NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
E moj druze,to je nekome rat,nekome brat,tako kazi,igrao sam ja i jacim klubovima nego sto je zvijezda,i meni ovaj forum dodje zajebancija,generacije prije zvijezde bi letjele s pram ovih koji su tu sada,da su imale 50 posto uslova kao sto danasnja ekipa ima.
Bi letjele jednu sezonu i kad bi se se nakupili para onda bi bili ko i ovi, svugdje je to tako, kad treba da dodje zapne iz peta a kad potpise vuce se po terenu jbgjolebl je napisao/la:E moj druze,to je nekome rat,nekome brat,tako kazi,igrao sam ja i jacim klubovima nego sto je zvijezda,i meni ovaj forum dodje zajebancija,generacije prije zvijezde bi letjele s pram ovih koji su tu sada,da su imale 50 posto uslova kao sto danasnja ekipa ima.
Kuntic i Jakovljevic dobili otkaz iz madjarskog kluba u kojem su boravili sto je i objavljeno na njihovoj stranici !
Danas je vrijeme za osvetu iz prvog dijela kada su nas na startu sezone deklasirali.Sasvim zasluzena pobjeda Zrinjskog koji je svoje kvalitete kroz cijelu sezonu demostrirao.Međutim,Zvijezda nije vise ta ekipa kao u prvoj polovini prvog dijela i sa pravom mozemo reći da odgovornom igrom mozemo do boda bar. 

vatreni je napisao/la:Danas je vrijeme za osvetu iz prvog dijela kada su nas na startu sezone deklasirali.Sasvim zasluzena pobjeda Zrinjskog koji je svoje kvalitete kroz cijelu polusezonu demostrirao.Međutim,Zvijezda nije vise ta ekipa kao u prvoj polovini prvog dijela i sa pravom mozemo reći da odgovornom igrom mozemo do boda bar.
Ma Zrinja pada danas ......... Akiyoshi danas demonstrira kung fu fudbal ..... 

Već 2-0 gubimo nije valjda na pomolu katastrofa a isključen MaksumićKapetan je napisao/la:Ma Zrinja pada danas ......... Akiyoshi danas demonstrira kung fu fudbal .....

Da li ovu utakmicu danas bojkotuju vaši igrači?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bolje bi igrali da su morali pobjedom zaraditi.Ovako,otisli na izlet u Mostar i jagnjetinu kod Maksumićevih 

-
- Kontakt:
Nasi igraci igraju jako lose u gostima i redovno u prvih 10-ak minuta primamo gol, a kada se uzme u obzir da od 8 minute igramo sa igracem manje i da smo u prvom dijelu sezone kod kuce od Zrinskog uzgubili 0:3, onda puno i ne cudi ovaj rezultat iz Mostara.Samo da ne bude jos veci potop.
Kada nam jedan Rudar i Vitez uvale po 3 gola, ne iznenadjuje me sto i Zrinjski puni Zvijezdinu mrezu.
Kada nam jedan Rudar i Vitez uvale po 3 gola, ne iznenadjuje me sto i Zrinjski puni Zvijezdinu mrezu.
Nije Zrinjski Real,Leotaru jedva dva gola dadose,Velez im bod nedavno odnese.Mislim da nije problem u kvalitetu Zrinjskog,jedan od problema je u glavi igrača Zvijezde.To je sasvim druga ekipa kod kuće u gostima su kao pi.kiceBosanski zmaj je napisao/la:Nasi igraci igraju jako lose u gostima i redovno u prvih 10-ak minuta primamo gol, a kada se uzme u obzir da od 8 minute igramo sa igracem manje i da smo u prvom dijelu sezone kod kuce od Zrinskog uzgubili 0:3, onda puno i ne cudi ovaj rezultat iz Mostara.Samo da ne bude jos veci potop.

-
- Kontakt:
vatreni je napisao/la:Nije Zrinjski Real,Leotaru jedva dva gola dadose,Velez im bod nedavno odnese.Mislim da nije problem u kvalitetu Zrinjskog,jedan od problema je u glavi igrača Zvijezde.To je sasvim druga ekipa kod kuće u gostima su kao pi.kiceBosanski zmaj je napisao/la:Nasi igraci igraju jako lose u gostima i redovno u prvih 10-ak minuta primamo gol, a kada se uzme u obzir da od 8 minute igramo sa igracem manje i da smo u prvom dijelu sezone kod kuce od Zrinskog uzgubili 0:3, onda puno i ne cudi ovaj rezultat iz Mostara.Samo da ne bude jos veci potop.
Samo si majstore zaboravio napisati da je Zrinjski uzeo bod istom Sirokom koji je Velezu zabio tri komada u gostima kao i da vec odavno igramo sa drugim timom zahvaljujuci ozljedama

nase pic kice na strani sluze samo za nabijanje.losije gostujuce ekipe nismo imali .neznam kako imaju obraza strajkati za plate a na strani redovno po 3-4 komada primaju a kod kuce nekako po jedan razlike dobijemo..
po meni sramota i od trenera i igraca za zadnje utakmice na strani.mnoge ekipe odu na stranu izgube 1-0 2-1 a nasi po 3 gola za poluvrijeme prime.neka im je na cast.sreca je samo sto imamo dovoljno bodova i sto u nasoj ligi ima par taraba od ekipa
po meni sramota i od trenera i igraca za zadnje utakmice na strani.mnoge ekipe odu na stranu izgube 1-0 2-1 a nasi po 3 gola za poluvrijeme prime.neka im je na cast.sreca je samo sto imamo dovoljno bodova i sto u nasoj ligi ima par taraba od ekipa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šefe,htio sam analizirat Zvijezdinu igru.Generalno kompletna liga je u nijansama po kvalitetu.Prosto rečeno,većina klubava svako svakog moze pobijediti.Dao sam primjer Leotar,Velež.A kada si već kod tog Širokog i mi smo ga glat dobili....U svakom slučaju Zrinjskom čestitke.ZrinjskiMostar je napisao/la:vatreni je napisao/la:Nije Zrinjski Real,Leotaru jedva dva gola dadose,Velez im bod nedavno odnese.Mislim da nije problem u kvalitetu Zrinjskog,jedan od problema je u glavi igrača Zvijezde.To je sasvim druga ekipa kod kuće u gostima su kao pi.kiceBosanski zmaj je napisao/la:Nasi igraci igraju jako lose u gostima i redovno u prvih 10-ak minuta primamo gol, a kada se uzme u obzir da od 8 minute igramo sa igracem manje i da smo u prvom dijelu sezone kod kuce od Zrinskog uzgubili 0:3, onda puno i ne cudi ovaj rezultat iz Mostara.Samo da ne bude jos veci potop.
Samo si majstore zaboravio napisati da je Zrinjski uzeo bod istom Sirokom koji je Velezu zabio tri komada u gostima kao i da vec odavno igramo sa drugim timom zahvaljujuci ozljedama

-
- Kontakt:
Ma slazem se kralju! Pozdrav 

Mogli bi ste imati koristi od ovog japanca.Teško je nekog procijeniti na ovakvom terenu i za kratko vrijeme ali nekako mi izgleda igrački, dosta trči,brz je i borben,vidi se da zna sa loptom.Za naše lige bi sigurno mogao biti ok.
Imate solidnu ekipu,ne znam za te vaše probleme unutar kluba ali igrački ste negdje u sredini lige.Pozz.
Imate solidnu ekipu,ne znam za te vaše probleme unutar kluba ali igrački ste negdje u sredini lige.Pozz.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Nikad nije imala Zvijezda bolju ekipu..
Nebi analiziro ovu sad utakmicu,jer u globalu nama je bitno dobit utakmicu protiv Slavije gdje skoro sigurno obezbjedjujemo opstanak,a sto je u ovom trenutku najbitnije.Po mom misljenju liga je iz godine u godinu sve losija i zrelo je to za skracenje na jedno 10 klubova jer ovih 6 sigurno nazor igraju.Gledajuci Europski nivo ovo je za amaterske lige,ali trebamo na kraju bit zadovoljni sto je nas klub u najvisem rangu.
Ma ova nasa liga i dalje nije ni priznata kao profesionalna, nije popunila sve uslove za taj status.
A sto se tice Zrinjskog, to je ipak Zrinjski, poraz je ocekivan valjda. Zao mi je samo sto niste ovako protiv nas igrali.
A sto se tice Zrinjskog, to je ipak Zrinjski, poraz je ocekivan valjda. Zao mi je samo sto niste ovako protiv nas igrali.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije problem izgubiti i sa tri gola razlike,problem je ne pokazati nista,tj.protivniku dati mogućnost da daje koliko hoće golova i da čitavi vrijeme kontrolise igru.Poslije svake gotov gostujuće utakmice Zvijezde, komentari njihovih navijača svode se na to da je njihova ekipa u rangu Barselone te da imaju novog Ronalda, a onda u narednom kolu shvate daje Zvijezda bila samo iluzija o njihovoj superiornosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.