Pametno momci!fedeltafrotta je napisao/la:nece biti kazni ni poslije ove tekme
ps. specijalna vijest za dzolezeljo i za vojvodu

Zahvaljujemo na cuvanju artiljeriskih sredstava za onoga, zapravo one sto dolaze....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pametno momci!fedeltafrotta je napisao/la:nece biti kazni ni poslije ove tekme
ps. specijalna vijest za dzolezeljo i za vojvodu
ja mislim da ovo nije nista novo bilo je a ocekivati... jos me vise brine kad izadje spisak duznika za porez da se nije jos povecao dug...Mokroguz je napisao/la:Imam losih vijesti za nas i za vas, ali nadam se da ovo nije u pravu:
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 1_2013.pdf
CTRL + F
i ovaj broj ubaci: "4200709860007"
Sad je li ovo samo privremeno ili sta vec..
A pored nasa cetiri blokirana racuna, Sarajevo također ima cetiri blokirana racuna, Olimpik cak pet (i to na dva razlicita JIB), Čelik 1, Sloga Doboj 3, Vratnik 1, Modriča 3, Slavija 4, Džaja Banja Luka 3, Leotar ima čak 7 blokiranih racuna, Glasinac 2, Borac BL 6, Krajina Cazin 1, Jedinstvo Bihać 4, ŽFK Lokomotiva Brčko 1, Udržuenje veterana FK Rudar Ugljevik 2, Ljubuški 3 itd... A ovo je samo sto sam brzo preletio i pokazuje profesionalnost svih ljudi u upravi u svakom nasem klubu, jadno...MrRiccoli je napisao/la:ja mislim da ovo nije nista novo bilo je a ocekivati... jos me vise brine kad izadje spisak duznika za porez da se nije jos povecao dug...Mokroguz je napisao/la:Imam losih vijesti za nas i za vas, ali nadam se da ovo nije u pravu:
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 1_2013.pdf
CTRL + F
i ovaj broj ubaci: "4200709860007"
Sad je li ovo samo privremeno ili sta vec..
Da eno nasao sam tek racun Sarajeva isto na tom spisku. I znam od prije da su nasi racuni blokirani, to sam najavio u nasoj temi, nego vidio da su i vasi pa rekoh da vam napomenem ako je vazno slucajno.AnelZ je napisao/la: A pored nasa cetiri blokirana racuna, Sarajevo također ima cetiri blokirana racuna, Olimpik cak pet (i to na dva razlicita JIB), Čelik 1, Sloga Doboj 3, Vratnik 1, Modriča 3, Slavija 4, Džaja Banja Luka 3, Leotar ima čak 7 blokiranih racuna, Glasinac 2, Borac BL 6, Krajina Cazin 1, Jedinstvo Bihać 4, ŽFK Lokomotiva Brčko 1, Udržuenje veterana FK Rudar Ugljevik 2, Ljubuški 3 itd... A ovo je samo sto sam brzo preletio i pokazuje profesionalnost svih ljudi u upravi u svakom nasem klubu, jadno...
Jedan od vecih apsurda ovde koje sam nasao samo brzim preletanjem dokumenta jeste blokiran racun Ministarstva Finansija HNK, mislim "to niđe na svijetu nema"...
Sad lijepo napisi i na temi Olimpica da su racuni blokirani.Mokroguz je napisao/la:Da eno nasao sam tek racun Sarajeva isto na tom spisku. I znam od prije da su nasi racuni blokirani, to sam najavio u nasoj temi, nego vidio da su i vasi pa rekoh da vam napomenem ako je vazno slucajno.AnelZ je napisao/la: A pored nasa cetiri blokirana racuna, Sarajevo također ima cetiri blokirana racuna, Olimpik cak pet (i to na dva razlicita JIB), Čelik 1, Sloga Doboj 3, Vratnik 1, Modriča 3, Slavija 4, Džaja Banja Luka 3, Leotar ima čak 7 blokiranih racuna, Glasinac 2, Borac BL 6, Krajina Cazin 1, Jedinstvo Bihać 4, ŽFK Lokomotiva Brčko 1, Udržuenje veterana FK Rudar Ugljevik 2, Ljubuški 3 itd... A ovo je samo sto sam brzo preletio i pokazuje profesionalnost svih ljudi u upravi u svakom nasem klubu, jadno...
Jedan od vecih apsurda ovde koje sam nasao samo brzim preletanjem dokumenta jeste blokiran racun Ministarstva Finansija HNK, mislim "to niđe na svijetu nema"...
Vala ovo ne znam je li sta za sikiraciju nasim klubovima, trazim da vidim kad ce ona provjera za licence opet, ne znam kakav ce ovo uticaj imati.
+1FKZ1921 je napisao/la:Ova tema oko blokiranih računa je potpuno nebitna i potpuno nepotrebna u ovom momentu.
Nebitna je jer su to vijesti stsre i po nekoliko godina.U federaciji imate kko 65000 blokiranih racuna i to u sustini ne govori ni o čemu.
Ova prica nepotrebna je u sad u kontekstu pozitivnog ozračja koje se stvara pred predstojece dvihe utakmice.Vaznost ovih utakmica je ogromna, i nemojmo bezveznim razglsbanjem teme oko racuna kvariti atmosferu.
Sad su važne ove tekme i hajmo nastaviti pozitivnu priču koja je krenula.
Neka dodju sve godisnje i polugodisnje, nek se kupi još jedno 1500 karata, nek dodje treci ns svake dvije, i eto nas 5000 u nedjelju na Grbavici.
ma te pare su davno već potrošeneBaja_Zvjerka je napisao/la:Eto para, eto plata, Vitez i Borac padaju sa 3 razlike
Nikad!bhsport je napisao/la: Sad lijepo napisi i na temi Olimpica da su racuni blokirani.
Prije sam na nasoj temi spomenuo.Mokroguz je napisao/la:Kad je onaj pregled za licencu opet?
Citam neki dokument da nam je blokiran racun od prvog Novembra ove godine. Ned'o Bog da nam opet nesto bude zapelo oko licence.
Svaka castipetm je napisao/la:Klub želi brz oporavak Husrefu Musemiću
http://fkzeljeznicar.ba/klub-zeli-brz-o ... micu/7282/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma, Hus je stara sarajevska raja i zbog toga ima respekt od svih pravih Manijaka. Često se mpože vidjeti u Makijatu na druženju sa svojom rajom. Znam da su mu to često i zamjerali pojedinci iz Sarajeva, kao: Previše se družiš sa anamonima. Naravno, Husref se na to nije obazirao. Husrefe, brz oporavak!Mokroguz je napisao/la:Svaka castipetm je napisao/la:Klub želi brz oporavak Husrefu Musemiću
http://fkzeljeznicar.ba/klub-zeli-brz-o ... micu/7282/" onclick="window.open(this.href);return false;
vec duze vremena su u kontaktu,dobro bi nama dosao odbrana najvise skirpi.FKZ1921 je napisao/la:Bogi je dobio raskid ugovora u Izraelu,danas je bio u Olimpiku na razgovorima.
Istraga koja je bila otvorena u postupku finansijskog monitoringa protiv tri kluba: FK Sarajevo, FK Željezničar i HŠK Zrinjski, je obustavljena.
UEFA-ino tijelo za finansijsku kontrolu je obavijestilo klubove i Administraciju za licenciranje NS/FS BiH da su ispunili sve svoje obaveze u drugoj fazi monitoringa i time uspješno okončali ovaj postupak.
Ovim klubovima, uključujući i NK ”Široki Brijeg” (koji je svoje obaveze ispunio u prvoj fazi procesa monitoringa) će biti isplaćena sredstva koja im pripadaju po osnovu učešća u UEFA-inim klupskim takmičenjima, saopšteno je iz N/FSBiH.
Administracija za licenciranje klubova NS/FS BiH je koordinirala sve aktivnosti klubova tokom cijelog procesa monitoringa.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Proximic i 65 gostiju.