HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 19 nov 2013, 08:25

javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?
:roll: :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 19 nov 2013, 11:59

Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?

Pandza je raskogorac ,ta'će plaćenik obični!
Sljego u grad da soli pamet !
Doduse plus za njega je sto jedini od dnevnog tiska prati Zrinjski ostalo su sve portali i ljudi dobre volje!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 19 nov 2013, 12:50

saskograd je napisao/la:
Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?

Pandza je raskogorac ,ta'će plaćenik obični!
Sljego u grad da soli pamet !
Doduse plus za njega je sto jedini od dnevnog tiska prati Zrinjski ostalo su sve portali i ljudi dobre volje!
Ma nije problem, neka čovjek piše, ali je problem ako to što piše nije realno a meni se čini da neki njegovi članci nisu bili realni.Ja volim kad netko misli svojom glavom i ako je to što on piše njegovo mišljenje onda je to ok ali ako postoji neka pozadina (za koju ja ne znam ili ne mogu dokučiti) onda neka razguli od Zrinje i on i svi koji preko Zrinje pokušavaju zaraditi neke poene ili novce.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 19 nov 2013, 12:53

Zaboravih čestitati Ultrasima na lijepoj gesti u Vukovarskoj ulici.Ljudski i dostojanstveno kako i spada na taj veliki dan!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 19 nov 2013, 15:05

A sto ste se raspisali :D

Sa zakasnjenjem cestitam ekipi na tri boda iz Prijedora i nasem Cristanu Tellu na dva pogotka.. :D
Potvrditi ovo protiv probuđene Zvijezde za dodatno smanjenje zaostatka za vodecima. Jos nam konkurenti igraju između sebe, pa bi nam pobjeda jos vise dobila na znacaju..

1905
zrinja05 je napisao/la:Zaboravih čestitati Ultrasima na lijepoj gesti u Vukovarskoj ulici.Ljudski i dostojanstveno kako i spada na taj veliki dan!
Pridruzujem se cestitkama.
[youtube][/youtube]
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 21 nov 2013, 16:22

Sta vam je sa Srdjana Savica, jel igra taj jos?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 nov 2013, 20:43

Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da mostarski Zrinjski može dobiti svoju premiju za sudjelovanje u europskim natjecanjima, jer je platio sva svoja financijjska dugovanja zbog kojih su mu u prvom redu i bila stopirana.

Osim Zrinjskog Uefine uvjete ispunili su još splitski Hajduk te turski Trabzonspor.

Blokirano je i dalje šest klubova, a oni će biti podvrgnuti dodatnim kontrolama. To su Skonto (Latvija), Śląsk Wrocław (Poljska), Vitória SC (Portugal), Pandurii Târgu Jiu (Rumunjska), Petrolul Ploieşti (Rumunjska) i Metalurh Donjeck (Ukrajina).
Odluka o njima bit će donešena do kraja godine, objavila je UEFA.

Ajde neka :D malo love nije naodmet a s druge strane ovo puno znači kada se bude odlučivalo o licenci slijedeće godine.
Koliko ja znam ova lova legne na račun klubova negdje oko nove godine.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 nov 2013, 20:47

Brezovac je napisao/la:Sta vam je sa Srdjana Savica, jel igra taj jos?
Koliko ja znam još je uvijek tu,ali nije se u zadnje vrijeme nešto naigro,više je igrao na početku sezone nego sada.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 21 nov 2013, 22:15

Vidim da je utakmica pod pitanjem jer su Zvijezdini igraci u strajku. Mislim, ne bi bilo lose odmorit se i uzet 3 boda bez borbe :mrgreen: .
RIP CITY!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 21 nov 2013, 22:23

Lillard0 je napisao/la:Vidim da je utakmica pod pitanjem jer su Zvijezdini igraci u strajku. Mislim, ne bi bilo lose odmorit se i uzet 3 boda bez borbe :mrgreen: .
Ja bi volio da dođu i da se odigra utakmica.Ipak je ovo zadnja utakmica pod BB ove godine,na iduću moramo čekat skoro 4 mjeseca :(

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 nov 2013, 11:15

Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 nov 2013, 12:08

zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 nov 2013, 19:57

marioo8888 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.

KONFERENCIJA ZA TISAK PRED UTAKMICU SA ZVIJEZDOM

Nazočnim novinarima obratili su se šef struke Branko Karaćić, te nogometaši Mile Pehar i Hrvoje Miličević.
Pred ovu utakmicu Plemići imaju dosta problema sa ozljedama, te trener neće moći računati na Pezu, Stojkića Đurića i Barišić, a zbog kartona neće biti Marina Aničića i Brkovića.
Zbog velikog broja izostanaka u kadru za utakmicu naći će se i dva juniora, te je moguće da i oni dobiju priliku, što bi bilo lijepo za budućnost Zrinjskog. Zvijezda je ekipa koja je prebrodila krizu sa početku sezone, pa dolazi bez opterećenja sa željom da ostvari što bolji rezultat. Mi smo favoriti na domaćem terenu i s tri boda želimo potvrditi dobre rezultate iz prvog dijela sezone, te se oprostiti pobjedom od naših navijača, rekao je Karačić.
Zvijezda nam je uvijek bila neogodan protivnik, ali mi se dobro pripremili i nadam se osvajanju tri boda, riječi su Mile Pehara.
Mi jesmo favoriti, ali to treba potvrditi na terenu. Bit će teško zbog naatopljenog terena, ali mi moramo dati sve od sebe da pobijedimo sutra, rekao je Hrvoje Miličević.

Ja se bojim da će biti jako teško i odmah bi potpisao da dobijemo 1-0.Bojim se da ovo sa navodnim bojkotom igrača Zvijezde ili da će im igrati juniori nije "pila naopako".

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 22 nov 2013, 20:02

Za Zrinjski - spremni... 8-) 8-) 8-)
Doktor baluna...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 nov 2013, 20:14

CroUltras je napisao/la:Za Zrinjski - spremni... 8-) 8-) 8-)

Uvijek i svugdje!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:12

Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 nov 2013, 00:16

zrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezat :D

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 23 nov 2013, 00:30

uvjeren sam u pobjedu iako nam ne igra skoro pola ekipe,svi na vaterpolo :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 nov 2013, 00:32

zrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezat :D

Pravo da ti kažem kad malo razmislim odavno nisam ni gledao tekmu na kiši i to ima nekih svojih draži.Taman sutra i da ćuskije padaju ako oni mogu igrati i ja mogu gledati.Werly ne igra nam više od pola ekipe ali nema veze dobit se mora.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 23 nov 2013, 00:36

zrinja05 je napisao/la:

Pravo da ti kažem kad malo razmislim odavno nisam ni gledao tekmu na kiši i to ima nekih svojih draži.Taman sutra i da ćuskije padaju ako oni mogu igrati i ja mogu gledati.Werly ne igra nam više od pola ekipe ali nema veze dobit se mora.
Jedva čekam pregled na BHT-u kad onaj kaže 1000 Gledalaca pa prikaže kamera prazne tribine,a niko ne konta :lol: :lol: Taman Sjekire padale ide se.2-0 ako Bog da Crni i eto možda Amer.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.