RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Prijedor
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Prijedor » 21 nov 2013, 23:12

anel81m je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Može koje pitanje?

Prije svega pozdrav Mostarcima, kontam Vas staviti na kladionici dvojku a velik ulog će biti u pitanju pa da Vas odma nešto priupitam :D

Da li idete kompletni u Trebinje? Ima li kakvih izostanaka? Očekuje li se pobjeda? Da li Vi forumaši i simpatizeri Veleža onako realno kontate da možete do pobjede u Trebinju?

Zahvaljujem unaprijed,
u zdravlje.
Koliko si mislio natovarit?Iskreno?
Konto sam povezati Želju, Velež i Slaviju... :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 nov 2013, 23:15

Ako bude kvota preko 2 na Velež treba trpat, mada msilim da će biti oko 1,80 što je i realno.Trebali bi dobiti dole, mada neznam kakav je moral među igračima nakon Širokog.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 nov 2013, 23:42

Prijedor je napisao/la:
anel81m je napisao/la:

Prije svega pozdrav Mostarcima, kontam Vas staviti na kladionici dvojku a velik ulog će biti u pitanju pa da Vas odma nešto priupitam :D

Da li idete kompletni u Trebinje? Ima li kakvih izostanaka? Očekuje li se pobjeda? Da li Vi forumaši i simpatizeri Veleža onako realno kontate da možete do pobjede u Trebinju?

Zahvaljujem unaprijed,
u zdravlje.
Koliko si mislio natovarit?Iskreno?
Konto sam povezati Želju, Velež i Slaviju... :D
I ja trpam na veleza finu cifru.leotar je mrtav klinicki i mislim da je ove sezone zrtvovan i od republike srpske zbog stalnog pustanja zeljeznicaru.ne znam sto nepovezes sa celikom (kec ko munara) i zrinjskim (kec ko soliter)

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 22 nov 2013, 01:51

Vidim Zvijezda nema love, mislim da mozda tamo ima koji igrac koji bi nam dobro dosao za drugi dio sezone. :)
Ja sam isto u dijaspori, ali Velez mi je prva ljubav, gdje sam i trenirao prije rata, al j_e_b_a_t ga rat mi je sjebao koncepciju igre. :lol:
Ja jednostavno nemogu prestati da pratim Rodjene dokaz da se prva ljubav nikad nezaboravlja. :)
Da sam dole redovno bih isao da ih bodrim. Bodricu Rodjene u Trebinju preko malih ekrana. ;)

Sretno Rodjeni!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 nov 2013, 02:47

Zahvaljujem unaprijed,
u zdravlje.
Sto se tice Veleza,tu ti nikad nije sigurno(govorim ti iz mog visegodisnjeg iskustva)Oni recimo dobiju nekog jakog protivnika u gostima kad su u stanju raspada i kad se tome niko ne nada,a izgube kuci od nekih debila kada im ta pobjeda otvara vrata prema samom vrhu i kad je svak ubjedjen u sigurnu pobjedu,taki je Velez bio i prije rata ali i poslije rata,tako da tu nije nista sigurno :? .Po kvaliteti bi ih trebali glat dobiti ali ko zna kakvih sve talova i shema ima izmedju klubova :roll: .Ja se iskreno nadam da ce mo uzeti glat 3 boda ali u podsvijesti mi nesto govori da ne trebam biti samouvjeren u to :roll: (100 puta su me ovako iznenadili ili pozitivno ili negativno)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 nov 2013, 13:01

Što se tiče utakmice, vjerujem u kvalitet Veleža, da bi mogao na strani ostvariti pobjedu, ali nekako i vjerujem u to prijateljstvo između klubova, i podsvijest mi kaziva da bi tu mogli podjeliti bodove.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 nov 2013, 13:17

zizu1991 je napisao/la:Što se tiče utakmice, vjerujem u kvalitet Veleža, da bi mogao na strani ostvariti pobjedu, ali nekako i vjerujem u to prijateljstvo između klubova, i podsvijest mi kaziva da bi tu mogli podjeliti bodove.
Mijenjaj podsvijest :lol: :lol: daj bola ne sluti yebote ja vec upisao tricu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 nov 2013, 13:41

Nadam se trici, šta će da bude ne znam. :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 nov 2013, 16:26

Mislim da sutra neće bit nikakvog puštanja, ni sa koje strane.Leotar i Velež u zadnje vrijeme su igrali korektne i poštene utakmice, tako bi i sutra trebalo biti.Njima samo pobjeda dolazi u obzir, nama bodovi iskreno nešto puno i neznače ali mislim da ćemo pošteno odigrati.Nadam se isto da će Trebinjci ostati u ligi, dole smo uvijek fer dočekani maksimalno.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2013, 17:28

sutrašnja pobjeda, ako abd pobijedimo, će nam puno značiti iz dva razlog i to, prvo ćemo nadoknaditi kiks kontra Širokog, te ćemo sa pobjedom se opet uključiti u borbu za najviši plasman.

eventualne dvije pobjede će samo na proljeće zakuhati borbu za sami vrh...možda su već neki otpisali Veleža u borbi za vrh, zbog kiksa kontra Širokog, što samo može biti pozitivno, jer ćemo igrati bez grča, a takav je VELEŽ najopasniji.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 nov 2013, 18:00

IDEMO RODJENI SUTRA PO TRI BODA KOD POSLJE NAS DRUGOG NAJSTARIJEG I NAJPOZNATIJEG HERCEGOVACKOG KLUBA. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2013, 18:13

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:IDEMO RODJENI SUTRA PO TRI BODA KOD POSLJE NAS DRUGOG NAJSTARIJEG I NAJPOZNATIJEG HERCEGOVACKOG KLUBA. FORZA VELEZ
Taj drugi najstariji poslije veleža nakantao vam je najveći poslijeratni a bogme i prijeratni debakl u povijesti ili istoriji ili historiji. Leotar -Velež 10-0.. Teško zaboraviti ušlo je u povijest ili ti ga u istoriju..

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 22 nov 2013, 18:18

:twisted: :twisted:
miki651 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:IDEMO RODJENI SUTRA PO TRI BODA KOD POSLJE NAS DRUGOG NAJSTARIJEG I NAJPOZNATIJEG HERCEGOVACKOG KLUBA. FORZA VELEZ
Taj drugi najstariji poslije veleža nakantao vam je najveći poslijeratni a bogme i prijeratni debakl u povijesti ili istoriji ili historiji. Leotar -Velež 10-0.. Teško zaboraviti ušlo je u povijest ili ti ga u istoriju..
nek ti pastrmka odgovori umjesto mene.miki jaro dno dna :twisted: :twisted:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2013, 18:24

Bez obzira na poziciju na tablici,sutra je istinski hercegovački derbi starih poznanika.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 nov 2013, 18:27

miki651 je napisao/la:
Dudelange, veće sramote od toga nema i neće biti. Zdra' o.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 nov 2013, 18:36

Samo nek odigraju kao protiv Slavije i neće biti problema,mislim da nećemo izgubiti,a normalno da se nadam pobjedi.Samo neznam šta potenciraš sa tih 10-0 miki651,da ne smijemo biti prijatelji sa Leotarom zbog toga?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 nov 2013, 18:37

dusseldorf je napisao/la::twisted: :twisted:
miki651 je napisao/la:
nek ti pastrmka odgovori umjesto mene.miki jaro dno dna :twisted: :twisted:
Sta im odgovarati druze. Toliko ponizenja sami sebi priredjuju dolazeci na nasu temu i citirajuci svaki nas post dok od nas niko ne ide na njihovu. Dokaz da su za nas obicni misevi koji nas nikad nisu zanimali. Nego pusti seljacice najvazniji je Velez i tri boda sutra. Kao sto sam napisao duel dva najstarija hercegovacka kluba. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 nov 2013, 19:31

miki651 je napisao/la:
Di si kockasta glavo u bilin čorapin i crnin cipelin i prljavin pantalin.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2013, 20:28

miki651 je napisao/la:
Pa gdje si mi Dudelange, drugaru stari!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 nov 2013, 22:05

miki651 je napisao/la:
Vidi vidi ko se javlja. Najveća sramota je vaš poraz tadašnjeg prvaka BiH od luksemburških konobara 0-4 pod bijelim brijegom. A nekad na tom istom stadionu padala Borussia Dortmund...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.