Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Paša moj, on se NIJE VIDIO NA TERENU!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BeyKopites
- Kontakt:
Jarane gleda se samo ono najgore nažalost, a i jeste kriv treba ga popljuvati sad.Kad se strasti smire, skontaš da nije loše odigrao do bruke i sramote, al' naravno da će svi zapamtiti samo to, ono najgore.Ponos Torina je napisao/la:Realno nije lose odigrao ali je ono morao pogoditi ili bar dodati Suarezu ali sad je kasno za kajanje,najbitnije je da nismo izgubili a blizu smo poraza bili...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj da mi je kako pogledat tekmu od 75. minute pa do kraja posto taj dio nisam gledao. Bio neki online test 

ZZ
A šta je uradio do te "bruke"?BeyKopites je napisao/la:Jarane gleda se samo ono najgore nažalost, a i jeste kriv treba ga popljuvati sad.Kad se strasti smire, skontaš da nije loše odigrao do bruke i sramote, al' naravno da će svi zapamtiti samo to, ono najgore.Ponos Torina je napisao/la:Realno nije lose odigrao ali je ono morao pogoditi ili bar dodati Suarezu ali sad je kasno za kajanje,najbitnije je da nismo izgubili a blizu smo poraza bili...
Nama je sredina baš crna bila danas, Gerrard bez snage, Henderson izgubljen kao i Allen.
Zapravo, Hendo i Allen su odigrali isto, samo je Allen gori zbog onog promašaja. Jedina svijetla tačka veze bio Lucas, odbrana imala failova i to podobrih, Flanagan fino pristojno odigrao, ne znam šta se desilo Johnsonu, Škrtel pokupio šta je mogao, Agger ni tamo ni vamo. O Mignoletu i Suarezu ne vrijedi trošiti riječi.
I još nešto, COUTINHO NE MOŽE NA YEBENO KRILO !
Ja te volim, volim Željo..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa da kola se slomise na Allenu(fulio je lik gol za pobjedu),rijetko ko da spomene "Tezi oblik retardacije"Hendersona i njegovu "fantasticnu partiju" itd...Neki su odigrali fantasticno ali ocito da pojedinci nisu mogli pobjediti ovu utakmicu,koliko je samo puta Mignolet ostavljen sam protiv 3-4 igraca Everton...Toliko o odbrani i realno istrosili su se praveci jak presing ipak Gerrardu nije 18 pa da onako pravi presing i zato je zadnjih 20-25 minuta ladio muda,Johnson bez mozga,Skrtel i Agger stara prica itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A ko bi ih ostavio na klupi nakon onako dobre partije vs Fulhama? Al' se slazem da su ona dva bolji stoperski dvojac.

Yann M'Vila na Goodisonu danas. Kazu da je bio na away endu.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 23 nov 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pored svega toga, Sakho je dosta korpulentniji i mnogo bi se bolje hrvao sa Lukaku-om. Dosta mi je krivo sto je Allen promasio zicer jer bi tada utakmica vjerovatno bila zavrsena da je pogodio. Pa golman je vec bio na zemlji, fakticki prazan gol je bio ispred njeganerkolfc je napisao/la:A ko bi ih ostavio na klupi nakon onako dobre partije vs Fulhama? Al' se slazem da su ona dva bolji stoperski dvojac.

Mignolet i dalje pokazuje da je nase najbolje pojacanje. Lucas dosta dobar.
ZZ
Jedva cekam pojacanja u sredini terena. Cisto da neki igraci koji ne zasluzuju da igraju u prvoj postavi presele na klupu.
A za alena se zna sto je promasio.
Lik navija za mancester!
A za alena se zna sto je promasio.
Lik navija za mancester!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Bio je i Aguero na Anfieldu pola godine prije nego što je potpisao ugovor s Cityjem pa opet ništa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sad bez zafrkancije, ali koji trener mijenja tim koji pobjeđuje? Flanagan je danas trebao čuvati Mirallasa kod prvog gola, jer igrač ulijeće sa lijeve strane pored Gerarda i zabija go a Flano, mrtav hladan, to sve posmatra. Potom pas sa centra pored Flane i Delfuneso izlazi 1 na 1 sa Mignoletom. Treći go, Lukaku ga je nadvisio i 3-2. Allen je fulao nemoguće i to je ok.
Nema nikakve sumnje da bi Sakho odigrao bolje na poziciji lijevog beka od Flane, jer od Flane nije bilo koristi ni prema naprijed ni prema nazad.
Vezni red je danas bio kritičan. Gerard je bio opasniji po naš go nego po protivnički u prvom dijelu. Pored prvog gola, izgubio je onu loptu na centru kada je Lukaku izašao 1 na 1 sa Mignoletom, srećom sapleo se. Henderson je tradicionalno bio loš, kada nema Glena da mu pomogne. Njegove prednosti danas su bile što je povrijedio Bainesa, imao je sjajan centaršut za Suareza kada ovaj glavom pogađa Howarda, te je sudija mogao komotno mogao pokazati drugi žuti Mirallasu nakon što je ovaj razbio arkadu Hendersonu. Ostalo je bilo sve u njegovom stilu, dodaj i trči.
Allena ne bih komentarisao dalje, dovoljno je svako rekao. Lucas je zaista dobar u odbrani, ali ne znam kako onako pravi prekršaje blizu našeg gola. Sreća u drugom je Gerard proradio.
Sturidge i Suarez standardno dobri. Neka je Stu zabio, bio sam se već zabrinuo za njega. Ono što posebno raduje je Cou,koji je do 60 minuta igrao u onoj formi iz prošle sezone. Kasnije se i on utopio u sivilo, ali ne svojom krivicom.
Liverpool igra sramotnu igru u drugom poluvremenu i to samo slijepac ne vidi. Nažalost, bez drugog poluvremena i dva tri pojačanja, nema opet LE naredne sezone u Liverpoolu. Za LP treba još više.
Nema nikakve sumnje da bi Sakho odigrao bolje na poziciji lijevog beka od Flane, jer od Flane nije bilo koristi ni prema naprijed ni prema nazad.
Vezni red je danas bio kritičan. Gerard je bio opasniji po naš go nego po protivnički u prvom dijelu. Pored prvog gola, izgubio je onu loptu na centru kada je Lukaku izašao 1 na 1 sa Mignoletom, srećom sapleo se. Henderson je tradicionalno bio loš, kada nema Glena da mu pomogne. Njegove prednosti danas su bile što je povrijedio Bainesa, imao je sjajan centaršut za Suareza kada ovaj glavom pogađa Howarda, te je sudija mogao komotno mogao pokazati drugi žuti Mirallasu nakon što je ovaj razbio arkadu Hendersonu. Ostalo je bilo sve u njegovom stilu, dodaj i trči.
Allena ne bih komentarisao dalje, dovoljno je svako rekao. Lucas je zaista dobar u odbrani, ali ne znam kako onako pravi prekršaje blizu našeg gola. Sreća u drugom je Gerard proradio.
Sturidge i Suarez standardno dobri. Neka je Stu zabio, bio sam se već zabrinuo za njega. Ono što posebno raduje je Cou,koji je do 60 minuta igrao u onoj formi iz prošle sezone. Kasnije se i on utopio u sivilo, ali ne svojom krivicom.
Liverpool igra sramotnu igru u drugom poluvremenu i to samo slijepac ne vidi. Nažalost, bez drugog poluvremena i dva tri pojačanja, nema opet LE naredne sezone u Liverpoolu. Za LP treba još više.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo da kazem da je Glen kriv za 3. gol jer je njemu pobjegao Lukaku. I kakva je to logika da Glen cuva Lukakua kod prekida ? 

ZZ
Realno je 3-3. bod njima, bod nama. Škrtel je zemlja bio,jedino kod prvog njihovog gola je mogao bolje odreagovati ali šta je tu je. Agger ne znam vala, tu i tamo.. po meni je bolje bilo da je Sakho poceo tekmu. Glen solidan, Flanagan vidilo se da je neiskusan ali se trudio momak. Allen, nemam komentar..Henderson trudi se kao i svaku tekmu ,trci najvise od svih, sasvim je solidno po meni odigrao. Leiva jedan od boljih, toliko je napada presjekao, siguran u sebe, veoma dobar za mene. Stivi onako , razocarao me u prvom poluvremenu mislim da je bio previse opusten, u drugom se probudio.Sturridge- klasa. Coutinho nas mali carobnjak, Suarez - El Pistolero, nema se sta komentarisat'. Mignolet, ne treba trositi rijeci, vrh, fenomenalno, nema dalje.. Ehh ovako, kada sam vidio ko nam sudi, ono krme od covjeka, znao sam kol'ko je sati. Samo moron moze zuti dati za onakav prekrsaj, nije vidio lakat po arkadi Hendersona, gaženje Sukija nakon klizećeg, mnoštvo grešaka sudija. Nemam riječi stvarno.
Ja zamjerim BR-u sto nije Sakho-a stavio u prvih 11, oprostit cu za Sturridge-a, vukao je povredu, ali onakva mrcina na klupi da sjedi.. Allena je stavio u prvih 11 jer je za tog momka dao 15 mil (nazalost) te mu je pruzao minutazu da pokaze "sta zna" on je naravno pokazao da mu je mjesto u 2. ligi Bosne i Hercegovine, Priluk, veoma dobar klub za njeg. Prijetnja su bili samo Cou i Suki ostalo nista. Ali hajde, kako je Everton igrao ,bod je masala.
Ja zamjerim BR-u sto nije Sakho-a stavio u prvih 11, oprostit cu za Sturridge-a, vukao je povredu, ali onakva mrcina na klupi da sjedi.. Allena je stavio u prvih 11 jer je za tog momka dao 15 mil (nazalost) te mu je pruzao minutazu da pokaze "sta zna" on je naravno pokazao da mu je mjesto u 2. ligi Bosne i Hercegovine, Priluk, veoma dobar klub za njeg. Prijetnja su bili samo Cou i Suki ostalo nista. Ali hajde, kako je Everton igrao ,bod je masala.
At the end of the storm there's a golden sky..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel Suarez prvi strijelac a Gerrard asistent?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Suarez i Sturridge 9 golova,i Gerrard najbolji asistent sa 5 asistencija.Sage je napisao/la:Jel Suarez prvi strijelac a Gerrard asistent?
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nažalost, ništa od Mville. Bio je samo u posjeti kod prijatelja Sakhoa.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.