Jos malo pa nece niko biti bez povrede.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Trebamo pustiti sirotinji da osvoji neki trofej,malo je dosadno da stalno BARCA-MESSI-BARCA-MESSIbparena je napisao/la:Jednom sam vec napisao pa eto da ponovim ....
"Dok najboljem ne smrkne - drugima ne svane"
p.s. jedino tako i mogu nesto osvojiti.
Kad se sjetim da sam branio ove ****.Donnie Darko je napisao/la:
Joj kad se sjetim ovoga
Ja kako se sjećam bilo je RONALDO-RONALDO-ROBBEN-MULLER-MULLER-MULLER-GOMEZ-ROBBENGorki je napisao/la:
Trebamo pustiti sirotinji da osvoji neki trofej,malo je dosadno da stalno BARCA-MESSI-BARCA-MESSI
Ne grijesis ti nikad....jel i juce je bio Ronaldo-Ronaldo i zlatna kopacka ? Stvarno ne grijesis sto se tice zadnjeg perioda kojeg samo pratis.... ali bolje je ovako ROBBEN-MULLER-Bayern-MULLER-GOMEZ-ROBBEN-....Ronaldo ???? + Barcelona (zadnja osvojena titula u Spaniji i Mesi zlatna kopacka neki dan)Sveti je napisao/la:Ja kako se sjećam bilo je RONALDO-RONALDO-ROBBEN-MULLER-MULLER-MULLER-GOMEZ-ROBBENGorki je napisao/la:
Trebamo pustiti sirotinji da osvoji neki trofej,malo je dosadno da stalno BARCA-MESSI-BARCA-MESSI![]()
Ispravi me ako griješim
bparena je napisao/la:Gorki nemos ti njima nagovorit kad oni to nista ne vide....![]()
a inace stara ti ta slika jer fali tu jos dvije zlatne kopacke.
Vala bas,sada nesta gledamLillard0 je napisao/la:Samo jos nesto, ko Leu bira ova odijela, pa dragi Boze sta je ono![]()
..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.