Yebote onaj Gracic ko Abramovic. Zuto izgleda preko njega ideFKZ1921 je napisao/la:Bogi je dobio raskid ugovora u Izraelu,danas je bio u Olimpiku na razgovorima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
I nama bi odgovaralo, zato navijajte za nas.Buu je napisao/la:Kiks borca i remi pitara bi nam najvise odgovaralo.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dalibor Pandza i Bogicevic su nova pojacanja Olimpica.terabajt je napisao/la:vec duze vremena su u kontaktu,dobro bi nama dosao odbrana najvise skirpi.FKZ1921 je napisao/la:Bogi je dobio raskid ugovora u Izraelu,danas je bio u Olimpiku na razgovorima.
Danas sam razgovarao sa jednim likom,on je menadzer,ima jednog svog igraca u Olimpiku,i on mi je rekao ovo za Bogija.Kuka na Gracica,hoce raskinuti ugovor koji ima taj njegov igrac a zbog neispunjavanja obaveza od strane kluba.Kaze da je to muljanje i laganje na veliko,obecavanja,prolongiranja,umanjivanje ugovornih obaveza,kasnjenje od tri mjeseca su normala.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam sta je problem sa Bogijem? Zasto on nece kod nas? Je li misli da je vise star za Zelju ili ide u Olimpic cisto radi love?
Ne mogu da vjerujem da toliko svršavate na Olimpic i njihova pojačanja , svaka čast svim bivšim igračima koji su dali doprinos Želji u osvajanju titula , ali ako ih ne traže iz našeg kluba znači da imamo već rješenja za te pozicije , imamo ekstra mladu ekipu i uigranu , i veoma lako da odbranimo titulu . Šta tražite dlaku u jajetu , ako Brko kaže da nam neko ne treba , onda je to tako , svaćate ćelavci ? 

Brkica
Niko nije rekao da on neće kod nas. Sretno mu gdje god bude igrao.DzoleZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta je problem sa Bogijem? Zasto on nece kod nas? Je li misli da je vise star za Zelju ili ide u Olimpic cisto radi love?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja mislim da Amar ne voli to odi-dodji.Druga stvar,Amar ga je pustio da sta zaradi iako mu je jako trbao.I sta bi sad Bogi mogao traziti od Zelje nakon takvog gesta kluba prema njemu.A s druge strane ne bi ni da igra za klikere.A to je ono sto bi mu,i kad bi se pricalo o tome,Amar ponudio.
-
- Kontakt:
ANEL DEDIC „Trud i uporan rad su se isplatili, vratili me u prvu jedanaestoricu, a dobrim igrama pokušavam opravdati povjerenje koje mi trener Miše ukazuje. U Sarajevo putujemo bez straha, Željo je veliki favorit, i sve osim poraza za našu momčad bio bi veliki uspjeh. Ne želim biti neskroman, ali vjerujem da mi to, pa i bez trojice standardnih prvotimaca, možemo ostvariti. Igramo sve bolje, cijela je momčad u uzlaznoj putanji forme, određene novine u treninzima, načinu igre i pripremama za utakmicu unio je i trener Ante Miše...! Vidjet ćemo, borit ćemo se pa što bude, a bijelu zastavu sa sobom sigurno ne nosimo", poručuje Dedić pred gostovanje u Sarajevu
SAMO VITEZ!!!!!!!
SAMO VITEZ!!!!!!!
e jesi pravi kaskader.kaskader52 je napisao/la:ANEL DEDIC „Trud i uporan rad su se isplatili, vratili me u prvu jedanaestoricu, a dobrim igrama pokušavam opravdati povjerenje koje mi trener Miše ukazuje. U Sarajevo putujemo bez straha, Željo je veliki favorit, i sve osim poraza za našu momčad bio bi veliki uspjeh. Ne želim biti neskroman, ali vjerujem da mi to, pa i bez trojice standardnih prvotimaca, možemo ostvariti. Igramo sve bolje, cijela je momčad u uzlaznoj putanji forme, određene novine u treninzima, načinu igre i pripremama za utakmicu unio je i trener Ante Miše...! Vidjet ćemo, borit ćemo se pa što bude, a bijelu zastavu sa sobom sigurno ne nosimo", poručuje Dedić pred gostovanje u Sarajevu
SAMO VITEZ!!!!!!!
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako će vrijeme sporo prolaziti do tekme, a tek do Borca
Ali da budemo živi i zdravi pa da Želju ispratimo na jedan ugodan "zimski san"

Ali da budemo živi i zdravi pa da Želju ispratimo na jedan ugodan "zimski san"

Ja te volim, volim Željo..
Bogi je star za Zelju,istrosen stoper poprilicno.On i da je ostao ove godine u Zelju njegova minutaza bi vjerovatno opala,Graciceva politika dovodjenja "provjerenih" igraca sa 30 plus kuka je totalni promasaj to ce pokazati period ispred nas.Amarova politika promoviranja juniora i potpisivanja istih na 5 godina je ispravna i tu je citava poenta.
KRAJ PRICE
KRAJ PRICE
SLOBODA NAVIJAČIMA
Jao, glupe vam price. Cuj, zar za nas postoji neki igrac koji je star. Nama je ko god dode zauhar. Nemamo mi u timu Xavi i Iniestu pa da nam je Bogy stari. Nego na toj poziciji imamo dva katastrofalna stopera i jos nesto na klupi koji blage veze nema. Tako da bi nam Bogy dosao ako nista za klupe kao budali samar. Sad ako on nece ili nesto drugo, ne morate to opravdavati, kakav on, star je. Suplja prica. 

Pa evo kad smo kod bivših igrača i Delimir Bajić raskino ugovora sa Slobodom( iz Užica ) , ima oko 30-set godina .. Da li bi on nam dobrodošao , ili je i dalje kriv za kup protiv Borca 

Brkica
Škaljić je stariji od njega.ennis je napisao/la:Bogi je star za Zelju,istrosen stoper poprilicno.On i da je ostao ove godine u Zelju njegova minutaza bi vjerovatno opala,Graciceva politika dovodjenja "provjerenih" igraca sa 30 plus kuka je totalni promasaj to ce pokazati period ispred nas.Amarova politika promoviranja juniora i potpisivanja istih na 5 godina je ispravna i tu je citava poenta.
KRAJ PRICE
Bogi je trenutno skup za Želju, neće da igra za male pare, a i Željo nema te pare koje bi on tražio. Prosta matematika.
Nego čuo sam da su naši gledali nekog špica iz Radnika iz Hadžića, kažu da momak zabija puno golova a da je mlad. Prati li neko taj Radnik, zna li nešto više o tome?
DRUG NEBI TI PUNCA
Dva stopera koja vuku veci dio sezone imaju 25 i 26 godina.Gore sam upravo htio reci da nam niko ne moze garantovati da sa Bogijem nece biti kao sa Skaljicem a to je vise bolnice nego terena.Jednostavno mislim da vise ne vrijedi da se plati kad je vec otisao,cak i da imamo te pare...Kad se ekipa renovira neka se renovira do kraja,na zimu ili ljeto dovesti stopera da valja,koji ce biti prvi izbor,bogi bi bio polurjesenje.bagrcavi je napisao/la:Škaljić je stariji od njega.ennis je napisao/la:Bogi je star za Zelju,istrosen stoper poprilicno.On i da je ostao ove godine u Zelju njegova minutaza bi vjerovatno opala,Graciceva politika dovodjenja "provjerenih" igraca sa 30 plus kuka je totalni promasaj to ce pokazati period ispred nas.Amarova politika promoviranja juniora i potpisivanja istih na 5 godina je ispravna i tu je citava poenta.
KRAJ PRICE
Bogi je trenutno skup za Želju, neće da igra za male pare, a i Željo nema te pare koje bi on tražio. Prosta matematika.
Nego čuo sam da su naši gledali nekog špica iz Radnika iz Hadžića, kažu da momak zabija puno golova a da je mlad. Prati li neko taj Radnik, zna li nešto više o tome?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Hus je dobar covjek i prava raja, ali da je stara sarajevska i nije bas. Covjek je rodjen u Janji, dosao ovdje da igra fudbal i ostao. Vahidin je npr puno veci gospodin od Hus-a.mavi je napisao/la:Ma, Hus je stara sarajevska raja i zbog toga ima respekt od svih pravih Manijaka. Često se mpože vidjeti u Makijatu na druženju sa svojom rajom. Znam da su mu to često i zamjerali pojedinci iz Sarajeva, kao: Previše se družiš sa anamonima. Naravno, Husref se na to nije obazirao. Husrefe, brz oporavak!Mokroguz je napisao/la:Svaka castipetm je napisao/la:Klub želi brz oporavak Husrefu Musemiću
http://fkzeljeznicar.ba/klub-zeli-brz-o ... micu/7282/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogi nam u ovom momentu nije prioritet, guramo sa Kerlom i Zeljkovicem, imamo Emraha i Skaljica, gdje ce kod nas?
U olimpicu imaju Regoja i Torlaka ima i par mladjih, ako moze da ih zezne i uvali se odlicno za njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Kad god se neki igrač spomene da je raskinuo ugovor vi bi ga dovodili. Mi bi do sad imali jedno 126 fudbalera u rosteru. Ja sam za mlade definitivno. Ovo je ono što sam želio i što želim da gledam pa makar ostao sam na tribinama. Mi sada igramo dosta više sa loptom i trebaju nam brži stoperi, a ovi što ih trenutno imamo nisu uopšte lošiji od Jadranka. I ako su sad malo lošiji za pola godine će biti i bolji jer njegova karijera može samo nazad dok bii dovođenjem nekog mladog stopera dobili mnogo boljeg igrača. Ni Olimpic mi nije jasan. krenuo je sa mladima i sviđali su mi se kako rade. Međutim u zadnje vrijeme sve je više starijih igrača. Valjda hoće titulu ali je to teško ostvarljivo jer konstatno vrše promjene igračkog kadra a ti stariji igrači nisu bolji od ovih mladih jedino iskusniji i to im može donijeti neki dodatni bod ali ove promjene im isto tako odnose bodove.
Husrefu sve naj želim!
Husrefu sve naj želim!
S rajom na Grbavicu: FK ŽELJEZNIČAR - NK Vitez / 24.11.2013.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
izgleda skaljic na polusezoni ide u velez
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: dark44, Doktorinho i 21 gost.