ko o cemu **** o postenju
Vidiš ja se imam razloga plašiti da će nas ovaj put pokrasti. Imam svoje razloge. Inače ako ne budu krali za vas , vi gubite. Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.vincenttan je napisao/la:e cuj vi se bojite za sudije a prosli put nas dole POKRALI na pravdi Boga tj igrali košarke [youtube][/youtube] da ne pricam o "zutom" kartonu nakon starta nad suljicem koji je sam isao prema golmanu itd itd![]()
ko o cemu **** o postenju
Haha,pa kako mozete bar vi iz Sirokog pricati da vas brinu sudci!?maxmore je napisao/la:Zna li se koji su nam sudci delagirani? Mene to brine, samo tako nas mogu dobiti.
Vidim primili ste pravo za tu priču oko sudija, mada ona naravno nema nikakve veze s mozgom.I ne pravi se lud, već dvaput te ljudi pitaju šta je bilo prošle godine na Pecari a ti i ostali na temi se pravite ludi.maxmore je napisao/la: Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.
Baš i nemam potrebu da vam odgovaram. Ali ću kratko reći, nova sezona nova pravila. U ovoj sezoni se krade za "divove" , ili kako si već tepate. Ja sam postavio pitanje i tražio odgovor, tko sudi, nisam postavio pitanje da pitam šta misle pitari. Naravno, vjerujem da će se krasti za sarajevo, što dokazuju i prethodna kola, najviše se prašine diže oko utakmica sarajeva. Po meni ne zaslužujete poziciju na kojoj jeste. I ako bude poštena borba, kao što sam rekao, gubite u hendikepu i bod vam je kao zgrada velik i sami ste svijesni te činjenice. Je da ste vi "divovi" među rajom , ali na terenu je druga priča.Shanks je napisao/la:Vidim primili ste pravo za tu priču oko sudija, mada ona naravno nema nikakve veze s mozgom.I ne pravi se lud, već dvaput te ljudi pitaju šta je bilo prošle godine na Pecari a ti i ostali na temi se pravite ludi.maxmore je napisao/la: Je da ste vi "najveći" klub u državi, tj divovi, ali nekim drugim klubovima. Sa Širokim ste kao i uvjek kako ste navikli donji, znači ispod. Opet kažem, ako ovi tvoji sugrađani u crnom ne budu krali za tebe i tvoje, vraćate se kući sa porazom u hendikepu.
I da, veličina kluba se ne mjeri međusobnim omjerom, tako da ti to i nije neki argument kontra FKS.Jednostavno nam ne ležite kao protivnik i to je to.
haj se jos malo vadite na sudjenjeZZtop10 je napisao/la:Bjelica ih je dobro pripazio na derbiju....
Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
3 teme svako kolobagrcavi je napisao/la:Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner.
Hudnik, nikad dočekati uspjeh svog kluba, pa se raduješ tuđoj nesreći... Ali naviko si.KenoRob je napisao/la:3 teme svako kolobagrcavi je napisao/la:Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner.
celik, protivnik zelje, protivnik sarajeva
nekad i vise ako ima sta zanimljivo...
neko pitanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.