Prijedor je napisao/la:Može koje pitanje?
Prije svega pozdrav Mostarcima, kontam Vas staviti na kladionici dvojku a velik ulog će biti u pitanju pa da Vas odma nešto priupitam
Da li idete kompletni u Trebinje? Ima li kakvih izostanaka? Očekuje li se pobjeda? Da li Vi forumaši i simpatizeri Veleža onako realno kontate da možete do pobjede u Trebinju?
Zahvaljujem unaprijed,
u zdravlje.
Sto se tice Veleza,tu ti nikad nije sigurno(govorim ti iz mog visegodisnjeg iskustva)Oni recimo dobiju nekog jakog protivnika u gostima kad su u stanju raspada i kad se tome niko ne nada,a izgube kuci od nekih debila kada im ta pobjeda otvara vrata prema samom vrhu i kad je svak ubjedjen u sigurnu pobjedu,taki je Velez bio i prije rata ali i poslije rata,tako da tu nije nista sigurno

.Po kvaliteti bi ih trebali glat dobiti ali ko zna kakvih sve talova i shema ima izmedju klubova

.Ja se iskreno nadam da ce mo uzeti glat 3 boda ali u podsvijesti mi nesto govori da ne trebam biti samouvjeren u to

(100 puta su me ovako iznenadili ili pozitivno ili negativno)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA