FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ono sto sam najavljivao polako se ostvaruje,sada mogu reci i onu drugu,postoji grupa stranih investitora da prave stadion a da uzmu poslovne prostore na odredjen period,pojavio se jedan problem navodno postoji jedan covjek koji koci to al se nadam da ce brzo to biti rijeseno.........toliko... pozz od mene
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ja bih rekao da je suprotnostorm_raider je napisao/la:Iz Zenice je, nije iz nekog okolnog sela.

❶❾❽❽
- corleone87
- Kontakt:
Iz tvojih slova u usi tog sto koci.super je napisao/la:ono sto sam najavljivao polako se ostvaruje,sada mogu reci i onu drugu,postoji grupa stranih investitora da prave stadion a da uzmu poslovne prostore na odredjen period,pojavio se jedan problem navodno postoji jedan covjek koji koci to al se nadam da ce brzo to biti rijeseno.........toliko... pozz od mene

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- alan ford 26
- Kontakt:
A s kartom od Hajduka mozes uvest dvojicuala_juve_tm87 je napisao/la:Da li ova akcija da uvedeš jos jednog na dvije kupljene karte važi i za utakmicu protiv borca?

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Vjeruj imam je isad kući,a još je neiskorištenaalan ford 26 je napisao/la:A s kartom od Hajduka mozes uvest dvojicuala_juve_tm87 je napisao/la:Da li ova akcija da uvedeš jos jednog na dvije kupljene karte važi i za utakmicu protiv borca?

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
mozes li ovo malo objasnit "radi komplet ravjetu na stadionu" ?super je napisao/la:evo prva dobra vijest bekto preciza prvo radi komplet rasvjetu na stadionu......prva u nizu
FKŽ !
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ko se razumije u elektriku zna da prilikom samog paljenja reflektora otprilike potrosnja iznosi 500km pa + duzina trajanja dobije se cifra nekih preko 2 hiljade a bekto je u njamanju ruku 2/3 smanjio potrosnju. Na duzi vremenski rok se isplati......TeaM87 je napisao/la:mozes li ovo malo objasnit "radi komplet ravjetu na stadionu" ?super je napisao/la:evo prva dobra vijest bekto preciza prvo radi komplet rasvjetu na stadionu......prva u nizu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- alan ford 26
- Kontakt:
To i mene zanima. Sta se moze na onom stadionu osvijetliti a da je neophodno? Mozda onu kabriolet tribinu, tzv. blagodet il sta? Pametnije bi bilo da se napravi pristojan WC, tj vise njih na jugu od kojih i jedan za onu malobrojnu zensku populaciju a osvijetliti wc na sjeveru, ako to vec u medjuvremenu nije uradjeno, odavno nisam bio na toj tribini. Jedino sto mi pada na pamet oko te rasvjete je mozda da se "pojacaju" malo reflektoriTeaM87 je napisao/la:mozes li ovo malo objasnit "radi komplet ravjetu na stadionu" ?super je napisao/la:evo prva dobra vijest bekto preciza prvo radi komplet rasvjetu na stadionu......prva u nizu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Jos nikad niko nije rekao ko je taj covjek sto koci, ali svi znaju da kocisuper je napisao/la:ono sto sam najavljivao polako se ostvaruje,sada mogu reci i onu drugu,postoji grupa stranih investitora da prave stadion a da uzmu poslovne prostore na odredjen period,pojavio se jedan problem navodno postoji jedan covjek koji koci to al se nadam da ce brzo to biti rijeseno.........toliko... pozz od mene

Nista protiv tebe, ali mi je pun k. ovih prica
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
nece biti kazni ni poslije ove tekme 
ps. specijalna vijest za dzolezeljo i za vojvodu

ps. specijalna vijest za dzolezeljo i za vojvodu

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 21 nov 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- champions1921
Niti frajer rece ko su investitori, niti ko koci
Haj bar reci ko su investitori koji su ovaj put spremni da grade Grbavicu.. Da vidimo jesu li finansijski jaci od predhodnika koji su nam trebali praviti raznorazne arene
Ja sam se potajno nadao da si nagovjestavao nekog jaceg sponzora ili nesto slicno a ti opleo o izgradnji stadiona od koje nece biti nista..

Ja sam se potajno nadao da si nagovjestavao nekog jaceg sponzora ili nesto slicno a ti opleo o izgradnji stadiona od koje nece biti nista..
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na kraju ce ispasti da je taj sto koci uspio, i da zbog njega od 99,9% zavrsene investicije nema nista...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kako mocan naziv na ra.diosarajevo "mobilizacija plavih trupa"
. Nemojte se upecati ovo za stadion pa da se o tome pise 4-5 stranica,kako je do sada bilo i sve se izjalovilo tesko je u tu pricu povjerovati i 3%. Svi na Grbavicu po jesenju titulu ako Bog da.

POCELI SU I PLAKATI...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
[quote="acab"]*ebi mi sve ako si ti iz zenice ...[/quot
imam ja sta i bez tvoje pomoci taslacit, a iz Zence sam 100%
ne kontam napisem nesto normalno a neki provociraju
Boze sacivaj
imam ja sta i bez tvoje pomoci taslacit, a iz Zence sam 100%
ne kontam napisem nesto normalno a neki provociraju
Boze sacivaj
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Imam jedno pitanje ali ne znam da li ce mi iko moci dati odgovor:
Da li ce manijaci i ove godine bodriti ZKK Zeljeznicar
Da li ce manijaci i ove godine bodriti ZKK Zeljeznicar

Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Sta ima jos kod tebe ? clan uprave ti rekao ili neko treci ? otkri nam ovu senzacionalnu vijest.super je napisao/la:ono sto sam najavljivao polako se ostvaruje,sada mogu reci i onu drugu,postoji grupa stranih investitora da prave stadion a da uzmu poslovne prostore na odredjen period,pojavio se jedan problem navodno postoji jedan covjek koji koci to al se nadam da ce brzo to biti rijeseno.........toliko... pozz od mene

Uf kakav marketing. Bravo za upravu, ove sezone možda jedina svjetla tačka. ( Ne brojim marketing sa Plzenom )
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Imam losih vijesti za nas i za vas, ali nadam se da ovo nije u pravu:
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 1_2013.pdf
CTRL + F
i ovaj broj ubaci: "4200709860007"
Sad je li ovo samo privremeno ili sta vec..
http://www.cbbh.ba/files/blokirani_racu ... 1_2013.pdf
CTRL + F
i ovaj broj ubaci: "4200709860007"
Sad je li ovo samo privremeno ili sta vec..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮