Covjek se stvarno na ovom forumu moze razocarati u ljudsku rasu.Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da nicim izazvani pljuju jedni po drugim.Jednostavno ne razumijem taj mentalni sklop.Zemlja je stvarno postala lose mjesto za zivjeti.Toliko pakosti,mrznje,bijesa,licemjerja..
Svijet u kojem jedan @aldin i slicni poremecaji terorisu na stotine normalnih ljudi na forumu.Sta to ima u ljudima pa jednostavno ne mogu da pozdrave bilo sta dobro i bilo kakav napredak?Cini se da nasa mala BH zajednica sve vise gubi ljudskost i prevladavaju neki novi vjetrovi.Nije vise fazon pozdravit nekog i iskazati mu postovanje nego mu **** mater zato sto je on uradio nesto sto ja nisam.
Iskreno se nadam da ce Sarajevo a osim njega i svi ostali klubovi jednog dana stati na noge i da ce se poceti praviti jedna dobra atmosfera u BH fudbalu.Pojedini ljudi su tako plitki da ne razumiju da ce napretkom bilo kojeg kluba i bilo kojeg segmenta u ovoj drzavi biti napredak i za njeno stanovnistvo tako sto ce djeca imati bolje uslove za treniranje,bolje uslove za rad i bolju priliku da se lansiraju u neku od evropskih ekipa o kojim danas sanjaju i gledaju ih na TV-u kao nesto nedostizno.
Iskreno se nadam da ce dolaskom Tana i klub Sarajevo konacno da stane na noge.Sarajevo je veliki klub i vise bi volio da djeca sirom BiH odlaze u jako Sarajevo,jakog Zelju i ostale klubove a ne u Zvijezdu,Dinamo i ostale van granica BiH.Sto se tice Dine Selimovica,taj GOSPODIN je uz Nijaza Gracica i rukovodstvo Sirokog najsposobniji sportski radnik u BiH.Od srca bi volio da se jednog dana neko poput Tana pojavi u Zelji ali i u svim ostalim klubovima pa da imamo jednu ekstra ligu.
Sto se tice Husrefovog dosadasnjeg rada sa timom Sarajeva,mislim da i nije neki kalibar il mu se jednostavno neke stvari nisu poklopile.Sto se tice Husrefa privatno,zelim mu svu srecu i svo zdravlje ovog svijeta i nadam se da cu ga uskoro vidjeti sretnog,zdravog i nasmijanog.Ekipa,igraci,i naredna utakmica..sve je to u drugom planu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..