao/la:Hocemo li mu oprostitiBayern@heart je napisao/la: forumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navija![]()
![]()
Ja necu.![]()

- Bayern@heart
- Kontakt:
38 utakmica u bundeski bez poraza šta više reći
- anelbavarac
- Kontakt:
Pravda za Robbena (forumasa) 

Amidza prihvata izvinjenje.robben je napisao/la:hajde bolan sta si se nalozio jesam govorio da ce izgubit jer sam uvijek skeptican ne samo kad je bayern u pitanju nego sve i imam pravo na svoje misljenje svidzal se to nekome ili ne boli me briga a ja volim bayern vise od svega tu potvrdu mozes i dobiti u gradu u kojem zivim to ce ti svako recBayern@heart je napisao/la:ovajforumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navijarobben
u redu je.
jbg, prognoziro, profulo, idemo dalje.
Kad pogledam tvoju prognozu, moram te upitat jesi li famelije ovom amerosm-u

ps.
sarma, si procito ono sto napisah u vezi piramida?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
hajde bolan sta si se nalozio jesam govorio da ce izgubit jer sam uvijek skeptican ne samo kad je bayern u pitanju nego sve i imam pravo na svoje misljenje svidzal se to nekome ili ne boli me briga a ja volim bayern vise od svega tu potvrdu mozes i dobiti u gradu u kojem zivim to ce ti svako rec[/quote]Bayern@heart je napisao/la:ovajforumaš traži izvinjenje nakon pljuvanja po timu za koji kako on kaže navijarobben
Amidza prihvata izvinjenje.
u redu je.
jbg, prognoziro, profulo, idemo dalje.
Kad pogledam tvoju prognozu, moram te upitat jesi li famelije ovom amerosm-u

napokon jedan normalan i razuman forumas koliko ja znam ovo je demokratska drzava i svako ima prvo na misljenje
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.