Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ee sta smo mi bogu skrivili?
Nisu krivi ni Johnson ni Flanagan vec Henderson koji je sve ovo zakuhao !
Loptu nije sposoban pogoditi.1L8F9C2 je napisao/la:Nisu krivi ni Johnson ni Flanagan vec Henderson koji je sve ovo zakuhao !
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
2 panja u sredini alen i henderson, lucas je za njih ronaldinjo
a alen dabogda nogu slomio ,kad se oni nisu mogli sastaviti sa loptom da je postigao 3 gol ovo bi davno bilo rijeseno a ovako poraz
a alen dabogda nogu slomio ,kad se oni nisu mogli sastaviti sa loptom da je postigao 3 gol ovo bi davno bilo rijeseno a ovako poraz
Bas me zanima sta je zamislio pa je pokusao onako loptu da udari.Otelo je napisao/la:Loptu nije sposoban pogoditi.1L8F9C2 je napisao/la:Nisu krivi ni Johnson ni Flanagan vec Henderson koji je sve ovo zakuhao !
gooooooooooooooooooo 3:3
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Tako je bo vas loptaaaaaaaa
Volej sa centra1L8F9C2 je napisao/la:Bas me zanima sta je zamislio pa je pokusao onako loptu da udari.Otelo je napisao/la:Loptu nije sposoban pogoditi.1L8F9C2 je napisao/la:Nisu krivi ni Johnson ni Flanagan vec Henderson koji je sve ovo zakuhao !

Danieel
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Carragher23
- Kontakt:
Bolju utaknicu odavno nisam gledao, fantastican mec
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
koja steta
JOE ALLEN NA TRANSFER LISTU! KO POKLONI 15 MILIONA SWANSEAJU!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kakva utakmica
Otkad nismo imali ovako dobru utakmicu, pa ne pamtim.
Sule strasan, oni su bili bolji i imali vise sansi, al' imali smo i mi svoje i lako je moglo zavrsiti na kraju pobjeda za nas. Radovanje, plač, znoj. Ko neko finale jbte
Bod sa Goodisona, meni dosta.

Sule strasan, oni su bili bolji i imali vise sansi, al' imali smo i mi svoje i lako je moglo zavrsiti na kraju pobjeda za nas. Radovanje, plač, znoj. Ko neko finale jbte

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva utakmica
Jedno od najtežih gostovanja završeno, na kraju najrealnijim rezultatom. Kada je Allen izašao znao sam da će nam preokrenuti, ali nema veze, ima još utakmica u kojima će biti naša hamajlija.
Bravo Generale, i dalje smo u vrhu.

Jedno od najtežih gostovanja završeno, na kraju najrealnijim rezultatom. Kada je Allen izašao znao sam da će nam preokrenuti, ali nema veze, ima još utakmica u kojima će biti naša hamajlija.
Bravo Generale, i dalje smo u vrhu.
- BeyKopites
- Kontakt:
Al' se obruko...Carlo je napisao/la:JOE ALLEN NA TRANSFER LISTU! KO POKLONI 15 MILIONA SWANSEAJU!

Mada osim te katastrofe, uopće nije bio loš u nekom igračkom smislu.Radio je solidno na sredini, do katastrofalnog promašaja, kasnije se izgubio.Po meni je najlošiji bio Johnson, pa Allen, pa Henderson da ne nabrajam dalje.
MOTM Simon Mignolet

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
BeyKopites je napisao/la: Simon Mignolet

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nadam se da ce vec od sljedece utakmice Agger preseliti na klupu,jer je katastrofa,o Allenu da ne pricam kakav panj,za njega je Tomislav Tomic igračina.
Lucas i Gerrard medju najboljima,Suarez jednostavno strašan,Moses unio živosti,Coutinho osim gola nista posebno,nervira sa nepotrebni driblinzima kad ne treba to da radi,Mignolet svaka ti dala,Flanagan nako ,ovog Delofeua ne bi mogla ni tri Enriquea cuvati,nasa sreca pa je usao tek u 2 poluvremenu.
Lucas i Gerrard medju najboljima,Suarez jednostavno strašan,Moses unio živosti,Coutinho osim gola nista posebno,nervira sa nepotrebni driblinzima kad ne treba to da radi,Mignolet svaka ti dala,Flanagan nako ,ovog Delofeua ne bi mogla ni tri Enriquea cuvati,nasa sreca pa je usao tek u 2 poluvremenu.
Realno je trebalo završiti 8-5 za Everton,Mignolet fenomenalan
.
Nadam se da onaj panj više neće biti ni na klupi.

Nadam se da onaj panj više neće biti ni na klupi.
-
- Kontakt:
Bod najrealniji,dobar Everton!
Alen je kriv...
Alen je kriv...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lucas i Mignolet po meni najbolji. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.