NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel igro gdje lopte kondicioni trener zvijezde?
Ja nigdje nisam napiso ni da ima uhljupa ni da ih nema, niti da je sve bajno a niti da je toliko lose....... i kako se ja nekom mogu preko foruma uvlacit kad me neznas ni ti a jos manje nurdo ili neko iz zvijezde, ja samo kazem stvari kako stoje........ a vama samo pase ono kako ste vi sebi zacrtalimirzard je napisao/la:hajde ne seri citavo vrijeme branis ih sve i neces da priznas da ima uhljupa trenutno u klubu koji su doprinijeli ovoj situaciji niko ovdje nije dusman Zvijezdi vec ljudi samo kazu kakva je realna situacija a ti se uhvatio uvalcit njima u dupe pa njih ce morat na stomak sahranit kad umru da ti mozes izacTkanton je napisao/la:Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje biloTheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo
ako je iko kriv, on je.
-
- Kontakt:
Neka se svi zapitaju kako je moguce da je japanac juce potpisao ugovor sa Zvijezdom, a sada nema para?????
Pa nisu valjda u klubu toliko ludi da potpisuju ugovor sa japancem, a taj isti japanac jos veca budala da potpisuje ugovor sa Zvijezdom,a da je vidio da ovdje nema para.
Kako je moguce da klub pravi plasticni teren, a da nema para??????
Mislim da se ovdje radi o nekim drugim stvarima, koje ce javnosti biti predstavljene u narednih nekoliko dana i da situaciju uopste nije tako crna kao sto mnogi misle i da ce biti mnogo bolje.To ce te se svi uvjeriti.
Nazivati ljude koji daju novac za Zvijezdu pogrdnim nazivima je vise stvar nekulture tih istih koji pisu protiv takvih ljudi.Primjetio sam da se na ovom forumu odjednom pojave oni koji samo u negativnom kontekstu pisu o klubu i da jedva cekaju da Zvijezda izgubi,lose odigra ili kada se pojavi neka losa informacija u vezi kluba kao sto je ova.
Pa nisu valjda u klubu toliko ludi da potpisuju ugovor sa japancem, a taj isti japanac jos veca budala da potpisuje ugovor sa Zvijezdom,a da je vidio da ovdje nema para.
Mislim da se ovdje radi o nekim drugim stvarima, koje ce javnosti biti predstavljene u narednih nekoliko dana i da situaciju uopste nije tako crna kao sto mnogi misle i da ce biti mnogo bolje.To ce te se svi uvjeriti.
Nazivati ljude koji daju novac za Zvijezdu pogrdnim nazivima je vise stvar nekulture tih istih koji pisu protiv takvih ljudi.Primjetio sam da se na ovom forumu odjednom pojave oni koji samo u negativnom kontekstu pisu o klubu i da jedva cekaju da Zvijezda izgubi,lose odigra ili kada se pojavi neka losa informacija u vezi kluba kao sto je ova.
Zato ja i govorim da je onaj clanak na sportsport pokupljen sa foruma, a meni se odma ubacuje ja se uvlacim nurdiBosanski zmaj je napisao/la:Neka se svi zapitaju kako je moguce da je japanac juce potpisao ugovor sa Zvijezdom, a sada nema para?????
-
- Kontakt:
UEFA jos niti jednom klubu u BiH nije dala niti marke za projekte rekonstrukcije stadiona,to ce se tek raditi na proljece.Klubovi su imali rok samo da dostave dokumentacije.To se moze vidjeti i kod drugih klubova, koji nisu nista radili na svojoj infrastrukturi.da je tako svi bi klubovi nesto u ovom trenutku radili na svojoj infrastrukturi,ali kao sto vidis niko nista ne radi,osim Zvijezde.
Danas sma bas vidio cijelu ekpiu pred Bambijem, Saban predvodi igrace..najglasniji je i nije bas nesto zadovoljan yebe majku nekima, nisam uspio dokucit kome sta kako i zasto 

Mnogi nasi tzv. veliki klubovi duzni preko miliona , ne primaju plate mjesecima i nigdje ne smrdi kao u nas
! Mnogi su jedva docekali da oblate nasu svetinju iako je istina sasvim nesto drugo jer se jos uvijek gradi ! Ko ne vjeruje neka proseta malo! Ovo je ocigledno neka POGANA POLITIKA iz koje ce se nesto izroditi a nadam se dobro za nasu Zvijezdu! Ponavljam po ko zna koji put da dusmani zaobidju nas klub u sirokom luku jer je ovo jos uvijek jedan od naj stabilnijih klubova u drzavi na sto se ja ponosim a vjerujem i vecina nasih sugradjana! Uradjen restoran u koji je ulozeno preko 500 000 km i tek je otvoren, pomocno igraliste sa plasticnom travom oko 230 000 km i to sve u zadnih 6 mjeseci ! Mislim da je pametnom dosta ! To sto plata malo kasni nije bauk mada sam vise nego siguran da se isplate ne vrse na vrijeme ne zbog nestasice love vec iz nekih razloga u koje mi nismo upuceni ! Moje misljenje je da se na ovaj nacin olaksava šup lista ! Nek mi neko navede bar jedan klub u Pl.BIH koji bilo sta radi na infrastrukturi u zadnji godinu dana od licnih srestava ???

-
- Kontakt:
Malo prije sam o tome pisao, nije logicno da klub potpisuje ugovor sa japancem a da pri tome znaju da nemaju para, da klub izgradi luksuzan restoran, da se radi plasticna trava, a da nema para za plate igraca.Kvota je napisao/la:Mnogi nasi tzv. veliki klubovi duzni preko miliona , ne primaju plate mjesecima i nigdje ne smrdi kao u nas! Mnogi su jedva docekali da oblate nasu svetinju iako je istina sasvim nesto drugo jer se jos uvijek gradi ! Ko ne vjeruje neka proseta malo! Ovo je ocigledno neka POGANA POLITIKA iz koje ce se nesto izroditi a nadam se dobro za nasu Zvijezdu! Ponavljam po ko zna koji put da dusmani zaobidju nas klub u sirokom luku jer je ovo jos uvijek jedan od naj stabilnijih klubova u drzavi na sto se ja ponosim a vjerujem i vecina nasih sugradjana! Uradjen restoran u koji je ulozeno preko 500 000 km i tek je otvoren, pomocno igraliste sa plasticnom travom oko 230 000 km i to sve u zadnih 6 mjeseci ! Mislim da je pametnom dosta ! To sto plata malo kasni nije bauk mada sam vise nego siguran da se isplate ne vrse na vrijeme ne zbog nestasice love vec iz nekih razloga u koje mi nismo upuceni ! Moje misljenje je da se na ovaj nacin olaksava šup lista ! Nek mi neko navede bar jedan klub u Pl.BIH koji bilo sta radi na infrastrukturi u zadnji godinu dana od licnih srestava ???
Potpis na tvoj tekst.
VOLIM ZVIJEZDU!
bice zvijezde akobogda i to jos jace i jos bolje....FORZAAAAAAAAAA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Stidite se svi ko prica protiv nurde...cuj kaze vise pokrao para nego dao zvijezdi, da je smrad...nema veci smradova od vas pojedinaca koji pisu protiv njega vec vam je napisano sta je taj covijek uradio za gradacac nema potrebe da se pise vise...TheAlchemistRD07 kada ti licno se predstavis ko si i sta si i budes davao pare u zvijezdu kao nurdo i otvaro firme da ovaj napaceni narod bolje zivi u gradaccu tek tada mozes da prdis ovdje na forumu sa svojim postovima...do tada nurdu povuci za kitu sto mozes jace,jace najace
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Javite kad bude ko dobio po guzici zbog strajka. Zanima me ko to nije slusao.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znali neko kakva je sutra situacije jeli ide prvi tim ili su kombinovani i dali će ići danas kako je trebalo biti ili sutra. Malo mi je nejasna ova situacija Japanac potpiše ugovor, radi se pomoćni teren, restoran a toliko kukanje da para nema. Ovdje izgleda svi navikli da je redovno pa kad malo kasni nevalja a u pojedinim klubovima plata je misaona imenica a o ugovornim ratama da nepričamo. A nekako mi se čini da i klub neke stvari svjesno radi, da neke igrače koji imaju veće ugovore stavi na transfer listu jer imamo solidnu bodovnu razliku a i relativno lagan raspored na proljeće(bar što se tiče utakmica kući-je mislim ako se dobije Slavija zadnje kolo i na proljeće Rudar, Leotar i Vitez ostalo se može i izgubiti) opstanak nebi trebo doći u pitanje. I šta bi sa Azerbejdžanaca nešto se to sve utiša? Ako je neko malo bolje informisan da nam pojasni?!?
Igraci Zvijezde su danas dobili dio novca koji im se duguje, i otisli su na utakmicu 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sad vec u jablanici marisu jagnjetinucombe je napisao/la:Znali neko kakva je sutra situacije jeli ide prvi tim ili su kombinovani i dali će ići danas kako je trebalo biti ili sutra. Malo mi je nejasna ova situacija Japanac potpiše ugovor, radi se pomoćni teren, restoran a toliko kukanje da para nema. Ovdje izgleda svi navikli da je redovno pa kad malo kasni nevalja a u pojedinim klubovima plata je misaona imenica a o ugovornim ratama da nepričamo. A nekako mi se čini da i klub neke stvari svjesno radi, da neke igrače koji imaju veće ugovore stavi na transfer listu jer imamo solidnu bodovnu razliku a i relativno lagan raspored na proljeće(bar što se tiče utakmica kući-je mislim ako se dobije Slavija zadnje kolo i na proljeće Rudar, Leotar i Vitez ostalo se može i izgubiti) opstanak nebi trebo doći u pitanje. I šta bi sa Azerbejdžanaca nešto se to sve utiša? Ako je neko malo bolje informisan da nam pojasni?!?
A koji su to pojedinci bili pokretaci strajka?
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
japanac je glavni sto se tice strajka trazi 3.5 plate i ugovorne obaveze koje mu klub duguje

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto mene u ponedjeljak u klub,i meni su ostali duzni iz 2004,odine..
Dali ti imaju sta duzni i da ti imas ugovor nebi ti iso u klub ti bi u sud iso i nebi u ponedjeljak jer je to neradni dan (dan drzavnosti BiH) mozes samo u utorakjolebl je napisao/la:Eto mene u ponedjeljak u klub,i meni su ostali duzni iz 2004,odine..

Ma daj ba,mi kad smo igrali nije bilo ugovora,mi smo za obraz igrali,i kaze mure,dobicete lovu,bice sve transparentno,samo danas zapnite da ovo dobijemo,pa da mozemo traziti,i tako u nedogled,al nema veze,ne zalim ni trenutka sto sam dio zvjezdine istorije,i th dana provedenih s ekipom tadasnjom.. 

tako je u svakom klubu koji se takmici u ligi ispod 1.federalne tako da tu nema nista novo jbg, i to je jedna od realnosti BH fudbalajolebl je napisao/la:Ma daj ba,mi kad smo igrali nije bilo ugovora,mi smo za obraz igrali,i kaze mure,dobicete lovu,bice sve transparentno,samo danas zapnite da ovo dobijemo,pa da mozemo traziti,i tako u nedogled,al nema veze,ne zalim ni trenutka sto sam dio zvjezdine istorije,i th dana provedenih s ekipom tadasnjom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.