Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Galatasaray-Siena / Galatasaray over 77.5 1.85
Bayern M.-Zielona Gora / Bayern M. over 88.5 1.85
Maccabi Tel Aviv-Laboral Kutxa / Maccabi over 82.5 1.85
6.33
Galatasaray-Siena over 148.5 1.85
Maccabi Tel Aviv-Laboral Kutxa over 155.5 1.85
3.42
još mi se sviđaju ova dva para pa ću ih zavrtiti u kombinaciji s ovim double listićem ta 4 para za manji ulog
Partizan-Barcelona under 141,5 1.85
Bayern M.-Zielona Gora over 163.5 1.85
znači tri listića, jedan triple, jedan double i jedan quadruple
tko je večeras dobio svaka mu čast, svašta sam vidio ali ovakva večer nevjerojatno stvarno
6.33
3.42
još mi se sviđaju ova dva para pa ću ih zavrtiti u kombinaciji s ovim double listićem ta 4 para za manji ulog
tko je večeras dobio svaka mu čast, svašta sam vidio ali ovakva večer nevjerojatno stvarno
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 21 nov 2013, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
da ne znas mozda jesu li kompletni ili im fali par igraca kao sto su neki likovi navodili ovde?zgmiky je napisao/la:mislim da bi te galata mogla zeznuti, po meni jedinica e sad hoće li pokriti 6+ ajde nadam se da neće, a panata bi morala proigrat, moglo bi se pročepiti tu i otići na 15-ak razlike...nadam se da griješim ali vidjet ćemoMostar81 je napisao/la:spojise mi se tlakovi na ovom Nanterre ali evo dobro prode haha idemo ovo lagano izgurat hahaMostar81 je napisao/la:Losa noc za nba,ko ga hebe bice danas bolje haha![]()
Macabi TA-Laboral -155,5+ z2 (ocekujem prolom koseva haha)
Galatasary-Siena +5,5 h2 (galati nedostaje skoro kompletna petorka,pa cak ocekujem mozda i dvicu a i ako izgube nece preko 6 razlike)
D.Hackett -12,5+ 2 (ovaj par je vezan uz ovaj zadnji,trebao bi prebaciti ovu granicu s obzirom da je galata oslabljena)
Panathinaikos-L.Rytas +12,5- h2 (panata prelose igra ovu sezonu u euroligi,dok s druge strane ni rytas nije aman nesto dobar ali s obzirom da imaju par iskusnih pojedinaca ocekujem da nece izgubiti preko 12 razlike)
Nanterre (-61,5+) zg1 (ako ih pritisnu kao partizana nece doci ni do pedesetog poena)
sretno majstore
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
-
- Kontakt:
Sve ispraćeno osim Galate jer sam zakasnio na to a spojio sam Maccabi partizan i Bayern a double osto.zgmiky je napisao/la:Galatasaray-Siena / Galatasaray over 77.5 1.85
6.33
3.42
Još su u mene granice bolje za koš svi underi su koš više ponuđeni npr partizan 142.5 a overi npr Bayern 161.5 tako da još bolje

Padamo Arroya ko sa kruske
katastrofa, u životu nisam gledao lošiju utakmicu nego galata-sienaArhitekt je napisao/la:Padamo Arroya ko sa kruske
da se skupimo mi sa foruma bili bi precizniji, ovo je prestrašno, jbg žao mi je ljudi
nemas se sta izvinjavati, samo mi reci ko je ovo mogao predvidjetizgmiky je napisao/la:katastrofa, u životu nisam gledao lošiju utakmicu nego galata-sienaArhitekt je napisao/la:Padamo Arroya ko sa kruske
da se skupimo mi sa foruma bili bi precizniji, ovo je prestrašno, jbg žao mi je ljudi

Snooker (22.11.)
Junhui - Hawkins / over 5,5 @1,60
Ding Junhui daleko najbolji kineski igrač zadnje 2-3 godine. Već je postigao neke zavidne brojke, a još nije ni razvio svoj puni potencijal. Mlad, mislim nekih 25 godina. A prosječna starost u snookeru se vrti oko 40. Mada, živcira me ovakvo podcjenjivanje Barrya Hawkinsa.. Nešto slično kao Bingham jučer (pogođen na kvoti 2,60). Čovjek je u stanju dobiti svakoga, doslovno svakoga. Ako se ne varam, ove godine je bio u finalu Svjetskog prvenstva protiv Rooneya O'Sullivana. Treba to provjerit al sad nemam volje. Ugl, po meni su u ovom meču snage totalno ravnopravne. A kladione nude Barrya na enormni tečaj od čak 3,00. Kako, zašto, ne pitajte me. Iako mu je forma malo poljuljana zadnjih mjesec dana, siguran sam da će se Ding jako namučiti sutra, ako uopće i uspije proći. Igra se "bolji od 7 frejmova". Znači, pobjednik je tko prije stigne do 4. Da bi prošao over od 5,5 Hawkinsu su potrebna samo 2 frejma, mislim da je itekako u stanju to obezbijediti. Ako ne čak i na manji ulog pokušat njegovu pobjedu. Znači: min bet hawkins @3,00.
Ronnie O'Sullivan - Mark Davis / 1 @1,30
Što novoga reći o čovjeku kojeg sam toliko puta izanalizirao? Kralj, majstor, umjetnik.. Karizmatični vladar snookera zadnjih 15-ak godina. Moram naglasiti jednu stvar, nikad ga nije preporučljivo uzimat na ALL IN. Čovjek ima dijagnozu, nemalo je puta znao iznenaditi sve prisutne svojim nedoličnim ponašanjem u snooker sali. Predaja mečeva, igranje lijevom rukom, bacanje kugli preko stola, ruganje protivnicima, ruganje sucima, nezainteresiranost... Nikad se ne zna kad će mu kliker upalit i spojit ga da učini neko sranje
Ali to je ono što ga i čini velikim. Kad sam već toliko lošeg napisao, sjetio sam se i ove zadnje pozitivne stvari. Nakon godinu dana pauze od snookera (znači gotovo godinu dana čovjek nije štap uzeo u ruke) vratio se na Svjetsko prvenstvo (pripremao se nepuna 2 tjedna), obranio naslov kao da je otišao popiti kavu, a ne pobjeđivati najbolje igrače svijeta..Da bi na kraju svega izjavio da se prijavio jer mu je nestalo love i trebao je djetetu platit školovanje..
Jedan i jedini
Junhui - Hawkins / over 5,5 @1,60
Ding Junhui daleko najbolji kineski igrač zadnje 2-3 godine. Već je postigao neke zavidne brojke, a još nije ni razvio svoj puni potencijal. Mlad, mislim nekih 25 godina. A prosječna starost u snookeru se vrti oko 40. Mada, živcira me ovakvo podcjenjivanje Barrya Hawkinsa.. Nešto slično kao Bingham jučer (pogođen na kvoti 2,60). Čovjek je u stanju dobiti svakoga, doslovno svakoga. Ako se ne varam, ove godine je bio u finalu Svjetskog prvenstva protiv Rooneya O'Sullivana. Treba to provjerit al sad nemam volje. Ugl, po meni su u ovom meču snage totalno ravnopravne. A kladione nude Barrya na enormni tečaj od čak 3,00. Kako, zašto, ne pitajte me. Iako mu je forma malo poljuljana zadnjih mjesec dana, siguran sam da će se Ding jako namučiti sutra, ako uopće i uspije proći. Igra se "bolji od 7 frejmova". Znači, pobjednik je tko prije stigne do 4. Da bi prošao over od 5,5 Hawkinsu su potrebna samo 2 frejma, mislim da je itekako u stanju to obezbijediti. Ako ne čak i na manji ulog pokušat njegovu pobjedu. Znači: min bet hawkins @3,00.
Ronnie O'Sullivan - Mark Davis / 1 @1,30
Što novoga reći o čovjeku kojeg sam toliko puta izanalizirao? Kralj, majstor, umjetnik.. Karizmatični vladar snookera zadnjih 15-ak godina. Moram naglasiti jednu stvar, nikad ga nije preporučljivo uzimat na ALL IN. Čovjek ima dijagnozu, nemalo je puta znao iznenaditi sve prisutne svojim nedoličnim ponašanjem u snooker sali. Predaja mečeva, igranje lijevom rukom, bacanje kugli preko stola, ruganje protivnicima, ruganje sucima, nezainteresiranost... Nikad se ne zna kad će mu kliker upalit i spojit ga da učini neko sranje

Jedan i jedini

U desetom selu živi Antuntun!
Easy WINNexus je napisao/la:http://prntscr.com/25qbhv
svaka cast, ali gdje si ovo ti igrao pa je granica 10,5...na wwinu je 13,5 a i to ce preci..igrao sam ga i jaNexus je napisao/la:Easy WINNexus je napisao/la:http://prntscr.com/25qbhv
- adriano_leite
- Kontakt:
Zna li neko kakva je situacija sa ovim igracima:
D.Milosavljević (Partizan) (12,5
R.Seibutis (L.Rytas) (11,5)
J.Ingles (Maccabi) (11,5)
R.Hickman (Maccabi) (12,5)
Hvala unaprijed...
Hvala unaprijed...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Milosavljević 4adriano_leite je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa ovim igracima:
Hvala unaprijed...
Seibutis 10
Ingles 0
Hickman 7
You'll never walk alone.
adriano_leite je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa ovim igracima:
Hvala unaprijed...
4 milosavljevic
10 seibutis
0 ingles
7 hickman
sportingbetEmirTM87 je napisao/la:svaka cast, ali gdje si ovo ti igrao pa je granica 10,5...na wwinu je 13,5 a i to ce preci..igrao sam ga i jaNexus je napisao/la:Easy WINNexus je napisao/la:http://prntscr.com/25qbhv
vase misljenje moze li durant preko 29 ili da se gradim
Ima li gdje u kladionicama kof.naše lige. 

uvijek turska smeca mi izbiju pare pa necu vise odigrati turcine boga nemaTorres_9 je napisao/la:prije sve sorry juce za nba,henderson je usao ali west i vucevic katastrofa ,west je zavrsio na 10 bio je kriminalan a vucko rano us'o u probleme sa licnim
ovo sam na vece pare stavio
valpelice - fassa 1,5 h1
galatasaraj -spartak 13,5 h1
visp -langnau 6,5 z2
galatasaraj - mp.siena 5,5 h2
Bez puno razmišljanja
Oklahoma-Clippersi 211+
Griffin 22+
Durant 31+
Deng 18+
Denver under 98.5
21.67
Oklahoma-Clippersi 211+
Griffin 22+
Durant 31+
Deng 18+
Denver under 98.5
21.67

You'll never walk alone.
Kucu na Rosea veceras..
-
- Kontakt:
Vode kurve 25 na poluvremenu i džabaTorres_9 je napisao/la:uvijek turska smeca mi izbiju pare pa necu vise odigrati turcine boga nemaTorres_9 je napisao/la:prije sve sorry juce za nba,henderson je usao ali west i vucevic katastrofa ,west je zavrsio na 10 bio je kriminalan a vucko rano us'o u probleme sa licnim
ovo sam na vece pare stavio
valpelice - fassa 1,5 h1
galatasaraj -spartak 13,5 h1
visp -langnau 6,5 z2
galatasaraj - mp.siena 5,5 h2
Smrdljivi DIamantidis na granicu u zadnjoj sec fula zicer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.