Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ako se po broju koji nosi gleda, moze se naslutiti da ce u buducnosti konkurisati za mijesto u sredini sa defenzivnom orientacijom.
-
- Kontakt:
Seo prema Bildu igra od početka na lijevom beku protiv Frankfurta umjesto Fuchsa. Sretno momciluko
Ta ti je za muštuluka,Aferim i za tebe od srca !imperator10 je napisao/la:Seo prema Bildu igra od početka na lijevom beku protiv Frankfurta umjesto Fuchsa. Sretno momciluko
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
a aogo?imperator10 je napisao/la:Seo prema Bildu igra od početka na lijevom beku protiv Frankfurta umjesto Fuchsa. Sretno momciluko
-
- Kontakt:
Aogo ce vjerovatno igrati na poziciju zadnjeg veznog.talkshow je napisao/la:a aogo?imperator10 je napisao/la:Seo prema Bildu igra od početka na lijevom beku protiv Frankfurta umjesto Fuchsa. Sretno momciluko
Sretno Kola,nadam se da ce igrati od pocetka,jer to jednostavno zasluzi.

Momčina će to odraditi vrhunski, uvjeren sam.
Na krilima odlične partije protiv Argentine, siguran sam da može učvrstiti svoje mjesto u prvih jedanaest. 

Bild je i u prošlom kolu stavio Sea u prvih 11 pa nije počeo.
Vjerovatno ih je Seo posjetio i "popricao" sa njima da ne lazu.Ibizevic je napisao/la:Bild je i u prošlom kolu stavio Sea u prvih 11 pa nije počeo.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mjesto lijevog beka je rezervisano za Salihovića, jest da ima problema sa povredama al' nadam se da će ubrzo biti spreman.soko je napisao/la:Kako ces ga tu staviti kad nemamo lijevog beka. Pogotovo kad Sejo non-stop se boci sa povredama. Jedino da se pozove onaj Rodic. Nemamo fakat srece sa ovim povredama.Saurman je napisao/la:Kolašinca treba staviti na poziciju zadnjeg veznog, tu bi najviše mogao pružiti tj na poziciji koja nam najviše škripi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Salihovic za tvoju informaciju nije lijevi bocni, ni u jednom klubu i ni kod jednog trenera nije igrao tu poziciju. Jedino u reprezentaciji i to zato sto bukvalno nismo imali nikog na toj poziciji.
SI AMO CONte!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I ja mislim da je ovakvu igracinu steta stavit da pokriva samo jednu stranu terena. Volio bih vidit kako se Seo snalazi ko zadnji vezni.
Tačno je da to nije njegova pozicija, međutim, tu je već nekoliko ciklusa, i na istoj je doktorirao bar što se tiče reprezentacije. Šta će Pape da odluči, naravno, do njega je samog, na nama je da čekamo i vidimo koje je to najoptimalnije riješenje.Mitar je napisao/la:Salihovic za tvoju informaciju nije lijevi bocni, ni u jednom klubu i ni kod jednog trenera nije igrao tu poziciju. Jedino u reprezentaciji i to zato sto bukvalno nismo imali nikog na toj poziciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HazardEden
- Kontakt:
Kad završi bar osnovnu školu za centaršuteve onda možemo da pričamo o njemu na toj pozicijizizu1991 je napisao/la:Tačno je da to nije njegova pozicija, međutim, tu je već nekoliko ciklusa, i na istoj je doktorirao bar što se tiče reprezentacije. Šta će Pape da odluči, naravno, do njega je samog, na nama je da čekamo i vidimo koje je to najoptimalnije riješenje.Mitar je napisao/la:Salihovic za tvoju informaciju nije lijevi bocni, ni u jednom klubu i ni kod jednog trenera nije igrao tu poziciju. Jedino u reprezentaciji i to zato sto bukvalno nismo imali nikog na toj poziciji.
- legenda reala
- Kontakt:
Za tvoju informaciju ove sezone u Hofenhaim igra bekaMitar je napisao/la:Salihovic za tvoju informaciju nije lijevi bocni, ni u jednom klubu i ni kod jednog trenera nije igrao tu poziciju. Jedino u reprezentaciji i to zato sto bukvalno nismo imali nikog na toj poziciji.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako centaršutevi poništavaju sve ono što on radi dobro na toj poziciji, onda smo vjerovatno dobro pohasili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja opet mislim da je seo rodjen za zadnjeg veznog ne samo radi gradje nego i zbog igre. Realno nema neki ofanzivni kvalitet sto ne znaci da ne moze napredovat ali mislim da sad vec ima sve za zadnjeg veznog... Ukoliko salihovic nastavi igrat na beku i u klubu a seo na zadnjem veznom stvarno bi bilo van svake pameti da se izbaci salihovic a da igra seo a pri tome ne promjenimo nista na sredini. Momcina je igracina vidi se da ce bit odlican samo da si nadje pravu poziciju tesko je malo stalno rotirati se sa zadnjeg veznog na beka itd iako nije nista novo ali ipak je on premlad za to sve...
Seo pocinje utakmicu.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Goalgetter
- Kontakt:
Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Jones, Aogo, Farfan, Meyer, Draxler, Boateng
-
- Kontakt:
https://twitter.com/s04" onclick="window.open(this.href);return false;
Seo pocinje utakmicu,sretno majstore!
Seo pocinje utakmicu,sretno majstore!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno, ipak je Keller gledao mec sa Argentinom. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!