FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen Škoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 16:49

Nedo Bog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: on jedino sto zna to je psovati :D :D u tome ja apsolutni sampion a da je valjo icemu nebi otisao u 3. Svedsku ligu[/quote]

ma samo trenira sa timom nece se vratiti[/quote]
Dobro samo me nemojte vise strasiti :mrgreen: :mrgreen: on jeste borac na terenu ali on nije za Sarajeva[/quote]

Neka nama Hirketa,ko će golove za nas davati. :roll:
NON MOLLARE MAI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jan 2010, 16:52

Je li on dao ijedan go prosle sezone nesto se nesjecam
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 16:59

FK Sarajevo je napisao/la:Je li on dao ijedan go prosle sezone nesto se nesjecam
Kakva su to pitanja. :roll: Pa Hirke bio najbolji strijelac Bajramskog turnira. :lol:
NON MOLLARE MAI

alibi

Post Postao/la alibi » 07 jan 2010, 17:08

Daj ba raja ne prizivajte koje koga.Te hota te hiros te jahovic.Ups jaha je jos kod nas,a ja se taman ponadao da je otisao.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 07 jan 2010, 17:39

De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 jan 2010, 17:46

Respektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
imamo 13 kvalitetnmih igraca, i tih 13 je medju najboljim igracima lige. ali ovi osali su svi junori njihove kvalitete i neznamo, zato jer jednostavno nemaju sanse da se pokazu, ne trebamo dovoditi igrace radi broja vec akosu kvalitet
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 07 jan 2010, 17:55

ma mozemo mi samo nagadjati ko ce doci a ko otici,jahovic da je htio otisao bi dosada.
ako u ovim nekim komentarima ima istine i ako dodje vule to ce biti extra,i onda maksumica u vezu ubaciti da zamjeni janjosa,i samo kad bi nasa nesposobna uprava dovela jednog kreativnog veznog mislim da bi bez ikakvih problema isli na titulu,a tu treba uzeti i povoljniji raspored u proljetnom dijelu prvenstva.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jan 2010, 17:57

vozdra braco hordasi ;) nisam bio neko vrijeme pa da vas pozdravim prvo :D

Vidim sve po starom...suplje ne fali...samo tako :lol:

A sad malo na temu... :lol: ....Mislim da svi zelimo isto...zadrzati postojeci igracki kadar i 2-3 pojacanja eventualano..i mislim da bi bili glavni kandidati za titulu jer smo objektivno najbolja ekipa.

Ali opet..ko ce znati....kod nas se nista nikad ne zna....danas mozemo govorit o pojacanjima a vec sutra da nas napusti par igraca a mi ni pomisljali nismo na to.....treba bit na to spreman....dok ne zavrsi ovaj prelazni rok tako ce bit.

Jedino sto zelim je da zadrzimo sve igrace pa makar i po cijenu da ne bude pojacanja...jer mislim da ukoliko ostanemo bez nekih igraca da cemo tesko to moci nadomjestiti,ipak imamo jednu kompaktnu i homogenu ekipu....svi disu ko jedan......zato je za mene prioritet zadrzati postojeci igracki kadar....a pojacanja manje vise....

e jos kad bi se ja pito prvaci bi bili :mrgreen:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 07 jan 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 07 jan 2010, 17:58

Respektiva je napisao/la:De sta vam je kakve nebuloze pricate tbj , hocemo pojacanja i druge nema zato ko god da dodje moze pomoc jer sa 13 igraca tesko da cemo nesto napravit ..
"Ko god dodje" je retorika uprave,cale i onih koji se zadovoljavaju sa bilo cime i bilo kime.Ipak smo mi ozbiljan klub koji treba u ovoj drzavi biti broj 1 i kao takav da svaku godinu igra evropu,ali ne onu evropu sa epizodnim ulogama.Vec truditi i raditi da se ta evropa pomjeri korak po korak dalje.A to fc sarajevo mora i moze samo sa kvalitetnim igrackim kadrom.Tako da popuna brojnog stanja ekipe treba da se zasniva na tim osnovama a ne na nekom minimalistickim ciljevima pa se kao takvim treba i igraci dovoditi.Hocemo pojacanja a ne popunu brojnog stanja.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 07 jan 2010, 19:00

alibi je napisao/la:
"Ko god dodje" je retorika uprave,cale i onih koji se zadovoljavaju sa bilo cime i bilo kime.Ipak smo mi ozbiljan klub koji treba u ovoj drzavi biti broj 1 i kao takav da svaku godinu igra evropu,ali ne onu evropu sa epizodnim ulogama.Vec truditi i raditi da se ta evropa pomjeri korak po korak dalje.A to fc sarajevo mora i moze samo sa kvalitetnim igrackim kadrom.Tako da popuna brojnog stanja ekipe treba da se zasniva na tim osnovama a ne na nekom minimalistickim ciljevima pa se kao takvim treba i igraci dovoditi.Hocemo pojacanja a ne popunu brojnog stanja.
Normalno , mi kao najbolja ekipa u drzavi zasluzujemo i najbolje igrace imamo juniore odkojih isto tako mozemo ocekivati nesto u skorijoj buducnosti (A.Handzic , Cizmic , Kadic i ostali.) sad kad bi dobili vuleta imali bi najbolji stoperski tandem u ligi jos neko da pojaca vezni red i mislim da mozemo puno

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 jan 2010, 19:14

Respektiva je napisao/la:
alibi je napisao/la:
Normalno , mi kao najbolja ekipa u drzavi zasluzujemo i najbolje igrace imamo juniore odkojih isto tako mozemo ocekivati nesto u skorijoj buducnosti (A.Handzic , Cizmic , Kadic i ostali.) sad kad bi dobili vuleta imali bi najbolji stoperski tandem u ligi jos neko da pojaca vezni red i mislim da mozemo puno

kada bi kupili 2-3 igraca, ja bi ovu poluzezonu comora, camparu, kadica, sehovica, handzica poslao na posudbu u neki klub iz prve lie FBIH, jer sumnjam da ce dobiti priliku u sezoni u kojoj sesaajevo bori za titulu. a nakon 15 odigranih tekmi u 1 ligi FBIH dogodine bi bili iskusniji, i nama bolje a i za njih bolje
ja navij'o sam za vas!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jan 2010, 21:09

sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 jan 2010, 22:16

sarajlija89 je napisao/la:sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
ma ne ide niko nigdje vjeruj mi. oni koji su imali ponude na srecu propalo svi ostaju hvala dragom allahu
ja navij'o sam za vas!

alibi

Post Postao/la alibi » 08 jan 2010, 07:38

irfan41 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sto ba svi o pojacanjima pricate samo a niko ne misli da ce neko otic...zar vas vise ne brine to ko ce otici nego ko ce doci...zato kazem...prioritet treba bit da pokusamo zadrzat igrace i eventualno 2-3 pojacanja....al prvenstveno zadrzat ove igrace...sta ce mi hota ako mumi ode ili maksa recimo...ili hadzija...pa to su kljucni igraci ove ekipe...koja je uigrana i kompaktana kao nikad prije.....prioritet je zadrzat igrace jos jednom kazem
ma ne ide niko nigdje vjeruj mi. oni koji su imali ponude na srecu propalo svi ostaju hvala dragom allahu
Upravu si,niko ni ne ide.Al zato niko ni ne DOLAZI.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 08 jan 2010, 10:15

alibi je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Upravu si,niko ni ne ide.Al zato niko ni ne DOLAZI.
Polako sve ce doci na svoje za par dana nadam se :)

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 08 jan 2010, 10:34

ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 jan 2010, 10:45

ditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!
Nedim Hiroš :x :x :x
Rotor Volgograd...

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 08 jan 2010, 10:53

demir44 je napisao/la:
ditalix je napisao/la:ma nama trebe jedan kvalitetan napadac, koliko smo imali sansi protiv zrinjskg i širokog a u ta dva meča a dali samo jedan gol, da smo imali samo malo boljeg napadača zrinjskom ni sudija ne bi pomogao a u širokom ne sumnjam izvukli bi remi, zato samo jedan malo spretniji napadač koji kupi otpadke i to je to, TITULA !!!!!
ni za živu glavu, neka ga komšije kupe, njega i pelaka

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 08 jan 2010, 11:37

Kakav napadac bolan o cemu ti bogati ?

Alen Skoro ! nezaboravi to ime nikad

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 08 jan 2010, 11:51

demir44 je napisao/la:

Imamo Škoru,al' ne moze on sve sam.Mora znači MORA se dovesti neki napadač.Nesto sam "čuo" al' opet mislim da su to samo priče,kažu možda se il' Pandža vrati ili Handžić...Ako je istina onda nek se vrati Handžić,a eto Mamiću Pandža nama ne treba...Mislim ko god ga je ikad gledao uživo(dok je za juniore igrao) zna o čemu pričam. ;)
NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.