Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zgmiky opusti se jarane, znam da si sad zivcan, smjesno mi je sto je covjek pogodio tacan broj koseva 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
79-70 i znači koji klinac su šutirali uopće zamisli 9 ili 7 isto ti je, jbg nije mi žao kad padnem dešava se ali ovako pasti je da poludiš stvarnoHead je napisao/la:znaci miky tebra u preimeru stavili granicu 72,5 i zadnji napad nece da ih napadu oni iz lokomotive i samo molim Boga reko nemojte sutati tricu jer ljudi nece da se brane i onda se sjetim tebe da ti je granica 71 i supci im an foru uvale 2 poena.Ja prodjoh al mi zao tebra tebe jer sam prepis'o od tebe.
Supci do kraja 20 sekundi i imaju napad i normala ih pustaju ljudi ne brane se nego cekaju kraj,kao i onaj play zvezde i 5-6 sekundi prije isteka baci loptu pod kos paksu.zgmiky je napisao/la:79-70 i znači koji klinac su šutirali uopće zamisli 9 ili 7 isto ti je, jbg nije mi žao kad padnem dešava se ali ovako pasti je da poludiš stvarnoHead je napisao/la:znaci miky tebra u preimeru stavili granicu 72,5 i zadnji napad nece da ih napadu oni iz lokomotive i samo molim Boga reko nemojte sutati tricu jer ljudi nece da se brane i onda se sjetim tebe da ti je granica 71 i supci im an foru uvale 2 poena.Ja prodjoh al mi zao tebra tebe jer sam prepis'o od tebe.
1946
ma gle ćemu uopće šutati na koš? isti im je vrag izgube 7 ili 9 ionako su slabiji u međusobnom omjeru jer su izgubili obje a i to neće biti niti bitno, niti ih mogu stići na -9 20 sekundi do kraja zadnji napad ovi se ne brane i puštaju ih i onda dođe neki lik tamo zvijezdica neka i baci loptu na koš par sekundi prije kraja pa nevjerojatno, ne želim čovjeku zlo niti nikome ali zašto jbt??Head je napisao/la:Supci do kraja 20 sekundi i imaju napad i normala ih pustaju ljudi ne brane se nego cekaju kraj,kao i onaj play zvezde i 5-6 sekundi prije isteka baci loptu pod kos paksu.zgmiky je napisao/la:79-70 i znači koji klinac su šutirali uopće zamisli 9 ili 7 isto ti je, jbg nije mi žao kad padnem dešava se ali ovako pasti je da poludiš stvarnoHead je napisao/la:znaci miky tebra u preimeru stavili granicu 72,5 i zadnji napad nece da ih napadu oni iz lokomotive i samo molim Boga reko nemojte sutati tricu jer ljudi nece da se brane i onda se sjetim tebe da ti je granica 71 i supci im an foru uvale 2 poena.Ja prodjoh al mi zao tebra tebe jer sam prepis'o od tebe.
ja zelim zlo svakome ko me obori

- masteRofPoker
- Kontakt:
Lavrnovic preko a on za 3 minute 3 licne greske, oleeee, oleeeee !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Oj Zenita danas
Inače za večeras tipujem na Bern,Kapfenberg a.h. ,Volendam oba daju,Achilles oba daju,Real h2 i Brose under 76.5 ...
drugi tiketić je Angers 1,Wisla 1,Brno oba daju,Fortuna 0-3 golova,Stuttgart oba daju i Hopson manje..
Sretno nam
Inače za večeras tipujem na Bern,Kapfenberg a.h. ,Volendam oba daju,Achilles oba daju,Real h2 i Brose under 76.5 ...
drugi tiketić je Angers 1,Wisla 1,Brno oba daju,Fortuna 0-3 golova,Stuttgart oba daju i Hopson manje..
Sretno nam
You'll never walk alone.
nizozemci druga liga nisu dugo odigrali sve utakmice 3+ kvota je 42.15 10 parova
također možda pokušati i sa svih 10 utakmica oba daju, eventualno izbaciti willem, kvota sa 9 utakmica bez willema je 45.10 a sa willemom 85.7
nisu dugo pa obave to večeras barem ovo 3+
također možda pokušati i sa svih 10 utakmica oba daju, eventualno izbaciti willem, kvota sa 9 utakmica bez willema je 45.10 a sa willemom 85.7
nisu dugo pa obave to večeras barem ovo 3+
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 nov 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Stuttgart-Borussia MG oba daju gol 1.55
Stuttgart-Borussia MG over 1.5 1.pol 2.35
Stuttgart-Borussia MG oba daju u 1.pol 3.95
Stuttgart-Borussia MG over 1.5 1.pol 2.35
Stuttgart-Borussia MG oba daju u 1.pol 3.95
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 nov 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
evo jedan od mene

KVOTA - 3.55

KVOTA - 3.55
- masteRofPoker
- Kontakt:
Je li se to ne mogu kombinovati poeni igraca u bet365 ? Ovi sto igraju sta kazu na to ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
STUTTGART-GLADBACH 2-3 gola 1,90 
- Maradonaaa
- Kontakt:
FT:66-94Maradonaaa je napisao/la:Košarka Česka 1.liga
Brno - Nymburk hendikep +35@2
znaci Nymburk dobija sa vise od 35 razlike
osim sto je prevelika razlika u kvaliteti izmedju ova dva kluba
domacin danas bez dva vazna igraca
jedini je problem sto kod nas samo formula ima ovaj hendikep
vrijedi probati
glupani cijelo vrijeme drze preko 30 razlike i onda sve zaseru u zadnjoj cetvrtini
pošto si ti iznapadao sve jučer oko slika tiketa, sad ću i ja dati tebi primjedbu.. (i svima ostalima)dusseldorf je napisao/la:ljudi trpajte na energy cotbus,jos 15 minuta imate.cujemo se poslijue utakmice.sretno i vjerujte u ovo
Ljudi, okanite se ovakvih postova, ako je ikako moguće. Već je dovoljno forum u ku*cu što je sve manje analiza a sve više bačenih parova.. Al bar ništa ne komentirajte.. Ono tipa "stavljam kuću", "stavite svu imovinu pokretnu i nepokretnu", "stavite djecu i ženu".. itd itd.. Ako već mislite pisat ovakve postove, u ime svih vas molim da to obrazložite sa par rečenica.
Inače:
cottbus - frankfurt 1:4
U desetom selu živi Antuntun!
-
dusseldorf
- Kontakt:
Kao prvo ja nisam nikog napao, nego sam savjetovao da je bolje nelijepiti onako pogodjene parove.to sto su se pojedinci naljutili i digli nos to je njihova stvar, i dalje stojim iza toga da je bolje staviti pogodjen tiket sa svim validnim pojedinostima.sto se tice energi cottbusa, jbg, desava se.objasni mi kako cu okaciti tiket sa tipica pa ces vidjeti koliko sam ja stavio na tip1.to sta su ljudi fulali i kakve su golove primili je za plakanje.nije opravdanje, da ja sam tipovao i promasio i jbg.nisam ja uvredjena mlada da se sad raskokodacem kao nisam ja odigrao ili nesto slicno.desava sebevanda4 je napisao/la:pošto si ti iznapadao sve jučer oko slika tiketa, sad ću i ja dati tebi primjedbu.. (i svima ostalima)dusseldorf je napisao/la:ljudi trpajte na energy cotbus,jos 15 minuta imate.cujemo se poslijue utakmice.sretno i vjerujte u ovo
Ljudi, okanite se ovakvih postova, ako je ikako moguće. Već je dovoljno forum u ku*cu što je sve manje analiza a sve više bačenih parova.. Al bar ništa ne komentirajte.. Ono tipa "stavljam kuću", "stavite svu imovinu pokretnu i nepokretnu", "stavite djecu i ženu".. itd itd.. Ako već mislite pisat ovakve postove, u ime svih vas molim da to obrazložite sa par rečenica.
Inače:
cottbus - frankfurt 1:4
dajte nba za veceras posljednji dinar stavljam 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
opet ti pogrešno tumačiš moje riječi.. Nisam ništa rekao oko tvog promašaja, naravno da se desi. Post sam napisao isključivo radi pristupa kojim si zalijepio par na forum.dusseldorf je napisao/la:da ja sam tipovao i promasio i jbg.nisam ja uvredjena mlada da se sad raskokodacem kao nisam ja odigrao ili nesto slicno.desava se
Kad uhvatim vremena objasnit ću ti kako staviti tiket ovdje. Ja radim na dosta kompliciran način.
U desetom selu živi Antuntun!
-
gojzerica
- Kontakt:
Rose manje
Green više
George više
Monroe manje
Conley manje
Lilliard manje
Green više
George više
Monroe manje
Conley manje
Lilliard manje
vrijeme je za NBA
Marc Gasol preko 15,5
Igra uvijek dobro protiv SA,pa tako i vcrs ocekujem da predje granicu,u nekim kladionicama je ponudjen na 17,5.Igra oko 40 min,tako da ne bi trebalo biti problema za over.
Paul Gasol preko 14,5
Znamo pricu za Paula i iskreno bih volio da ubaci vcrs preko 30
(30.000 $ )
Roy Hibbert manje 14,5
Da je ovo onaj Hibbert od prosle sezone lako bih se odlucio za over,kada je ubacivao i preko 20,a ovako ga stavljam under.Ove sezone se vise posvetio odbrani i ne upucuje bas previse suteva na kos.Moje misljenje je da ce dati nekih 8-10 poena.
Sretno !!!
Marc Gasol preko 15,5
Igra uvijek dobro protiv SA,pa tako i vcrs ocekujem da predje granicu,u nekim kladionicama je ponudjen na 17,5.Igra oko 40 min,tako da ne bi trebalo biti problema za over.
Paul Gasol preko 14,5
Znamo pricu za Paula i iskreno bih volio da ubaci vcrs preko 30
Roy Hibbert manje 14,5
Da je ovo onaj Hibbert od prosle sezone lako bih se odlucio za over,kada je ubacivao i preko 20,a ovako ga stavljam under.Ove sezone se vise posvetio odbrani i ne upucuje bas previse suteva na kos.Moje misljenje je da ce dati nekih 8-10 poena.
Sretno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.