Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dubrava » 21 nov 2013, 18:30

Ja ću sad malo pročistiti ove zadnje gluposti koje su pisane.
Bit će banova, pa se ne morate brinuti. Tko bude uporan, neka se pozdravi sa pisanjem na forumu!

ZADNJE UPOZORENJE: Svi oni koji su vrijeđali, provocirali, pisali van zadane teme, nepoštivali pravila ovog dijela foruma kao i foruma općenito, kao i oni koji su "samo" odgovorili jer su imali potrebu nešto za reći će biti sankcionirani.
Svi oni koji će poslije moga komentara nastaviti dobit će trajni ban.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2013, 19:42

Evo jedan klasican primjer preuvelicavanja jednog igraca, te stavljanja na ledja istom jedan ogroman teret. Kakav je ovo naslov majko moja mila, Mateo je jedan dijamant nevidjenih razmjera, medjutim kad sam pogledao naslov pomislio sam da se iza njega krije neko vanzemaljsko stvorenje.

http://www.in.dex.hr/sport/clanak/ekskl ... 12636.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 nov 2013, 19:46

Samo ce unistit malog. Jos je dijete, past ce pod pritiskom. Istim tim naslovima prije par godina sje*ali su Kramarica. Meni je bio dovoljan naslov, nisam imao volje da citam dalje. Sigurno ce za par godina biti jedan od nositelja igre, ali nema potrebe da ga se forsira i unisti ovaj talent, jer Hrvatska nije velika i nema bas talenata na bacanje.

http://www.24sata.hr/nogomet/brazil-fav ... stu-342148

Ja cu stavit 2-3 markice na nas pa kud puklo da puklo :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 nov 2013, 21:07

:?:

KLIKNI!

(bez provociranje i sl.tome nije mi jasno) :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 21 nov 2013, 21:13

Gorki je napisao/la::?:

KLIKNI!

(bez provociranje i sl.tome nije mi jasno) :roll:
Zajebancija.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 21 nov 2013, 21:58

Na danasnji dan prije 6 godina, osobno moja najdraza pobjeda 8-) !
slika
RIP CITY!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 21 nov 2013, 22:02

ma ova pobijeda spada u rang najvećih uspjeha našeg sporta,utakmica generacije koje ću se uvijek rado sjećat

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 nov 2013, 22:26

The day all of England stood still. 8-)

U biti, malo cu prosiriti na to gore. Ovo je dokaz zasto je Hrvatska bila medju najboljim ekipama u Europi, jednostavno bili su u stanju dobiti bilo koga bilo gdje i zaista su rusili jake protivnike i nosili se isto tako sa jakim protivnicima. To nije nikakvo provikivanje, razvikivanje, Hrvatska je zapala u letargiju i dosla do toga da je morala spasavati SP utakmicama protiv Islanda, ali to je i dalje reprezentacija koja, kada zapne i kada igra kao ovu zadnju utakmicu, moze se ravnopravno nositi s bilo kim u svijetu.
Ja sam nekako uvjeren da ce Niko Kovac vratiti narodu vjeru u ovu hrvatsku generaciju i vjeru u hrvatski nogomet, talenta hvala bogu ima, kvalitete takodjer, samo treba igracima vratiti samopouzdanje i ''napumpati'' ih pred SP, jer to je neka pootpuno druga prica. Uostalom, sjetimo se kvalifikacija za France 98, pa sto se u konacnici desilo.
Ako se neke stvari poklope da valja i ukoliko vratimo stari ''vatreni'' duh, srce i inat, mislim da cemo uzivati u predstavama Hrvatske na ljeto, a covjek ne moze nego ne biti presretan sto smo ponovno tu.
...Život za Široki...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2013, 23:39

Lillard0 je napisao/la:Na danasnji dan prije 6 godina, osobno moja najdraza pobjeda 8-) !
slika
Svaka cast za ovo, zbog ovakvih i slicnih pobjeda (Italija,Njemacka,Turska,Argentina) ste ipak najrespektabilniji u regionu, i takve pobjede su potrebne mojoj BIH da se mozemo nazivati top reprezentacijom.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 21 nov 2013, 23:48

Zašto Hrvatska nije igrala.Ma ko imalo konta jasno je da Hrvatski savez vodi tzv.zagrebački lobi sa Mamićem na čelu.Svi se sjećamo kako je Mamić protiv Štimca jedva izvukao izbore i šta se dešavalo na toj sjednici.Štimac je bio smetnja od početka i trebalo ga je skloniti.Ja sam mislio da je Štimac malo pametniji.Kao za dobro Hrvatskog nogomete funkcije su podjeljene i naivni Štimac dobija mjesto selektora što u normalnim uslovima i nije loše.Obezbjedjuje se baraž što protiv većeg levata poput Mihajloviča na klupi Srbije i nije loše.Pravi se fama o neprijeteljstvu na terenu ove dvojice,Mihajlovičai Štimca, u neka stara vremena,iako je očito da za dobre pare Srpski savez odustaje od S.P.(smješne greške Kolarova i Brkića u Zagrebu te smješna tekma Srbije u Skoplju).Baraž je obezbjedjen igrači koji imaju ogroman potencijal igraju koliko treba i obezbjedjuju baraž.A onda Mamićevi igrači u reprezentaciji a tih je 70 posto,prestaju igrati zadnje 3 tekme .U Beogradu u smješnoj režiji ne šutnu na gol nego je dovoljan jedan (kao bjeg),Mandjukića,i kao pogibeljan start Šimunića da se stvari prikriju.Uz to kao fenomenalna Srbija koja je bila kao bolja cjelo vrijeme i vraćaju navijačima vjeru u Srpski fudbal.Mihajlović koji je već onda imao plan ,najbolje pokazuje ovih dana koliko ga zapravo interesuje reprezentacija Srbije.U dvije sljedeće tekme Hrvatski reprezentativci (oni Mamićevi)neće da igraju i gube protiv Belgije i Škota :lol: gdje su se svi smijali koji su ovu lakrdiju gledali.I onda naravno Štimac daje ostavku,a Mamić dovodi svoju braću Kovač i Hrvatska za 20 dana zablista.Da se odmah to ne primjeti igraju kao yebenu takmu sa Islandom u gostima ,a 3 puta su bolji,u tekmi u kojoj ne naprave npr. ni jedan klizeći start.U ODLUČUJUĆOJ tekmi na Maksimiru odigraju kako znaju i normalno rasture levate.Sada su heroji nacije a za sve su zaslužna braća Kovač.BRAVO ZDRAVKO LEGENDO :lol:
I prije nego što bilo šta napišete pročitajte još jednom i skontajte jeli ovo nejrealnija režija ;) ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2013, 23:53

slobodnjak je napisao/la:Zašto Hrvatska nije igrala.Ma ko imalo konta jasno je da Hrvatski savez vodi tzv.zagrebački lobi sa Mamićem na čelu.Svi se sjećamo kako je Mamić protiv Štimca jedva izvukao izbore i šta se dešavalo na toj sjednici.Štimac je bio smetnja od početka i trebalo ga je skloniti.Ja sam mislio da je Štimac malo pametniji.Kao za dobro Hrvatskog nogomete funkcije su podjeljene i naivni Štimac dobija mjesto selektora što u normalnim uslovima i nije loše.Obezbjedjuje se baraž što protiv većeg levata poput Mihajloviča na klupi Srbije i nije loše.Pravi se fama o neprijeteljstvu na terenu ove dvojice,Mihajlovičai Štimca, u neka stara vremena,iako je očito da za dobre pare Srpski savez odustaje od S.P.(smješne greške Kolarova i Brkića u Zagrebu te smješna tekma Srbije u Skoplju).Baraž je obezbjedjen igrači koji imaju ogroman potencijal igraju koliko treba i obezbjedjuju baraž.A onda Mamićevi igrači u reprezentaciji a tih je 70 posto,prestaju igrati zadnje 3 tekme .U Beogradu u smješnoj režiji ne šutnu na gol nego je dovoljan jedan (kao bjeg),Mandjukića,i kao pogibeljan start Šimunića da se stvari prikriju.Uz to kao fenomenalna Srbija koja je bila kao bolja cjelo vrijeme i vraćaju navijačima vjeru u Srpski fudbal.Mihajlović koji je već onda imao plan ,najbolje pokazuje ovih dana koliko ga zapravo interesuje reprezentacija Srbije.U dvije sljedeće tekme Hrvatski reprezentativci (oni Mamićevi)neće da igraju i gube protiv Belgije i Škota :lol: gdje su se svi smijali koji su ovu lakrdiju gledali.I onda naravno Štimac daje ostavku,a Mamić dovodi svoju braću Kovač i Hrvatska za 20 dana zablista.Da se odmah to ne primjeti igraju kao yebenu takmu sa Islandom u gostima ,a 3 puta su bolji,u tekmi u kojoj ne naprave npr. ni jedan klizeći start.U ODLUČUJUĆOJ tekmi na Maksimiru odigraju kako znaju i normalno rasture levate.Sada su heroji nacije a za sve su zaslužna braća Kovač.BRAVO ZDRAVKO LEGENDO :lol:
I prije nego što bilo šta napišete pročitajte još jednom i skontajte jeli ovo nejrealnija režija ;) ...
Stari bice bolje, bori se i ne daj se jbg. Uz tebe smo svi, ne gubi vjeru.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 nov 2013, 08:42

Alaj ga dijete valja :lol:

Inace, ta utakmica protiv Engleske ima neki poseban ugodjaj kad si pustim sazetak s BHT1. Sjecam se da HRT nije prenosio. Prijenos bio na RTL-u i BHT1. Na BHT1 komentira legendarni Sabahudin Topalbecirevic, a na RTL-u tamo neki nemam pojma koji, pa je odluka gdje ce se gledati bila lagana. Koji su to komentari bili tokom cijele utakmice to je strasno. Da mogu nabavit negdje cijelu utakmicu s njegovim komentarom rado bi ju pogledao. Na youtubeu ima samo sazetak.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 nov 2013, 14:36

Sabinho je napisao/la:Evo jedan klasican primjer preuvelicavanja jednog igraca, te stavljanja na ledja istom jedan ogroman teret. Kakav je ovo naslov majko moja mila, Mateo je jedan dijamant nevidjenih razmjera, medjutim kad sam pogledao naslov pomislio sam da se iza njega krije neko vanzemaljsko stvorenje.

http://www.in.dex.hr/sport/clanak/ekskl ... 12636.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro,činjenica je da sve to predstavlja određeni teret,ali Kovačić je vrhunski tehničar i neodoljivo podsjeća na Modrića,tu nema rasprave.Inače mislim da dosta ljudi van Hrvatske na neki način podcjenjuje Matea i to neopravdano.Bože dragi,kao da su svi ljubomorni na njega,kao da im je krivo što je tako kvalitetan.Pa ljudi dragi sjetite se šta je sve radio u Dinamu,u debitantskom nastupu protiv Srbije,protiv Walesa,sada Islanda itd. Meni je jedan od omiljenih igrača i to ne bez razloga.
''Neka me mrze samo da me se boje''

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 nov 2013, 15:02

Kovačić je uz Lazara Markovića nesumnjivo najveci talenat na ovim prostorima, ali pricati/pisati kako je mjesavina Pelea, Garinče i Maradone je u najmanju ruku smijesno i neozbiljno... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 nov 2013, 15:33

http://sportske.jutarnji.hr/vatreni-ce- ... a/1141532/" onclick="window.open(this.href);return false;

Za vjerovati je, ipak, da će Vatrene na svakoj utakmici bodriti od 7-10 tisuća navijača. Što iseljenika, što fanatika koji će potegnuti na drugi kraj svijeta jer se ovakav spektakla, pa makar imali i šaku kuna u džepu, teško propušta...

8-)
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 nov 2013, 15:47

Inace dogovorene su 2 prijateljske, protiv Japana i Spanjolske iduce godine. nece se odrzat jedino ako budemo u istoj skupini.

Ajde, Brend barem nesto zna ugovorit :lol: .
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 nov 2013, 17:37

Lillard0 je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/vatreni-ce- ... a/1141532/

Za vjerovati je, ipak, da će Vatrene na svakoj utakmici bodriti od 7-10 tisuća navijača. Što iseljenika, što fanatika koji će potegnuti na drugi kraj svijeta jer se ovakav spektakla, pa makar imali i šaku kuna u džepu, teško propušta...

8-)
Dovoljno da odjekuje cijelim stadionom kao i na svakom prvenstvu do sada.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 nov 2013, 17:47

Šuker: Prvu utakmicu Kosovo će odigrati protiv Hrvatske...

http://www.24sata.hr/nogomet/suker-prvu ... ske-342276

Zanimljivo i nelogicno, barem po nekoj mojoj logici :mrgreen: Doduse i mi smo igrali protiv SAD-a koji nam nije ni na koji nacin blizak, sasvim slucajno su izabrani za protivnika. Sto se Kosova tice, prije bi rekao da ce igrat s Albanijom, al dobro. Bit ce ovo zanimljiva utakmica, pogotovo ako zaista dobar broj dobrih Kosovara prihvati reprezentaciju svoje zemlje. Behrami, Cana, Shaqiri, braca Xhaka, Bunjaku, a i mnogi drugi medju kojim su i dinamovci Beqiraj i Ademi koji ima 3 nastua za A selekciju Hrvatske. Bila bi to reprezentacija za respekt.

Hrvatsku nogometnu povijest je pisao Kujtim Shala. Iako je imao samo jedan nastup za reprezentaciju taj jedan je bio upravo u onoj povijesnoj protiv SAD-a. U to vrijeme nosio je dres Dinama. Isti je 2008. bio trener reprezentacije Kosova. Kako vidim nisu pod njim odigrali niti jednu utakmicu.

Pored Shale trag je ostavio i Kozniku koji je u sedam nastupa zabio dva pogotka za Hrvatsku. Izmedju ostalog, s Vatrenima je osvojio i broncu u Francuskoj. Na njegovu zalost nije upisao niti minutu na tom prvenstvu. On je jedan od onih koji su nosili dres i Dinama i Hajduka.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 nov 2013, 18:50

Lijepa gesta i bas mi je drago sto cemo mi biti prvi ;) .

Mandzi 1 utakmica kazne, za Joea se jos ne zna.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 nov 2013, 19:02

Odlično.Očekivao sam dvije.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.