svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stilHariTz je napisao/la:svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
Džeko, kako svi znamo voli Milan od djetinjstva.. Sad' da pređe u glavnog rivala.. Još tu je i smanjenje platetalkshow je napisao/la:milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stilHariTz je napisao/la:svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
Ne znam... Ja mislim da je ona prva utakmica sezone protiv Newcastlea bila poslje Grcke.soxx je napisao/la:Zabio je i Ibisevic 8 pa niko ni rijeci. Dzeko je los u zadnje vrijeme, od grcke nije odigrao dobre utakmice.
Mogu ti se zaklet majkom da ovaj "pljuvac i ljigavac" moli Boga, Gospodara Svjetova da ce taj dan sto prije doci. Prije Brazila ako moze.O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.mone je napisao/la:syebala ga Amra, nemoj se nerviratiConsigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...a i jest igrački propo
MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.mone je napisao/la:syebala ga Amra, nemoj se nerviratiConsigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...a i jest igrački propo
Drugo, ne znam jeli igracki propo - npr. sta ako sad promjeni klub i pocne zabijat gol po utakmici i ispostavi se da nije propo. To se sve moze desiti. Napadacima se usponi i padovi cesto desavaju.
Trece, ali treba priznati da Dzeko trenutno nije onaj igrac koji je bio prije 3 godine. Jednostavno tone. Ne znam razlog - i nije fer pricati o Amri ili bilo kome drugom. Moze biti da nesto s njim nije ok. Ali to nije onaj igrac koji grize 90 minuta sto je nekad bio - i ovo mene ne cini pljuvacem, nego posmatracem.
Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
Naravno, zato i jeste veliki.....što se ne obazire na sitne duše...da se obazirao, i on bi kao i ja kuckao po tastaturi.....Virtu4l je napisao/la:Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.gost je napisao/la:
Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako, bogami
Važan je onaj prvi dio rečeniceAjsKjub je napisao/la:Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.gost je napisao/la:
Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako, bogami
U međuvremenu je otkrio da postoje i neke druge teme na forumuMozambik je napisao/la:Ipak ima nesto cudno. od utakmice sa Argentinom dosli i prosli toliki pljuvaci a nigdje Pisca![]()