Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
7 poena, 7 skokova za 14 minuta, maš'Allah. Šteta pa ova druga trica nije ušla da to zaokruži.
Uglavnom, maksimalno je iskoristio svoju minutažu, samo da dobija više prilika. On mora koristiti svoju snagu pod obručem kao što je večeras gdje je poentirao dvaput. Samo da napokon dobije priliku kada su igrači sa košarkaškim IQ normalni a ne kao ovi polovnjaci koji samo vide obruč a ne saigrače (bez vrijeđanja naravno, IQ i košarkaški IQ nije isti).
Zadovoljan, ma šta zadovoljan, prezadovoljan sam Mirzinim igrom i biće ovo ako Bog da u redu.
Uglavnom, maksimalno je iskoristio svoju minutažu, samo da dobija više prilika. On mora koristiti svoju snagu pod obručem kao što je večeras gdje je poentirao dvaput. Samo da napokon dobije priliku kada su igrači sa košarkaškim IQ normalni a ne kao ovi polovnjaci koji samo vide obruč a ne saigrače (bez vrijeđanja naravno, IQ i košarkaški IQ nije isti).
Zadovoljan, ma šta zadovoljan, prezadovoljan sam Mirzinim igrom i biće ovo ako Bog da u redu.
dobro si to uocio. bili bi ubitacan tandemmirzateletovicc je napisao/la:Mizra bi trebo u Phoenix, sa Goranom Dragicem. Kako taj covjek dodaje lopte.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
E cuj Dragic
Dobar Mirza
Dobar Mirza
E ta ti je pametna, tu bi se mislim odlicno uklopio ali su i oni dobro popunjeni na mirzinoj pozicijimirzateletovicc je napisao/la:Mizra bi trebo u Phoenix, sa Goranom Dragicem. Kako taj covjek dodaje lopte.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400489055
Od svih sto su igrali nocas on ima jedini pozitivnu +/- .
Redzo , 0 poena i 8 skokova kao starter i opet ce sljedecu biti isto, nema veze sto mirza ima 7p7r u grbg tajmu
Od svih sto su igrali nocas on ima jedini pozitivnu +/- .
Redzo , 0 poena i 8 skokova kao starter i opet ce sljedecu biti isto, nema veze sto mirza ima 7p7r u grbg tajmu
BKN u ocima svakog ko pratim NBA ima potencijal da bude prejaka ekipa. Sa zanimljivom rotacijom pa reci cu imaju sansu da budu nesto kao San Antionio iako nije tako... Kako bi se samo on dao uklopit u neku rolu ovde pa pop bi od njega napravio masinu. Ali tako je kako je. Svejedno ruku na srce ovo je prva dobra partija nakon par propustenih sansi, stavise odlicna 7 poena 7 skokova uz dobar sut. Da je usla i ova zadnja da onako bode oce bilo bi jos bolje.
Svejedno ne vjerujem da je bruklin jos neorganizovaniji nego sto je bio prosle godine , nisu imali rotaciju do samog ispadanja iz PO evo nemaju je ni sad. Tejlor je dobar mozda za Aba lige al i to sumnjam , plumlee ? Toko ocajan a i ne bio bio je strasan potencijal koji ga je samo idiot doveo do BKN u 20 toj godini to me bas zanima. O tzv prvoj postavi nemam sta da kazem. Evans ? Blatch ? Jedini koji je pruzio finu partiju je JJ na njemu se vidi da je on ovde preko kurca nije ni sanjao u kakva ce se **** dovuc bolje da je ostao sa Hawksima do kraja makar bi bio legenda ovako ce biti samo potrosen igrac...Necemo lagat fali im Brook fali D will , ali nisam nikad vidio ekipu koja ne zna organizovat napad bez prvog pleja , jednostavno ekipa koja zeli nesto da uradi u PO mora imati jos 2 pleja pored prvog koja su u stanju da urade nesto na terenu. A ne da trce na odbranu kao abalo u rukometu. Zaista ocajan lik bez imalo pretjerivanja nisam nikad vidio onako loseg pleja , umjesto da smiri loptu napravi neku akciju ma kakvi...
Svejedno najgora moguca sredina za Mirzu , odprilike ovako veceras izgleda najslabija ekipa u ligi tipa utah ove godine il sta ti ja znam. A evo vidimo da on moze u takvim ekipama da igra, a moze i da bude koristan igrac u osrednjim ekipama. Neka trazi trade krajnje je vrijeme nema on ovde sta da trazi bez obzira kolko dobro igra ne moze kupiti kredite da izbaci sva imena ispred sebe i to je to !
Svejedno ne vjerujem da je bruklin jos neorganizovaniji nego sto je bio prosle godine , nisu imali rotaciju do samog ispadanja iz PO evo nemaju je ni sad. Tejlor je dobar mozda za Aba lige al i to sumnjam , plumlee ? Toko ocajan a i ne bio bio je strasan potencijal koji ga je samo idiot doveo do BKN u 20 toj godini to me bas zanima. O tzv prvoj postavi nemam sta da kazem. Evans ? Blatch ? Jedini koji je pruzio finu partiju je JJ na njemu se vidi da je on ovde preko kurca nije ni sanjao u kakva ce se **** dovuc bolje da je ostao sa Hawksima do kraja makar bi bio legenda ovako ce biti samo potrosen igrac...Necemo lagat fali im Brook fali D will , ali nisam nikad vidio ekipu koja ne zna organizovat napad bez prvog pleja , jednostavno ekipa koja zeli nesto da uradi u PO mora imati jos 2 pleja pored prvog koja su u stanju da urade nesto na terenu. A ne da trce na odbranu kao abalo u rukometu. Zaista ocajan lik bez imalo pretjerivanja nisam nikad vidio onako loseg pleja , umjesto da smiri loptu napravi neku akciju ma kakvi...
Svejedno najgora moguca sredina za Mirzu , odprilike ovako veceras izgleda najslabija ekipa u ligi tipa utah ove godine il sta ti ja znam. A evo vidimo da on moze u takvim ekipama da igra, a moze i da bude koristan igrac u osrednjim ekipama. Neka trazi trade krajnje je vrijeme nema on ovde sta da trazi bez obzira kolko dobro igra ne moze kupiti kredite da izbaci sva imena ispred sebe i to je to !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Tako je.Kod Dragica je ovako bilo. Za njim je stojao STEVE NASH. I ucinio je ovo sto je danas Dragic. Tako Mirzi treba neko ko ce mu se posvjetiti.
Odlicno si sve objasnio, slazem se u potpunosti sa zadnjom recenicom VRIJEME JE !!!grgr je napisao/la:BKN u ocima svakog ko pratim NBA ima potencijal da bude prejaka ekipa. Sa zanimljivom rotacijom pa reci cu imaju sansu da budu nesto kao San Antionio iako nije tako... Kako bi se samo on dao uklopit u neku rolu ovde pa pop bi od njega napravio masinu. Ali tako je kako je. Svejedno ruku na srce ovo je prva dobra partija nakon par propustenih sansi, stavise odlicna 7 poena 7 skokova uz dobar sut. Da je usla i ova zadnja da onako bode oce bilo bi jos bolje.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sa svim se slazem samo sa jednim ne...a to je boldirani dio teksta!grgr je napisao/la:BKN u ocima svakog ko pratim NBA ima potencijal da bude prejaka ekipa. Sa zanimljivom rotacijom pa reci cu imaju sansu da budu nesto kao San Antionio iako nije tako... Kako bi se samo on dao uklopit u neku rolu ovde pa pop bi od njega napravio masinu. Ali tako je kako je. Svejedno ruku na srce ovo je prva dobra partija nakon par propustenih sansi, stavise odlicna 7 poena 7 skokova uz dobar sut. Da je usla i ova zadnja da onako bode oce bilo bi jos bolje.
S ovim se u potpunosti ne slazem. Mirzi nikad nije pruzena prava sansa u BKN....znas kome je pruzena sansa?
Sansa je pruzena Garnettu koji je ocaj nad ocajima...covjek u prosjeku igra 22.5min...Pruzena sansa je kad odiras 10 utakmica po 20min...za mene nije pruzena sansa kad neko odigra jednu utakmicu 15min, pa sljedecu 5 i onda odsjedi 3 utakmice bez minute i tako u krug!
I opet je usao pri rezultatu 50:84 kad je sve gotovo 3min prije kraja 3/4...
To pruzena sansa...to mi je vise ono - haj vise udji i ti...igraj malo kad pojma nemas ko ni ovi sto su doveli do ovog rezultata...
- majestic24
- Kontakt:
yebe mi se za broklynom
Mirza bi trebao ovako igrati uvjek a ne uci par minuta u utakmicu i osutati 10 puta tricu.
Sa svojom kvalitetom on je u top 7 igraca netsta 100%. Yebe ga sto trener vjeruje u cistu snagu,ni u sta drugo
Mirza bi trebao ovako igrati uvjek a ne uci par minuta u utakmicu i osutati 10 puta tricu.
Sa svojom kvalitetom on je u top 7 igraca netsta 100%. Yebe ga sto trener vjeruje u cistu snagu,ni u sta drugo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ima li gdje video ?
ili da li se moze pogledat ( skinut) zadnje 2 cetvrtine ?
- skyisthelimit
Blago tebi kad si zadovoljan na njegovom ulasku u igru na -30. On u garbage da zabije 20 poena nista se nece promjeniti. Sljedeci put ce ponovo dobiti priliku kad ovi njegovi budu u tolikom zaostatku, a gledajuci kakvi su, nece na to dugo cekati.Neutral je napisao/la:
15.10 - 15.06 ...
-
mulumbu1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; nije ni ovo loseanti_zli je napisao/la:Ima li gdje video ?ili da li se moze pogledat ( skinut) zadnje 2 cetvrtine ?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Hvala tebramulumbu1921 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; nije ni ovo loseanti_zli je napisao/la:Ima li gdje video ?ili da li se moze pogledat ( skinut) zadnje 2 cetvrtine ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocigledno je ovaj put pametno igrao, bez previse forsiranja suteva za tri poena. Nadam se da ce mu ovaj mec biti mala prekretnica i da ce u buducim mecevima dobijati vise minuta.
Za one koji su gledali, koliko je ukupno minuta proveo u igri?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
mulumbu1921
- Kontakt:
15Omerbavarac je napisao/la:Ocigledno je ovaj put pametno igrao, bez previse forsiranja suteva za tri poena. Nadam se da ce mu ovaj mec biti mala prekretnica i da ce u buducim mecevima dobijati vise minuta.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Bravo Mirza !!
Napokon igra ledjima a ne samo stojanje na liniji za tri. Trazi loptu mnogo vise, agilniji. Ako je Kidd normalan dace novih 15 minuta Mirzi i u sledecoj utakmici.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mirza veceras u 8 sati protiv Detroita. 
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.